Amalie

194 4 0
                                    

Men det er da bare at tage noget tøj på Ella, det er bare mad vi skal have, ikke er besøg hos dronningen.
Nej men skulle vi ikke ud? Jo men han kommer hen og ligger armene om mine hofter, det er lige meget hvad du har på du ser godt ud alligevel.
Hvad fedter du for Marcus, han smiler man ved jo aldrig hvad der falder af jo, ej det gas smukke.
Du ser godt ud om du så tog en en af mine hoodies på så så du skide godt ud lige meget hvad.
Meeeen hvis det stod til dig var gårsdagens tøj hverdags tøj?
Nej smukke hvis det stod til mig havde du ikke noget på overhovedet, ja men det er jo lidt upassende Marcus.
Ja måske med alle de mennesker der ville kigge.
Jeg tager en af mine crop tops på og et par sorte jeans, jeg elsker jeans og kunne have dem på altid.
Godt jeg er klar nu, han smiler godt så lad os komme afsted. Det er bare mig og Marcus der skal ud og spise, helt alene det skal nok blive hyggeligt.
Jeg skal lige tisse men gå du bare ned jeg kommer om lidt, okay men skynd dig smukke det skal jeg nok. Han går ud af døren, ej jeg gider ikke have det her tøj på, jeg hiver det over hovedet jeg finder min nude body med spagetti stropper, mine hvide skinny High waisted jeans med huller på knæerne og en Army grøn oversize jakke/skjorte samt nogle army grønne sko med høj hæl. Jeg hopper hurtigt i det, og sætter mit hår i en rodet knold.
Jeg smiler selvtilfreds i spejlet ja det er meget bedre, tager min taske og går ned til Marcus. Da jeg kommer ned af trappen kan jeg høre nogen der griner, den ene er ihvertfald Marcus det grin går man aldrig fejl af. Den anden er en pige, jeg har aldrig hørt hende før, men hun lyder sådan lidt fake, i ved den der totalt overdrevet tøse fjalet måde.
Jeg kommer helt ned, Marcus smiler da han ser mig og jeg kan se hun vender sig om. Hun giver mig elevatorblikket, jeg går hen ved siden af Marcus han ligger armen om min hofte det var du længe Om, Ella det her er Amalie, Amalie Ella. Hun rækker hånden ud for at sige hej, jeg fornemmer hvor overfladisk og falsk hun er, det eneste hun ønsker at jeg skrider så hun kan få Marcus for sig selv.
Hold kæft hun er nedringet både foran og bagpå, og det er en alt for kort en kjole. Den efterlader jo på Ingen måde noget til fantasien. Er det det Marcus vil have?
Jeg tager hendes hånd, nå du er den nye siger hun og smiler, den nye hvad?
Mmmh altså du ved, hun når ikke at sige mere før Marcus afbryder hende, Ella er min kæreste, hun er ved at dø inden i sig selv, men hun har dog alligevel så meget selvbeherskelse at hun formår at være cool.
Nå så Mac har langt om længe fået en kæreste, hvordan har du tæmmet vildyret? Gud hvor er hun upassende, øh tæmmet? Ja han er til tider lidt vild jo,
Jeg smiler, jeg tror gensidigt respekt, kærlighed og hvis man efterlader noget til fantasien så behøver man ikke tæmme nogen, jeg fornemmer Marcus smile ved siden af mig, nåå ja men det gjore jeg jo også, jeg blinker til hende tja men nok ikke godt nok søde skat for han er jo min nu!
Jeg vender mig mod Marcus, der forsøger at holde sit grin tilbage, jeg skal lige for mig selv inden vi køre, men kan du ikke bare lige snakke med din veninde lidt.
Jeg kysser ham, og går mod toilettet jeg kan mærke Marcus øjne på mig. Tæmme vildyret omg hvad fanden er hun for en. Mere upassende tøjte har jeg ikke set, jeg skal ikke på toilettet, jeg magter bare ikke at høre på hende mere, jeg retter lidt på mit tøj  og kaster et sidste blik på Mig selv i spejlet, det ser godt ud sexet på den helt rigtige måde.
Jeg går ud, Marcus snakker stadig med Amalie som ligger hånden på hans arm flere gange.
Jeg fornemmer Marcus øjne på mig igen, jeg kigger op og møder hans blik han smiler og jeg kan se dullen vender sig for at se hvad der har stjålet hans opmærksomhed.
Jeg når helt hen til ham, nå skal vi tage afsted skat? Han smiler for han ved jeg kun kalder ham skat lige nu for at provokere dullen.
Skal i ud og spise? Amalie kigger afventende på Marcus, som om hun håber han giver efter for hendes dukke øjne.
Ja jeg har inviteret min søde kæreste på En date, der er jo ikke så mange fine restauranter hjemme i Trofors.
Hendes blik bliver stramt, bor du i Trofors?
nej det gør jeg ikke, men jeg er der jo tit eftersom Marcus bor der jo også er det jo max 30 min fra hvor jeg bor.
Nå men jeg troede du var dansk? Du sku ikke nem at nare jeg troede ellers mit norske var blevet godt.
Marcus ryster på hovedet, nej smukke, men det er meget sødt.
Ja okay så stopper jeg bare,
Jeg skal lige sørge for noget, jeg er tilbage om lidt, Marcus går hen til skranken.
Nå men jeg er fra København ja men bor i Mosjøen.
Vi går i skole sammen, der mødte jeg Marcus, han ville alt muligt men jeg ikke noget jeg fornemmer hun bliver lidt stram i betrækket.
Øh Ella du snakker meget hurtigt, jeg forstår ikke helt. Hvad er det ikke du forstår? Hun kigger på Mig med øjne der kunne dræbe, at du som virker som en klog pige ikke kan se han bare leger med dig, ind til han bliver træt af dig og kommer tilbage til mig.
Jeg går tættere på hende, så må jeg jo sørge for min mand ikke bliver træt af mig. Amalie det var en sand fornøjelse at møde dig, jeg håber ikke at se dig igen.
Jeg vender om og går ud af døren, fuck jeg magter ikke tøser som hende. Jeg kan høre hun himler op og Marcus der forsøger at tysse på hende, til sidst kommer hun farende ud af døren, hun vender sig mod mig, bare vent Ella han skal nok blive min igen.
———————————————
Godmorgen
Så kommer dagens 1. Afsnit
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now