Altmış Sekizinci Bölüm

2.4K 118 226
                                    

Multi: Tarafınızı seçin ;)
İyi okumalar , yorumlarınızı ve oylarınızı eksik etmeyin . Beni de takip etmeyi unutmayın .❣️

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Besra'yı çokta şey etmeyin ksjskf)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Besra'yı çokta şey etmeyin ksjskf)

Müslüm Gürses şarkının en alıcı yerinde 'son pişmanlık neye yarar' dediğinde Sıraç'da içinden geçirdi bu cümleyi .

'Son pişmanlık neye yarar ?'

Boş yüzük parmağına baktı , en başında kabul etmemeliydi nişanı. Yüzüğü parmağına tasmayıda takmamalıydı boynuna . Hak ettiğini yaşadığına emindi ancak Besra tarafından reddilmeyi sindiremiyordu. Onu seviyordu ve belkide çok aşıktı . Yumuşak dudakları aklından gitmiyor , ıslak çoğu zaman kin dolu bakışları gözünün önündeydi her daim . İnce bedenine , kırılgan yüreğine sahip olmak istiyordu . Bu zamana kadar bir kadını elde etmek için hiç bu kadar çabalamamıştı ve artık emindi çabalamaktan vazgeçmeyeceğine and içmişti .

Sevdiği kadını kollarında hayal ederek son pişmanlığını aklından savdı. Belki geç gelmişti , belki hata yapmıştı ancak bunu düzeltecek ve Besra'nın kendini sevmesi için çabalayacaktı .

Sıraç Mustafa'ya radyoyu kapatmasını söyledikten sonra başını yasladı koltuğa . Günün ilk ışıklarının denize yansıyışını seyretti . Mustafa adeta yolda kayıyor hissi verircesine profesyonel sürerken arabayı Sıraç görüş alanının pürüzsüzlüğünde Besra'nın morarmış ve yara içindeki yüzünü düşledi.

Ölmediğine inanamadığı Kerem'i ve Sedat'ı bulacaktı . İkisine de bu yaptıklarına pişman edecekti . Sedat'ın aynı soydan olmasının dahi önemi yoktu.

Babasının katilini kurtaracağının bile önemi yoktu yalnızca önemli olan Besra'ya sarılacağı ve sıcaklığını hissedeceği andı .

Bir saat önce endişeyle apar topar gelmişti gizli eve . Gözleri sadece sevdiği kadının iyi olduğunu görmek istiyordu . Besra'yı yaralı halde gördüğünde kalbinin acıdığını hissetti . Farkındaydı eskiden annesinin canı yanmasın diye endişe ederdi şimdi ise Besra için . Onu gördüğü an hiçbir şey geçirmedi aklından , sarılmak istedi . Göğsüne gömmek ve bir daha bırakmamak istedi sevdiği kadını . İlyas buna karşı çıktığında ise onu öldürme isteğiyle dolup taştı .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now