Den lille mand

167 5 0
                                    

Ellas pov

Aften er gået hurtigt, vi fik ikke nået så meget øvning, men det går nok det havde jeg nu heller ikke regnet med.
Faktisk var det nok mest en undskyldning for at spørge ham om vi skulle ses, vi har aftalt at tage det stille og roligt se hvor det går hen ad, men lige at finde hinanden inden der skal ske mere.
Marcus sover, men klokken er også 3 om natten, jeg kan høre hans dybe vejrtrækning helt herind, jeg sover på gæsteværelset, han ville ikke høre tale om at jeg tog hjem alene kl 1.
Jeg rejser mig og går ud og tager et glas vand, lyset fra månen lyser hele stuen op. Jeg går over til vinduet og kigger ud over vandet, deres udsigt er så fantastisk man bliver aldrig træt af at se på den.
Jeg står lidt bare og nyder udsigten, men  begynder og fryse, jeg har lyst til at smutte ind under dynen til Marcus, men jeg ved ikke hvad han vil synes om det.

Alligevel Jeg går mod hans værelse, skubber døren op, og lukker den forsigtigt bag mig.
Jeg lister hen til hans seng, han ligger med ryggen til og sover tungt,
jeg går hen på den anden side af sengen og trækker  dynen forsigtigt til siden.
Jeg ligger mig ind til ham og ligger dyne over mig, han vågner naturligvis ved min berøringer, Ella...? hvad laver du???
Undskyld Marcus jeg kunne ikke sove, skal jeg gå igen?
Han smiler bag mig kan jeg høre nej er du gal smukke, det er dejligt det her, han trækker mig tætter på og ligger armen om mig.
Godnat Marcus, godnat smukke....
jeg lukker øjnene og falder i søvn i hans arme.

Jeg vågner ved Marcus der ager min kind, jeg vender mig og åbner øjnene, nååå så nogen kom på natte besøg? Mmmh jeg kunne ikke sove, så jeg tænkte du godt ville have lidt selvskab.
Det var dejligt du kom og sov med mig smukke, lad os gør det igen, jeg smiler det kan vi godt aftale Marcus.
Er du sulten ??? Mmmh det er jeg Ella, men lad os lige ligge lidt og putte.
Nåå så du tror jeg gider putte med dig Marcus, bare fordi jeg vil sove med dig?
Hey du, er du fræk igen? Mmmh det er jeg Marcus, han sætter sig op på mig og ligger mine arme under hans ben, og begynder at kilde mig.
Hahah nej stoooooppppp Marcus, næ du har sku fortjent en lille kilde tur.
M-Marcus please, han kilder videre og jeg er i et stort grineflip, i ved der hvor maven begynder at gøre ondt og tårnene løber ned af kinderne.
Han stopper endelig og slipper mine arme, han læner sig ned over mig, vi får øjenkontakt.
Jeg lader min hånd glide igennem hans hår, han læner sig længere ned til mig, jeg mærker hans vejrtrækning på min kind.
Han bryder afstanden mellem os og vores læber smelter sammen, det føles som 10.000 sommerfugle er sluppet løs i min mave.
Han trækker sig og ligger sin pande på min, jeg håber det var i orden smukke, jeg nikker for hans kys har overvældet mig total, jeg har lyst til flere kys, lyst til at putte med ham hele dagen, lyst til at mærke ham tæt på mig.
Hvad tænker du på smukke? Jeg kommer tilbage og mærker hans hænder der kærtegner min krop. Jeg forsøger at sige noget men hans nærhed gør mig mundlam, i stedet ligger jeg en hånd om hans nakke og trækker ham ned til mig, dig får jeg fremstammet og lader vores læber smelte sammen igen.
Han ruller os rundt så jeg kommer øverst, Marcus sætter sig op med mig på skødet, og trækker mig tættere ind til sig, jeg elsker at sidde på den her måde med ham, man føler sig så tæt på hinanden.
Han trækker sig, og kysser min hals.
Jeg hiver min T-shirt over hovedet og blotter min nøgne overkrop, jeg fornemmer han bliver noget overrasket men der går ikke længe før han kærtegner mit bryst, vores læber smelter sammen igen og hans hænder er over alt på min krop og kærtegner den.
Han trækker sig fra mine læber igen, Ella for fanden du...... han trækker vejret dybt og kigger ind i mine øjne, du gør mig skør skat... jeg har savner dig så meget hver dag det sidste halvandet år, jeg har manglet dig smukke, jeg ved hvad du mener Marcus men det var bare nødvendigt dengang.
Han kigger ned, jeg vil aldrig kunne gør alt godt igen men jeg håber du kan tilgive mig alligevel smukke for denne her gang giver jeg aldrig slip på dig.
Jeg smiler og køre en hånd igennem hans hår, jeg har tilgivet dig for længe siden Marcus, det blev jeg nød til for jeg elskede dig stadig, og den eneste måde jeg kunne give slip på dig var at tilgive det du havde gjort.
Det lyder underligt, men det var sådan det var.
Det lyder helt præcist som det skal være smukke, lige så tilpas skørt som dig.
Jeg smiler, Marcus kysser min næse jeg har aldrig følt mig så alene som den her tid uden dig Ella, lad mig være en del af dit liv Uanset om det skal være os to, så spark mig ikke ud igen please.
Jeg smiler, for jeg vil ikke undvære ham igen, jeg ville aldrig kunne gennemgå det helvede det var at forsøge at glemme ham igen.
Det er som om hele min krop nu har glemt jeg var igang med at komme mig over ham den hungre bare efter mere.
Da jeg så ham på gaden blev jeg draget mod ham, jeg havde slet ikke magten over min egen krop, det var som om en anden kontrollerede den og tog kontakten til ham. Jeg ville allerhelst vende mig og løbe væk.
Men jeg er glad for den lille mand i min krop tog styringen.
Ella hvad tænker du på? Jeg smiler det lige meget, det bare noget pjat.
Han smiler morgenmad? Mmmmh laver du den eller? Lad os lave den sammen....
——————————-
Så tror jeg det bliver sidste afsnit idag
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now