Dirty....

288 4 0
                                    

Det klarede du da meget godt Ella, hvad mener du?
Altså så du slet ikke min mor hvor solgt hun var?
Næ, eller jeg så det der indforstået blik du fik af hende, men det kunne lige så godt betyde hun ikke kunne lide mig.
Han ligger armene om mig og trækker mig tættere på, som om Smukke, som om nogen ikke kan lide dig.
Ej slap lige af ikke loverboy, han smiler og kysser min næse hvorfor altid så offensiv Ella.
De var vilde med dig, men er de ikke bare vilde med alle dine kærester?
Han smiler og kigger ned, du er.... han tøver lidt men kigger så op i mine øjne, du er faktisk den første pige der har mødt dem.
Har du ikke haft en pige med hjemme før Marcus? Jo men så har de været her imens mine forældre ikke var hjemme, nååå på samme måde det var meningen jeg også skulle?
Hvorfor vidste jeg du ville sige det, forskellen er at jeg faktisk gerne ville have de skulle møde dig Ella, du er noget specielt.
Jeg tør væde med du siger det til alle piger Marcus, eller er jeg helt gal på den.
Engang imellem er du fandme for meget smukke, jeg smiler hmmm tja men det er du fandme også Mr. Loverboy, er jeg hvordan smukke?
Jeg smiler, du er bare så.... ej det kan være lige meget Marcus, han smiler og køre en hånd igennem sit hår indrøm det bare smukke du har tabt.
Jeg har aldeles ikke tabt noget som helst, nåå du er en dårlig taber eller?
Marcus jeg taber ikke ting det må du forstå, jeg  vinder altid.
Jeg blinker og går lidt væk fra ham,  er her ikke lidt varmt herinde, jeg hiver hoodien over hovedet, og trækker mine jeans af  så jeg  kun står i mit undertøj, åh det var meget bedre.
Jeg ligger mig i sengen, nå skulle jeg hjælpe med dit problem Marcus? jeg åbner min bh og tager den af, marcus står stadig og kigger
Han smiler og er lidt overrasket kan jeg mærke, jeg rejser mig og går over til ham,
Nå så du spiller kostbar eller hvad Mr. Loverboy?
Jeg kysser ham og trækker hans T-shirt over hovedet på ham, jeg lader den falde på gulvet ups, ej det må du undskyld Marcus men jeg synes bare du virkede så varm. Han står bare og observere hvad jeg laver, jeg kysser hans bryst og knapper hans bukser op og  lader dem falde til jorden hvorefter  han træder ud af dem.
Ella hvad laver du?
Ja hvad laver jeg Marcus, hvorfor klæder jeg dig af når nu det jo rent faktisk var dig der skulle lege med mig.
Han bider sig i læben, du fandme utrolig smukke.
Nååå men skal jeg stoppe? Jeg vender ryggen til ham og går hen mod sengen, hans arme er hurtigt omkring mig og trækker mig tæt ind til sig.
Hans læber er på mine inden jeg kan nå at sige noget, vi bakker mod sengen hvor han ligger mig ned  imens han sulten kigger ned over min krop.
Er du klar over hvor liderlig  du gør mig Ella? jeg har så meget lyst til at kneppe dig. Jeg smiler selvsikkert og trækker ham ned til mig, jeg vil gerne mærke dig hårdt Marcus.
Han smiler kan jeg høre, og vores læber mødes. Han trækker sig og kigger på mig, Ella er du??? Jeg smiler og ryster på hovedet nej Marcus jeg er en dirty lille pige der godt kan lide at få pik hårdt.
Han bider sig i læben fuck du leger med mig Ella, men jeg kan lide det, han bider sig i læben og kigger ned over min krop kig mig i øjne imens du kan smukke, for du skal få så meget pik at du vil skrige.
Ja tak Mr. Loverboy han hiver mine trusser af og spreder mine ben.
Jeg sætter Mig op og tager hans ene finger i munden og slikker kælent på den, marcus står helt lammet og ser på, hvorefter jeg føre den ned på min klit, jeg bevæger den i stille bevægelser.
Endelig tager han over og jeg fjerner min hånd, hans berøring gør mig så liderlig, han stikker to fingre op i mig, og jeg slipper et støn da han rammer i bund.
Nå så det kan prinsessen godt lide. Han trækker dem ud, skal du have mere?  Ja tak, han smiler stikker fingrende ind igen, og køre dem ind og ud i hurtige ryk.
Han trækker dem ud, vend dig Ella jeg vil kneppe dig bagfra.
Jeg vender mig om på alle fire, Marcus klasker mig i røven, jeg slipper et støn, han klasker igen og endnu et støn undslipper mine læber.
Du er så fucking fræk Ella, jeg har lyst til at kneppe dig meget.
Han lader sin pik lege lige inden for min indgang, det er så pirrende og jeg har lyst til at hamre mit underliv ned over ham.
Han læner sig ned mod mig, med eller uden noget på?
jeg er på p-piller, Han kysser min nakke og ned over min nøgne ryg, han lader igen sin pik lege pirrende lige uden for min åbning.
Mmmh Marcus please knep mig nu jeg kan ikke holde det ud mere.
Hahah jeg elsker du tigger Ella, det klæder dig at være lidt ydmyg.
Han trænger ind i mig og vi stønner begge to, han støder igen og igen og hårdt. Vi stønner begge i takt til hans ryk, fuck Marcus fuck.
Jeg... jeg vil se dig smukke, han trækker sig og jeg vender mig mod ham, vores læber smelter sammen samtidig med jeg ligger ham ned.
Jeg sætter mig oven på ham, han kommer helt i bund med det samme, jeg stønner højt til Marcus fornøjelse, det er som om han bliver mere tændt for hvert støn jeg undslipper, hans hænder ligger sig på
Mine hofter og hjælper med at holde rytmen.
Jeg mærker den velkendte følelse af orgasmen brudes ind over mig Marcus sætter sig op og ligger armene om mig, han støder et par gange også kommer han også, vores læber smelter sammen og vi sidder lidt og nyder hinanden imens han stadig er inden i mig. Fuck det var godt Ella jeg glæder mig til at lege med dig igen, vi falder i søvn i hinandens arme, imens han nusser mig.
—————————

Hej
Så kom der et nyt afsnit, jeg håber i kom igennem det.
Beklager for det dirty, håber ikke det var FOR meget.
Men havde fået en "bestilling" på det skulle være dirty.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now