Capitolul 11

6.4K 384 61
                                    

Caitlin

            Mă foiesc în somn și nu pot desluși motivul disconfortului meu, mai ales că eram ahtiată de somn. Oh, nu!

            — Oh, da, Army! Atât de bine..aaa..da, mai tare!

            La naiba, ce era asta? Mă ridic de îndată de pe pat. Aveam halucinații cu Army făcând sex? Eram maniacă sau trupul îmi emitea semnale tăcute, privind abstinența la care îl supuneam. Am clătinat din cap, frecându-mi fața cu palmele.

Doamne, am încurcat şi încurc lucrurile într-un hal fără de hal. Când am fost adusă acasă astă-noapte de Chris, avusesem un plan. Să îmi văd de viață și să îi acord o minusculă șansă, ignorând mutrișoara frumoasă, părul zbârlit al lui Army. Jalnic.

Ce avea el de îmi făcea creierul gelatină și chiloții fleașcă? Asta nu era bine. Mintea și corpul nu aveau să fie conduse de dorințe sexuale. Trebuie doar să îmi aduc aminte că era un fustangiu, arogant, căpos și nesimțit, care-și închipuia că toată lumea din jurul lui era idioată.

Peste alte două ore de nesomn, în timp ce butonam canalele televizorului în căutarea unui film bun, în sufrageria apartamentului meu, halucinația face din nou ravagii cu mine. Aceleași rugăminți fierbinți,același personal masculin protagonist.

Ce era asta? Am închis ochii și m-am sprijinit fruntea cu palmele, lăsându-mă purtată de puterea amintirilor. Am fost smulsă din fanteziile mele de un glas ce nu mai încăpea îndoială cu privire la faptul că, da, trăiam o realitate. Army era vecin cu mine și aparent în acest moment făcea sex?! Mi-am tras bluza minusculă de pijama pe mine, mocnind la propriu și am deschis ușa de la intrare cu forță.

               De îndată ce am ajuns pe hol, m-am pus în mișcare cu maxilarul încleștat. Am tresărit puțin la bufnitura zdravănă pe care tot eu o făceam la ușa lui.Și încă una. Mi-am încleștat din maxilarul, o senzație stranie urcând pe șira spinării mele.                Mă pregăteam să mă întorc și să plec în lipsa unui răspuns, când ușa se deschide brusc .

            — Ce dracu' cauți aici?

            Puteam simți adrenalina curgându-mi prin toate venele şi toţi porii, la vederea trupului zvelt care se etala dizgrațios de apetisant în fața mea.
Am înghițit în sec și mi-am stăvilit impulsurile sexuale bolnave, înghițindu-mi cuvintele care urlau să fie eliberate.

Nu cred că un uf, Army, te rog, regulează-mă, ar fi fost tocmai în regulă, potrivit și.. Concentrare și aer. S-a aplecat și pieptul lui dezgolit l-a atins pe al meu.

            — M-ai urmărit până aici? spune pe un ton iritat.

            — Nu te mai considera buricul pământului, domnule Cage, îi răspund.

            — Atunci ce dracului cauți aici? insistă el.

            — Aparent locuiesc lângă tine și la trei dimineața mi-aș dori ca într-adevăr să mă bucur de un somn liniștit.

El se uită fix la mine, cu fața golită de orice expresie.

            — Locuiești perete în perete cu mine?

            Am aprobat pufnind. Și-a coborât ochii spre mine, apoi s-a mai uitat o dată, coborându-și privirea spre scurta mea rochie de noapte.
Când și-a ridicat din nou ochii, buzele i s-au întredeschis, de parcă ar fi vrut să mă întrebe ceva. Ochii i se plimbară pe corpul meu, în sus, întunecându-se.

Inima a început să îmi bată puternic. Când se uita așa la mine, îmi vine să îl leg de scaun și să mă urc în poala lui. Corpul era în perfectă armonie doar cu privirea lui, reacționând prompt; deopotrivă uram și adoram modul în care făcea să mă simt.

Moștenirea lui ArmyWo Geschichten leben. Entdecke jetzt