Martinus

269 2 0
                                    

Det kan de så godt her er helt vildt gang i den, vera og jeg bliver lukket ind af en 3. Klasses dreng, som giver  os begge elevatorblikket og kigger "sulten" efter os.
Vi går ind i stuen, Merle og Eirin sidder i sofaen og deler en flaske vin imens de stiger hen mod et hjørne.
Hei, hvad sker der? Begge piger kigger på os og så hurtigt tilbage igen. Jeg drejer hovedet mod det de er så optaget af, hmmm det er to der står og oversnaver hinanden op ad vægen.
Øhh, er det Vilde? Vera skubber til Merle, jeps hun hooker lige med Marcus. Seriøst? Hvordan?
De sidder nu alle tre og er helt opslugt af de to der snaver. Jeg ved det ikke, det skete bare,
Øøøøh ja tak, så er det vel heller ikke mere interessant vel, vera griner og kigger på mig skal vi have noget at drikke Ella? ja endelig spørger du.
Vi rejser os og går ud i køkkenet, vera stikker mig en øl og vi går mod stuen igen.
Hej, jeg har da slet ikke set dig før jeg kigger op i et par brune øjne. Det var da en mærkelig måde at sige hej på. Han smiler så du er den danske pige, øh tja det ved jeg sku ikke om jeg er, altså jeg er dansk ja men om jeg er dén danske pige, det må du jo så selv vide.
Du sku en sjov størrelse, hej jeg hedder Martinus. Sige han og stikker hånden frem,
Hej, Ella, han læner sig op mod dørkarmen og køre en hånd igennem hans hår. Nå men hvad synes du så om Mosjøen? Hold kæft hvor er  han en kliché, han er jo totalt stereotype på en fuckboy, er der andre fyre end de der latterlige fuckboys i den her lille by?
Ja det er vel okay, men ikke som København. Han smiler, nej det giver jeg dig ret i, Har du været i København? Mmmh ja mange gange, og Paris, Milano, Helsinki, og mange andre steder.
Nå så man kan rent faktisk godt få udgangstilladelse fra det her fængsel, Han smiler, du sød. Han ligger en hånd på min skulder, skal vi ikke. Tak men nej tak, jeg går uden om ham og ind til de andre tøser.
Nå der er du Ella smiler Vera hvor blev du af? Hmmm jeg  stødte på en... hvad var det han hed... Mart et eller andet.
Nååå Martinus? Ja netop, det er Marcus bror ja eller tvillingebror.
Så du vil sige der er to af dem? Mmmh dobbelt op på cuteness.
Ja eller dobbelt op på kliché og selvfedhed. Ej for fanden Ella det kan du da ikke mene? Jo, det kan jeg.
Hvad sagde han til dig? Merle sidder nærmest med julelys i øjnene.
Hmmm at jeg var sød, og så skulle han til at tilbyde et eller andet, men jeg afviste han og gik
Afviste du Martinus? De tre andre kigger på mig som var jeg netop faldet ned fra himmelen.
Øh ja, er der noget i vejen for det? Tja altså enhver pige her ville jo... ja men nu er jeg så ikke som alle andre piger her i mosjøen, og i burde også have lidt mere selvrespekt og ikke ligge under for deres charme og kliché agtige scoretricks.
Altså jeg vil nu gerne mærke Martinus scoretricks dybt inde i mig. Vi flækker af grin over Merle kommentar, jeg tager en tår af min øl og mærker Martinus blik Brænde på mig.

🌸🌸🌸

Men han var sød, og ikke som den fuckboy jeg havde regnet med han ville være. Næ han behandlede mig som en prinsesse, og han fik mig til at komme, eller det tror jeg ihvertfald han gjore.
Vi sidder ude i skolegården, det er spisefrikvarteret Vilde gik åbenbart hele vejen med Marcus igår, jeg er overbevist om at det nu betyde at han vil ignorere hende og hun vil være endnu en af dem der bare var sjov at lege med.
Jeg høre du mødte Martinus, øh hvad??
vilde kigger på mig og smiler.
Ja Martinus, Marcus bror?
øh ja hvad med ham?
Er han ikke lækker? Nej, Vilde det er han ikke? Er du seriøs Ella?
Altså jeg kunne godt, ja det er sivet ind, men er det ikke nok med du har været legetøj for den  ene af de to selvoptaget drittsække?
Vera smiler, hmmm er vi begyndt at bande på norsk Ella? Jeg griner lidt af mig selv, ja åbenbart.
Ej men jeg mener bare Vilde ha da lidt mere selvrespekt, dont go around with all the boys.

🌸🌸🌸

Jeg er smider mig på sengen, jeg er totalt smadret. Der er fest igen i aften men jeg kan ikke overskue igen at skulle være en del af 3. Klasses drengenes  kødmarked.
Det er så latterligt at de andre tøser ikke kan se det, det er jo det det hele handler om.
Hvor mange tøser de kan være sammen med i «russ tiden»
Russ er hvor man fejre man bliver færdig med skolen, man fester fra April til 17 maj hvor det hele ender ud i en stor fest med russebuss den såkalte  «russefeiring»
Jeg mærker mine øjne blive tunge og lader søvnen overmande mig.

🌸🌸🌸

Men Ella du må altså gå med, nej jeg orker det faktisk ikke. Ella det er begyndelsen  for hele dit  sociale de næste 3. År. Det er det her det skaber dut navn, ej for fanden det er nok det mest latterlige jeg nogen sinde har hørt. Men  ja ja ja jeg skal nok gå
Med, jaaaaaaa skal jeg hente dig kl 19? Så kan vi lige tage hen til vilde og holde opvarmning? Ja det fint, og Ella tag noget Nice på.
Ej vera.... ikke om jeg vil opfodre de liderlige, hormonforstyrrende drenge til at gøre mig til et sexobjekt. Hahah du er sku sjov Ella, men vær klar så ses vi. Jeg kigger på uret, der er to timer til vera er her.
Jeg hopper i bad, finder noget tøj og får ordnet hår og makeup, bare lidt mere end normalt.

🌸🌸🌸

Jeg tror jeg vil prøve at være sammen med Marcus igen idag, jeg kigger på Vilde. Jeg skrev Til ham igår om han kom idag og om vi skulle ses, ja og han svarede? Nej, men han har ikke svaret, men det er nok fordi han har så travlt med hans arbejde og med russ.
Ej Vilde måske han bare ikke er interreseret.
Men Ella det kan du jo ikke vide, vera han svare jo ikke fordi han er en selvoptaget drittsæk.
Eller han har travlt, for Marcus er en meget travl ung mand. Jeg smiler til Vilde og håber hun har ret.
Vi går mod endnu en fest med 3. Klasses drengene, Johan mener jeg de sagde han hed ham der holder den.
———————————————-
Godmorgen, så kommer næste afsnit
Jeg håber i kan lide det, ha en fantastisk dag
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now