Altmış Beşinci Bölüm

2.8K 117 162
                                    

Multi: İlyas

Multi: İlyas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölümde böyle hayal edin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölümde böyle hayal edin

Sabah erken saatte uyanan Besra , şirkete gideceği için özenli bir şekilde hazırlandı . Kişiliğinden değişiklik yapan - daha doğrusu yapmaya adım atmış- Besra tarzında da değişiklik yapmıştı . Bir plaza kadını gibi giyiniyor ve bakımlı gözükmek için çabalıyordu .

Şirketteki ilk günü ve yaşanılan geceden sonra  Sıraç'ın ofisine gidip hediyeyi geri vereceği için heyecanlı hissediyordu kendini . Sıraç onu öpeli iki gün olmuştu . Başta gizli evi gerisinde bırakıp eve gelmek sersemliğinden dolayı zor olmuştu . Öpücüğün hoşuna gitmiş olmaması için düşünceleriyle kendini dövmüştü adeta . Sıraç yanlış adamdı öpücükte yanlışın geri dönülemez doğrusuydu .

Duygularına set çekebilirdi fakat o gecenin bir daha yaşanmaması için son altı ayda Sıraç ile arasına ördüğü duvarın öpücüğün ardından açılmış kapısınında yok edilmesi gerekiyordu , bu şekilde o gece bir daha yaşanmayacaktı . Meğerse Besra aylarca semsert ördüğünü düşündüğü duvarlarına kilidini Sıraç'a verdiği birde kapı koymuş . Çocuk oyunu gibi canı isteyince kapıyı kullanarak duygularıyla raks edeceğini düşünmüş olmalıydı. Ama edebilecek iki kişinin raksı öyle büyük alevlere neden olurdu ki etraflarında kimse kalmadığı gibi kendileride kül olurdu .

Artık şuna bir kesinlik getirilmesi lazımdı . İki bedeninde iki kalbinde birbirine faydası olamazdı .

Giysi odasındaki büyük aynada yansımasına hırsla bakışlar attı .

'Besra Çelenti , duygularına pranga vur , göm onları toprağın yedi kat altına . Bir Çelenti bunu yapar çünkü .'

Bu cümleleri kurarken eski Besra'ya ihanet ettiğini düşündü çünkü eski Besra eşsiz bir aşk yaşayacağını hayal ederdi , Sıraç ile karşılaşmadan önce . Fakat Besra Güngör öldürülmüştü. Hala yaşama ümidi araması saçmaydı , aşkıda öyle .

İçine oturan ağırlıkla beyaz bir torbaya koyduğu Sıraç'ın hediyesini alarak odasından çıktı. Kahvaltı bahçeye hazırlanmıştı . Bütün aile masaydı. Besra'nın oturmasıyla kahvaltıya başlandı. Besra Şirkete İlyas ile birlikte gidecekti . Gediz eski işine tekrar başlamıştı , Kaya ise eski ahbaplarıyla görüşecekti . Şansa Besra'nın paketini kimse merak etmedi .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now