Elli ikinci bölüm

3.4K 158 271
                                    

Multidekine bayılıyorum 🥳
Yeni kapağı nasıl buldunuz?
Aceleyle yazılmış bir bölüm ile karşınızdayım umarın beğenirsiniz 💋 İyi okumalarrr (Sonunda Sıraçın size bir süprizi var😈)
⭐️ tıklamayı unutmayın

Multidekine bayılıyorum 🥳Yeni kapağı nasıl buldunuz?Aceleyle yazılmış bir bölüm ile karşınızdayım umarın beğenirsiniz 💋 İyi okumalarrr (Sonunda Sıraçın size bir süprizi var😈)⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bir ay sonra..

"Okulu dondurdum."

Oğuz Ve Meleğin Tepkilere karşı güçlü durarak salonun ortasında kararımı açıkladım . İlk tepki veren Oğuz oldu .

"Oha.."

Çenesi neredeyse düşecekti Oğuz'un, elimde tuttuğu yemek tabağını sehpaya bıraktı hemen . Ardından melek bağırarak tepki verdi .

"Ne dedin sen ?"

"Okulu dondurdum.. zaten birinci dönemi zar zor bitirmişken devam edemeyeceğim belliydi ."

"Besra ciddi olamazsın değil mi ? İkinci dönem daha çok asılırsın derslerine birlikte çalışırız ."

"Bıraktım Melek. Böyle devam edemem , istediğim bir bölümünde okumam. Hayatımı mahveden Karmenler varken devam edemem."

Başka Ne diyeceklerini bilmeden birbirlerine bakındılar . Şaşırmakta ve ne diyeceklerini bilmemekte haklılardı. Bütün hayatım etkileyecek olan bir kararı kimseye danışmadan almıştım . Çocuk oyuncağı  yapacakta bırakıp geri dönemezdim . Anneme bile söyleyecek gücü bulamamıştım .

Geleceğim belirsizdi , beni öldürmekten başka hiçbirşey düşünmeyen ve söylemeyen bir adam ve onun kirli işlerle dolu hayatı varken düzenimde olamazdı .

"O insanlar hayatını mahvettiği için hala sakin kalmana cidden çok şaşırıyorum ."

Oğuz'un konuşmaya girmesiyle oturduğum koltukta ona doğru döndüm . Yüzüne baktıkça gülesin gelen adamın ifadesi donuk ve gergindi.

"Sakin kalmasaydım Ne yapabilirdim Oğuz ? Onlar gibi mi olmalıydım baş etmek için ? Yoksa iyice delirip saçma sapan hareketler mi yapmalıydım ?Onlar hayatıma girmeden önce normal sanıyordum hayatımı ancak geçmişimin onlardan bile kötü olduğunu öğrenmişken ne yapabilirdim ?"

"Geçmiş ? Bizim bilmediğimiz bir geçmişin mi var ?"

Nefesimi toparlayarak merakla açılmış iki çift gözün arasında gidip geldi bakışlarım . Geçmişi anlatmak dillendirmek istemiyordum , düşünmek bile canımı yakıyordu . Kötü geçmişi kimseye anlatamazdım.

"Benim bile bilmediğim , hatırlamadığım bir geçmişim varmış . Kötü ve acı verici anılarla doluymuş hayatım , unutmuşum . Eğer unutmasaydım olduğum durumdan daha kötü olurdum . Karmenler hayatıma girmeseydi beni tetiklemeseydi Belkide ömrüm boyunca hatırlamayacaktım. Neyin iyi olduğunu bilmiyorum , hatırlamadan bilemeden yaşamak mı daha iyi olurdu yoksa hatırlayıp bir türlü düzelmeyecek olmak mı ? Kafam karışık.. anlatamam daha fazlasını.."

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now