Otuz Dördüncü Bölüm

3.2K 156 88
                                    


46k ☀️
⭐️ tıklamayı unutmayın

Gözlerinde çok anlamlılık vardı , bense bir anlamı dahi anlamıyordum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Gözlerinde çok anlamlılık vardı , bense bir anlamı dahi anlamıyordum . Tek bakışıyla çok şey anlatıyordu bense sağırdım ona. Kinle ve sopsoğuk bakıyordu , duygusuzdu. Bakışlarındaki öfkenin bir anlamı yoktu . Benimse anlamak için gücüm. Anlamsızdık biz .

Göğsümde baskı yapan hissiyattan ayrılarak , bakışlarımı çektim . Daha fazla kendime eziyet edemezdim .Ben Sıraç Karmenin bakışlarında anlam arayan bir kız olamazdım .

Bunu umursamamaya çalışarak Gedizin arabasına bindim . Bundan sonra ne olacağı hakkında hiçbir fikrim , tahminim yoktu . Annemi alabileceğime dairde umudum . Sadece eskidende olduğu gibi Gedize güvenmeyi seçtim bundan sonra başıma ne gelecek hiçbir fikrim yoktu .

Sokaktan çıkıp Anayol'a girdi Gediz . Nereye gittiğimizi sormadım sessizce beklemeye koyuldum zaten çok geçmeden yol kenarında uygun bir yere park etti .Böylelikle Karmenin etkisinden kurtulabildim.

"Bana baştan anlat Besra , Mine'yle nasıl takas yaptınız?"

Derince bir iç çekerek kemeri çıkarttım ve tam anlamıyla Gedize dönerek oturdum . Annemin kaçırılmasını en başından anlattım . Mine'nin beni arabadan attığından , Canselle karşılaşmamdan , Mine'yle telefon konuşmamdan bahsettim ve biraz önce olan olayı biliyordu zaten .

Çatılan kaşlarıyla kaşlarının ortası büzüşmüştü .

"Beni aramalıydın , benimle konuşmalıydın . Böyle bir duruma düşmeden başka bir plan yapıp Canseli elimizde tutardık . Anneni kurtabilirdik , Ataberk yaralanmazdı ."

"İnan ki annemin yüzü bir an bile gözlerimin önünden gitmezken aklım başımda değildi , belki.. daha farklı olabilirdi.."

Belki annem şuanda yanımda olabilirdi . Başımı eğdim , göz yaşlarım teker teker akmaya başladı . Dayanamıyordum , bedenimin yorgunluğunu hissetmeyecek kadar düşüncelerimin ağırlığıyla boğuşuyordum . Bu nasıl bir çıkmazdı ? Mine'nin hizmetçisi olmak mı , Annemi kurtarmak mı ? Bunu düşünecek durumda olmam bile büyük bir çıkmazdı .

Belkide hiç plan yapmadan teklifi kabul etmeliydim ..

Bir anda omzuna konan ellerle ürpererek geriye çekildim . Gedizin büyük elleri omzumdan koluma indi.

"Ağlama lütfen , ben yanındayım , herşeyi halledeceğim , seni annene kavuşturacağım , ağlama benide üzüyorsun ."

Sadece umutla parıl parıl bu gözlere inanmak istedim . Sadece bu adama bağlanmak istedim . Diğer elini kaldırıp göz yaşlarımı silerken düşünmeden kollarına atlayarak güvende hissetmek istedim . İsteklerime engel olamıyordum . Onun gibi bir adama sahip olmak değildi , onun yardımını almaktı , hissettiklerim . 

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin