Elli dokuzuncu bölüm

3.4K 151 161
                                    

Multi:Sıraç

Multi:Sıraç

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gözlerimi sıkı sıkıya yumdum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Gözlerimi sıkı sıkıya yumdum . Doğukan'ın soğuk namluyu sertçe dayandığı boynum acısada sesimi çıkartmadım , nasıl olsa birazdan soğuk namlu sıcak olacaktı . Son nefeslerimi kesik kesik alarak Sıraça bakmak için gözlerimi açtığımda kulakları çınlatan bir el silah sesi duyuldu . Doğukan yere yığıldı , güç kalmamış ayaklarımla bende düştüm . Kalbim hiç olmadığı kadar hızlı atıyordu . Ateş edenin kim olduğunu bakmak için ürkekçe başımı kaldırdım .

Tolgahan silahını beline yerleştirmiş bacağından vurduğu Doğukana doğru koşturdu . Doğukan'ın tabancası dizlerimin önündeydi , acıyla inlemelerin arasında tabancayı almaması için titreyen ellerimle tutup kenara ittirdim . Ansızın elimin üzerinde büyük bir el koyuldu . Sıraç elimi sıkıca tutup silahı ittirdi ve kalkmam için kendine çekti. Hızlı atan kalbimle kalkmaya güç bulamadım . Tolgahan Doğukanı yüz üstü yatırıp kelepçeledi.

Büyük bir beladan kurtulmanın iyi hissettirmesini dileyerek diğer elimle Sıraç'ın kolundan destek alarak ayağa kalktım. Sıraç hızla belimden yakalayıp göğsüne yasladı . İlk defa bu göğsün beni güvende hissettirmesine izin verdim .

"Bu iş burada bitmedi !"

Doğukan'ın boğazını yırtarak bağışlarının ardından Tolgahana teşekkürlerimi sundum . Sıraç öfkeli bakışlarını Doğukandan çekmezken aciz adamı umursamadım . Sıraç'ın göğsüne yaslı başımla arkadaşlarının endişeli sorularına hep bir ağızdan cevap verdim . Sıraç hızlı hızlı inen göğsüyle sordu .

"Yaralanmadın değil mi ?"

Başını usulca kaldırarak ilk defa gördüğüm endişeli gözlere baktım . Gerçekten değiştin mi Sıraç ?

"Götür beni buradan ." Dedim.

Etrafına bakındı , kalabalığın meraklı bakışlarını yokladı . Belimdeki eli tekrar sıkıca tuttu elinin içinde kaybolan elimi .

Doğukana baktı buz gibi sesiyle tehdit etti .

"Kaçacak delik ara Doğukan ."

Beni arkasına alarak büyük adımlarla yürümeye başladı . Yetişmek için koştum . Çıktık restorandan , kaçtıkta denilebilir kalabalıktan . Kalbimin ritmi hala normale dönmemişti .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin