Dokuzuncu bölüm

8.1K 361 22
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


⭐️ tıklamayı unutmayın

'Ne Karmen'in namı biterdi ne de benim başıma gelenler..'

Kaç gün geçti bilmiyordum o anıyı gördükten bu yana ruh gibi geziyordum . Silah seslerini yalnız kaldığımda duymuştum ve duymaya devam ediyordum .

Ancak alışmaya başlamıştım birine birşey olarak başıma bir iş gelecek diyerek diken üstünde olsamda korkumu azaltarak 'korkma artık' kuralımı uygulamaya çalışıyordum .

"Besra ne yapıyorsun orada ?"

Ekrem beyin sesiyle mutfaktaki metal tezgaha dayanmayı bırakıp ona döndüm hızla .

"Efen.."

"Yoğun olduğumuz için işten kaytarıyorsun anlaşılan . Çabuk işine dön ek mesai yaparım o zaman kaçmayı görürsün ."

"Ekrem bey ?.."

Konuşmama izin vermeden masaya vurup gözleriyle yolu gösterdi .

Kafamı eğip yürümeye başladım . Ekrem beye karşı gelirsem işten atılabilirdim .

İçeriye girdiğimde koşuşturan arkadaşları ve kalabalık müşterilerle dolu mekanı gördüğümde en son bıraktığımda bu kadar çok olduğundan emin değildim .

Koşar adım tepkiyi alıp boş sandalyeli masalardaki kalanları toplamaya başladım .

Melek yanımdan geçerken kalçama vurduğunda şaşırarak gözlerimi açtım . Etrafa baktığımda kimse görmemişti . Meleğin yanındayken rezil olmaya alışıktım ancak meleksiz rezilliklerimin üstesinden gelemiyordum .

Meleğe vurduğu için sinirle bakarken gülerek sıparişleri aşırı şık giyimli üç kadının olduğu masaya götürdü .

Karmen cafe / bristo böyle bir mekandı işte . Şık giyimli kadınların zenginlikleri taktıkları büyük mücherlerle gösteren , kendilerini beyfendi katagorisine koyup zengin kadın avcılığı yapan orta sınıf erkekler ve ünlü sayılabilecek kadar başarılı başarısız iş adamlarıyla doluydu. Mekan zaten altın sarılarıyla doluyken gelen insanlardan bile altının kokusunu alabilirdin .

"Besra hanım şipariş bölümüne lütfen ."

Anonsu duyar duymaz Kasanın olduğu bölümde bulunan mikrofonda konuşan Ceren'i görüp komutuma başımla cevap vererek tepsiyi bulaşık bölümündeki araya koydum . Çalışanlardan biri hızla tepsiyi aldı. Tabi bulaşık kısmı dair olsun diğer kısımlarda müşterinin görebildiği bir konumda değildi . Müşterinin gördüğü tek yer şık tasarıma sahip yüksek sandalyeli büyük masalardı, masanın arkasında çalışan eleman yemek dışındaki içeçek malzemelerini hazırlardı. Yemekler ise dediğim gibi görünmeyen kısımdan şiparişe hazırlanırdı .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now