Onuncu bölüm

7.5K 347 56
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


⭐️ tıklamayı unutmayın

'Yakınlarını bir bir kaybetmek mi daha acıdır yoksa kendi hayatının bir bir yok olması mı ?'

"Damla olmaz.. o olmaz abi yapamazsın !"

Sıraç karşısında çığlık çığlığa bağıran Cansele otoritesini koruyarak bakmadı bile .

Canseli yıllar sonra ilk kez bu kadar endişelenmiş ve Sıraça bağırarak konuşuyordu . Sıraç bundan asla hoşlanmamıştı .

Çünkü bundan birkaç saat önce Damla Canselin gözü önünde kaçırılmıştı . Ve bunu yapanda Ünal ve sıraçın diğer adamlarıydı .

Cansel sıraçın umursamaz tavrına dahada kötü olup koşarak Sıraçı annesiyle konuşurken gizlice dinlediği holden büyük salona girerek sıraçın oturduğu tekli koltuğun önünde oturup sıraçın ayaklarına yapıştı.

"Abi nolur Damla'ya zarar verme!"

Ağlayarak kafasını eğdiğinde sıraç dahada sinirlenerek ayağa kalktı.

Ayaklarından tutunan canselin  omzundan tutup yaka paça ayağa kaldırıp geriye doğru ittirdi .

Cansel düşecek gibi olup annesinin oturduğu üçlü koltuğun kolluğuna tutundu .

"Sen Cansel Karmensin! Kim olduğunu bil ve öyle davran ! Bir daha birisi için bana yalvardığını görürsem Cansel o zaman benden kaç , Karmen ailesine kara leke oluşunu.."

Tekrar yerine oturup devam etti.

".. bu şekilde oturarak izlerim ."

Sağ bacağını sol bacağının üzerine atıp Halası Ferdaya bakıp tepkisini ölçtü. Ferda tam bir Karmen gibi davranıyor dık duruşundan ödün vermeyip kızına bile acımıyordu ayreden sıraç gibi Canselin çocukça davranışlarına sinirlenmişti .  

"Abi.."

"Yeter artık Cansel Sıraçın yanında bana söz düşmez ancak derhal kendine gelmesin hatırlarsan sana O kızla bir daha görüşmeyeceksin demiştim ama sen dinlemeyip Karmen cafeye getirmişsin sırrımızı açığa çıkartmak mı istiyorsun? Buda yetmezmiş gibi Sıraçın işlerine karışıp rezil bir hale düşüyorsun.. Kızım olmasan kapı dışarı edilmiştin . "

Ferda hızlı konuştuğu için nefes nefese kaldı . Denilecek herşeyi Sıraçı yormadan söyleyip biraz önce kalktığı koltuğa geri oturdu .

Cansel Annesinin acımasızlığıyla kalbi paramparça oldu . Gözlerinde biriken yaşları dökmemek için dayandı.

Ne Sıraç ne Ferda onu umursamıyordu ikisinden tek isteği aynı kanı taşıyan herkesin güçlü ve acımasız olmasıydı bu yüzden ailenin adını lekelememesi Canselin düşünceleri ve duygularından daha önemliydi .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now