Mad og tåre....

145 4 2
                                    

Ella søde skat vi skal til og afsted, jeg åbner øjnene og er stadig ikke helt ovenpå men det er bedre, men jeg skal jo afsted for jeg har et job.
Jeg sætter mig op, Marcus sætter sig ved siden af og køre en hånd igennem mit hår.
Du ser ikke ud til at have det bedre Ella? Jo jeg her det bedre men ikke helt på toppen, har du lyst til noget? Ja agurk, han smiler det har jeg sku ikke lige noget af, kan jeg friste med melon eller noget andet af det du plejer at spise inden du skal spille?
Jeg ryster på hovedet for jeg har slet ikke lyst til det, hvad er klokken Marcus? Den er 17, så vi kan sagtens nå og hente noget agurk på vejen?
Jeg har ikke lyst til agurk mere, jeg sætter mig op på ham og mærker hvor meget jeg får lyst til ham. Jeg smiler kækt til ham, for fanden Ella hvad er der med dig idag? Jeg smiler og ryster på hovedet jeg ved det ikke, men jeg har så meget lyst til dig lige nu Marcus.
Han smiler da jeg lader mine læber ramme hans,

———-
Jeg læner mig ind til ham i elevatoren, du ser bedre ud smukke, jeg har det også meget bedre.
Han kysser min nakke, og trækker mig tættere på, du dufter dejligt smukke, ej jeg lugter totalt meget af en blanding af fly og sex. Hmmm tja måske men du er skide lækker alligevel, kan vi lige stoppe et eller andet sted og købe noget mad? Jeg er så sulten, mmmh det kan vi da smukke jeg er glad for du har det bedre.
Vi stopper ved et lækkert øko spise sted, jeg køber som altid en masse mad, og Marcus griner som altid af mig.
Jeg får spist meget af det i bilen, og er ved at spise en lækker avokado og serano skinke sandwich på vej ind i hallen.
Marcus holder en mango smoothies jeg også har bestilt, jeg kan se han kigger på mig hvad er der Marcus? Har du spist det hele Ella? Nej næsten, men er du sikker på du ikke er syg smukke? Jeg har det fint nu Marcus jeg var bare sulten, mmmh så siger vi det. Men jeg makere den her dag som dagen Ella spiste op.
Hahaha du driller Marcus, giv mig heller den der så jeg kan få noget at drikke, han rækker mig smoothiesen og smiler, må jeg smage den  der sandwich? Jeg tager en bid mere og rækker ham de sørgelige rester, han smiler du må have været sulten skat.
Ja men det er jeg så ikke mere, vi går ind i salen og møder Mathias han smiler nå endelig kommer i.
Ja altså der var nogen der blev vildt sulten så vi måtte lige stoppe og røve en butik på vejen.
Han smiler nå men godt i er her nu, Ella gå ud og skift og kom så og prøv mikrofonen.
Jeg nikker og går ud i garderoben, mit tøj hænger allerede klar. Jeg tager blusen men ej den lugter godt nok fælt af sved, ej den kan jeg ikke have på.
Jeg går ud til de andre, øh Mathias det der tøj er det vasket? Ja som det plejer hvorfor? Ej det lugter det kan jeg ikke have på, men Ella det er renset som det plejer.
Ja men jeg siger jeg ikke kan have det på, det lugter. Hvad så? Ja det ved jeg fandme ikke men jeg tager det ikke på, jeg vender mig og går ind i min omklædning igen.
—-
Marcus pov

Hvad fanden er der med hende idag?
Mathias vender sig mod mig og kigger uforstående på mig, jeg ved det ikke hun er helt rundt på gulvet idag, jeg tror måske hun har lidt influenza eller noget, hun var også skidt tidligere idag.
Kan du ikke forsøge at snakke med hende, og hvis det er så gå ud og køb noget andet tøj eller hent noget, bare hun kommer ud og prøver den mikrofon nu.
Jeg smiler, for jeg kan godt forstå han er lidt stresset nu, Ella kommer 30 min forsent er uoplagt og gider ikke have det tøj på hun plejer og nu skrider hans tidsplan endnu mere.

Jeg går ind til hende, hun sidder i stolen og græder, hey smukke hvad sker der?
Hun læner sig ind mod mig, jeg ved det ikke det er som om jeg slet ikke har styr på mig selv idag.
Alt lugter grimt og jeg kan ikke holde de her tåre væk.
Jeg smiler, for hun er sku lidt sød Marcus stop med at smile ad mig.
Hvad skal vi gøre ved tøj problemet? Hente noget på hotellet eller lige suse hen og købe noget nyt?
Hun kigger op på mig, vil du det Marcus? Vil du med mig ud og hente noget andet?
Ja selvfølglig smukke, kom nu tørrer du øjnene og hopper ud til Mathias og prøver den mikrofon også går vi to ud og finder noget tøj efter.
Hun nikker, og tørrer sine øjne vi går ud til Mathias han smiler nå det var godt frk drama Queen, jeg laver tegn til han skal droppe det.
Ella stiller sig op på scenen og jeg går hen til ham ved mixerpulten, han kigger på mig hvad fanden sker der med hende idag?
Jeg ved det ikke men hun græd da jeg kom ind, det er nok godt der snart er lidt ro på for hende, det trænger hun sku nok til. Ja Mathias men så er der lige et hus der skal indrettes og et bryllup.
I sku lidt nogle travle mennesker, ja vi trænger til ferie. Ja men er der ikke også noget med der er tre uger til Hawaii i udsigt?
Jo efter brylluppet, det bliver sku rart bare hende og mig.
Ja det bliver godt for jer begge, Ella bare sig noget så kan jeg lige høre hvad der skal laves om.
Ella snakker lidt i mikrofonen og den bliver justeret, efter går vi hen i et lille center og køber noget nyt tøj til hende.
———————-
Så kommer der lige et mere,
Håber det er mindre kedeligt end det andet
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now