Jeg vil have dig....( dirty)

229 6 1
                                    

Nå så helt død er du ikke, jeg smiler til Marcus der har arme omkring mig.
Har du også sagt til Mathias jeg var syg? Ja sku da han har været lige så bekymret som mig, ja det er måske ikke helt sandt hr Pyllerrøv men ja jeg har også været bekymret for dig.
Men du ser godt ud, og du spiser igen er der noget jeg skulle vide eller hvad Ella?
Jeg kigger op på Marcus, han nikker ja altså jeg er så åbenbart gravid, ah hvad? Seriøst i to? Skal vi have baby?
Hahah åh du sød Mathias men ja jeg er 8 uger henne, han kommer glad over og giver os et kram. For fanden i to der tog i sku fusen på mig, jeg troede ikke i to var til den slags, altså mor far og børn.
Hvorfor skulle vi ikke det? Jeg kigger lidt undrende på ham, jamen i har så travlt med jeres musik begge to, så jeg troede der ville gå mange år.
Nej men hold op det er fedt det må vi sku fejre, lad os tage ud og spise middag i aften efter showet, altså hvis i har lyst? Jeg kigger på Marcus der virker lidt tilbageholdende, har du lyst Ella? Eller vil du hjem og sove efter, jeg smiler Marcus jeg er gravid ikke syg, så... ja men du var så træt.
Jeg kysser ham hurtigt, jeg er ikke træt mere så skal vi ikke tage ud i aften?
Han smiler jo lad os det, jeg går ud i mit omklædning og høre de to snakke sammen.

Marcus pov

Nå så i skal til at være forældre? Mathias smiler og skubber til mig. Ja det sku stort, jeg glad på jeres vegne Marcus i er så gode sammen.
Tak Mathias, hun betyder virkelig også alt for mig.
Ella har forandret sig meget siden du kom tilbage, hun er mere glad, jeg kan godt lide den Ella pas på hende okay.
Det skal jeg nok, ja det skal du ellers kommer jeg efter dig, jeg smiler Marcus jeg mener det.
Han blinker til mig, nå men så må vi jo se hvad vi så skal de næste måneder, der er vel også noget med en barsel.
De var ellers bud efter hende om et par måneder, altså efter brylluppet?
Ja i kunne lige holde ferie også var der et par sensommer jobs, samt en lille koncert Tour hvor hun skulle spille i nogle lidt størrer steder.
Hun ligger til at runde 100.000 solgte EP'er, what det vildt Mathias ja det er det men hun er fandme også dygtig, hun kan nå langt hvis hun gider Marcus.
Jeg smiler det er jo så det om alt det her baby noget stopper hende.
Men hvorfor skulle hun ikke kunne lave musik selvom vi får børn Mathias?
Kvinder bliver sku anderledes når der kommer børn, så er du advaret, ej men så meget tror jeg heller ikke det gør ved Ella, måske men vi får at se.
Har du fortalt hende om nogle af de planer Mathias, nej ikke endnu jeg ville lige se hvor træt hun var efter den her Tour.
Men er det ikke bare at fortælle hende om det?
Fortælle om hvad? Ella står ved siden af os, ingen har set hende komme ind, hallo ja jeg venter hvad skal i bare fortælle?
Jeg smiler, der er masser af arbejde til dig hvis du vil,
Mathias overtager, altså jeg har lige hørt fra sony idag og du ligger til at have solgt 100.000 EP'er Ella det er vildt.
Hun smiler hvad er du seriøs, de vil gerne lave en hel plade snart også er der en stor Tour efter jeres ferie hvor du skal spille i lidt størrer haller.
Men kan jeg det? Der er jeg 5 mrd henne ca, Mathias kigger på mig og smiler, i told you so.
Ella kigger på mig, hvad mener du? Ikke noget han driller bare, Ella det må vi jo se på men som du selv sagde så er du jo ikke syg kun gravid og hvem ved måske kan du arbejde lige op til fødslen.
Ja hvem ved Marcus, nå men nu har jeg et job idag og det er det jeg vil fokusere på, hun går over til mikrofonen og tager sin guitar og begynder at spille, Mathias piller ved en masse knapper.
Hun lyder fantastisk, det er som om hun er helt tilbage igen og mere til, hun har en ro over sig som smitter.
Jeg står lidt og falder i staver over hendes smukke sang, Mathias skubber til mig vågn op daddy du står sku og sover.
Jeg smiler nej jeg nyder sangen, jeg kigger op og fanger Ellas øjne hun smiler og vi har den dybeste øjenkontakt.

Jeps det fint Ella, jeg har hvad jeg skal bruge så gå du ud og kom alt det der i hovedet og vær klar om en time. Hun sætter guitaren og går mod mig, vil du med eller? Jeg nikker, og går med hende jeg når kun at lukke døren før hun er all over mig.
Ella søde skat skulle du ikke, shh skat ikke snakke bare kys mig, jeg smiler lidt i kysser over hun er sådan her.
Hun åbner mine bukser og skal til at trække dem ned Ella vi kan ikke her? Hun trækker sig lidt væk fra mig, hvorfor ikke? Jeg smiler lidt over hendes totalt uforstående overfor at døren ikke kan låses og der jo bare kan komme nogen.
Øøh fordi vi er her, og døren ikke kan låses?
Men vi sætter bare en stol foran?? Ella skat? Mmmh Marcus jeg har så meget lyst og jeg tror jeg springer hvis ikke du har sex med mig. Hun ligger sin hånd ned i mine bukser og leger med mig, du har også lyst kan jeg mærke, det handler ikke om jeg har lyst eller ej for det har jeg smukke, men det handler om at der kan komme nogen og jeg gider ikke blive taget med bukserne ned ifærd med at have sex med  min kæreste på bordet.
Hun smiler kækt til mig, og sætter sig op på bordet, smider sine trusser og løfter kjolen op så den blotter hende tilpas nok til jeg kan se alt.
Hun bider sig i læben og trækker mig hen til sig, hun tager min finger i munden og leger lidt med den inden hun ligger den på sin klit, hun lader den køre i cirkel bevægelser. Jeg står som forstenet og lader hendes lille leg tænde mig mere og mere.
Hun flytter min finger og lader den smutte op i hende, fuck hun er våd hun stønner højt da hun får den presset helt ind. Marcus knep mig please, hun fjerner sin hånd for min og ligger den omkring min pik, hun køre hånden op og ned. Jeg vågner for min trance og trænger ind i hende, jeg knepper hende hårdt og hurtigt og hun kommer i mine arme jeg følger efter ved to stød mere, Vi bliver ikke afbrudt og jeg kysser hende. Hun smiler, fuck det var godt Marcus.
————————
Så kommer der lige et afsnit mere
Sorry for det er dirty.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now