Capitolul 15

6K 387 26
                                    

Caitlin

            Mult mai târziu, într-o ședință cu ușile închise, îmi sechestram tutorele profesional în biroul ei, înainte de a înfrunta lumea și, de ce nu, pe viitorul meu soț. Lăsând la o parte cât de mult m-am gândit sau cât de puțin am reușit să dorm noaptea trecută, ar fi corect să spun că habar n-aveam în ce mă băgasem. Gravitaţia era răsturnată; el ar fi trebuit să știe cum se face în povestea asta ocazională. Niciunul dintre noi  n-ar trebui să vrea altceva decât sex și bani.

Caitlin, ești o ratată fără speranță la capitolul sex ocazional pentru începători! Era șapte și patruzeci minute seara, într-o zi de vineri și eu abia puteam să respir conștient. Maria citește ziarul și întoarce pagina spre mine; într-o jumătate uriașă era fața lui Army și cealaltă jumătate era acoperită de-a mea. Déjà-vu?

            — Ce e asta?

            — Un ziar, scumpo.

            Întoarce din nou ziarul spre ea, să poată citi ce scria sub fotografie: Pilotul playboy, Armand Cage se căsătorește cu nimeni alta decât Caitlin Faith. Se pare că perechea a început relația cu o serie de tachinări, ca s-o încheie cu un mariaj mai mult decât neașteptat. Și cum altfel, când Army este cunoscut ca devorator al modelelor feminine, iar Caitlin tocmai ce a ieșit dintr-o căsnicie de doar douăzeci și patru ore?! Sfinte Sisoe! Părinții mei, Rebecca și Chris or să vadă asta și eu nici măcar nu avusesem ocazia să le spun.

Pentru o fracțiune de secundă, am încetat să mă mai agit, ridicându-mi privirea înspre ea. Nu se agita și nu presupunea ce era mai rău.

            — Bănuiesc că ai venit la sfătuitoarea mileniului în materie de căsnicii.

            — Cam da, doar că oricum nu va fi o căsnicie în adevăratul sens al cuvântului. Ne-am asumat deja.

            — Aha.

            — Și practic avem un contract de respectat pentru un an.

            — Și-atunci ce arde? întreabă.

Am oftat, prăbușindu-mă pe scaun.

            — Maria, nu știu cum să încep..

            — Cu primul lucru ce îți vine în minte.

            — Nu am mai făcut sex până acum! am zis.

Gata, am slobozit-o și cerul nu a căzut pe mine?

            — Ciudat că nu ai spus-o, când te-am întrebat acum câteva luni în Afganistan, mi-a amintit ea pe un ton sarcastic.

            — Eu..

            — Uite, nu ar fi că mă surprinde acest fapt și deși sunt așa mai dezinvoltă de felul meu și eu mi-am început viața sexuală destul de târziu, mă linişteşte ea.

            — Maria, asta a fost acum mai bine de douăzeci ani.

            —  Și vremurile s-au schimbat, nu?

            — Chiar tu ai spus atunci că suntem în secolul douăzeci și unu, doar că sincer nu am cu cine să vorbesc despre toate aceste lucruri. Am mai fost doar cu Hank și pe-atunci împlineam optsprezece ani și chiar îmi propusesem să mă culc cu el, apoi am aflat tot ce plănuiseră și ..

            — Hei, e în regulă să vorbești cu mine. Nu ai încredere?

            — Nu e asta, doar că..e ciudat. Nu am alte prietene în afară de tine, iar cu familia mea clar nu aș putea deschide acest subiect, am continuat, mușcându-mi buza.

Moștenirea lui ArmyWhere stories live. Discover now