Hvad har vi gang i

151 4 0
                                    


Vi køre endelig op foran vores gade dør, der er ingen fans, dejligt,
Ella tog med Vera hjem så kan vi bare arbejde hos mig mente hun.
Hun var heldigvis ikke blevet sur over jeg kom for sent, hun havde nærmest forventet det havde hun skrevet.
Jeg glæder mig til at se hende igen, og jeg glæder mig til at høre hendes sange jeg har hørt lidt på Instagram men det er jo ikke det samme som at høre det live.
Jeg følger efter Martinus ind i lejligheden, jeg kan høre pigerne grine inde fra stuen. Jeg smider overtøjet og sætter mine sko, Martinus er allerede gået ind til dem,  han krammer Ella da jeg kommer ind til dem.
Han dumper ned ved siden af Vera, Ella kigger over på mig og smiler jeg mærker jeg bliver lidt genert.
Det er så underligt det her, jeg har så meget lyst til at trække hende ind i mine arme og holde om hende for altid.
Ella virker også genert, hun stopper ved sofaen og smiler, jeg kigger ned på Martinus han nikker til mig, kom skat jeg skal lige vise dig noget.
Han hiver Vera med sig ind på værelset, jeg går over til Ella og ligger armen om hende og trækker hende ind i et kram, hun gengælder det heldigvis. Undskyld jeg er forsinket, hahah det gør ikke noget Marcus det er jo ikke en ny ting jo, nej vi har sku aldrig været gode til det med tider.
Hun trækker sig lidt, men du er her nu så det er vigtigst. Vil du have noget at drikke? Ja hvad har du?
Vil du have vin eller? Hun smiler et enkelt glas rødvin Marcus det kan godt gå, kan du holde den på det søde? Ja det skal jeg kunne, for jeg skal jo spille i morgen.
Jeg går ud i køkkenet og høre Ella følge efter, hun sætter sig  op på køkkenbordet, det er så sødt det har hun altid gjort. Jeg rækker hende et glas, så må vi jo se hvor meget du når at drikke.
Nå men skulle vi arbejde eller hvad Ella, mmmh men lad os lige drikke det her glas først, hvad med mad smukke? Åh ja der var noget med middag jo, ja det var der er det take away eller?
Ja altså med mindre du har lyst til at berige mig med din koge kunst to dage i træk.
Jeg sætter mit glas på bordet, og stiller mig i mellem hendes ben, vi gør lige det du har lyst til Smukke, hun sætter sit glas  og ligger armen om mig og trækker mig ind i et kram.
Jeg vil gerne være her med dig Marcus, så kan vi ikke bare bestille noget? Jeg gengælder krammet og trækker hende tættere på mig, det kan vi ihvertfald smukke, er du sulten nu eller? Jeg trækker mig lidt for at kunne se på hende, hun køre en hånd igennem mit hår og smiler, du trænger til at blive klippet.
Mmh det ved jeg, men jeg ved bare ikke lige hvordan.
Hun leger lidt med mit hår imens jeg iagttager hende, Ella mad eller arbejde først?
Vi kan vel bare bestille nu og så gå igang med arbejdet, selvom det her også er meget hyggeligt.
Det er det ihvertfald smukke, jeg kærtegner hendes kind hun læner sig ind mod dem som hun altid har gjort. Hun bider sig i læben og nusser min nakke, jeg læner mig ned til hende, vores læber er så tæt på hinanden, jeg mærker hendes vejrtrækning.
Øh Marcus jeg..... vi trækker os fra hinanden og Martinus kommer til syne i døren.
Han kigger undskyldende på mig, jeg går over og finde de take away menukort vi har, Ella hopper ned og går ind i stuen.
Martinus kigger på mig igen, sorry jeg vidste ikke... jeg smiler ja det okay, nå hvad ville du?
Øh jamen vi tager ud i byen og spiser, så i har lidt alene tid,
hyg jer okay.
Tak Martinus, det skal vi nok.
Vera kommer til syne i døren,  kommer du skat? Mmmh jeg kommer nu han går over og lægger armen om hende.
Jeg tager menu kortene med ind i stuen og dumper ned ved siden af Ella.
Altså vi har det her, hvad har du lyst til? Hun smiler og tager menu kortene, hmmm jeg kunne godt spise pizza hun kigger op på mig, er du stadig lige så vild med pizza. Jeg smiler ja det er helt fint med mig, men uden ananas Ella, nååå ja du er den man ikke skal dele pizza med jo, men kan du ikke bare tage dem af Marcus? Hun kigger på mig med hunde øjne jeg ved hun elsker pizza med ananas, skinke og masser af cremefraisch  dressing. Jo alt for dig min skat, jeg kigger lidt væk for det var ikke meningen jeg skulle kalde hende skat, undskyld Ella det var ikke, hun skubber til mig det gør ikke noget Marcus.
Nå men skal jeg bare bestille nogen pizzaer? Og drikke? Hun kigger på mig som om jeg selv burde vide svaret, nå ja solo selvfølgelig, ja den absolut bedste appelsinsodavand man kan få.
Jeg rejser mig og finder min mobil, jeg går lidt væk og bestiller maden, jeg kan høre Ella finder sin guitar frem og spiller. Jeg elsker at høre hende synge, selvom det ikke blev til så meget da vi var sammen, jeg får bestil de to pizza og går over til hende.
Hun er lidt opslugt af sin musik og ser mig ikke, jeg stiller mig lidt og bare lytter. Den her sang har jeg aldrig hørt før, den er ikke på hendes Instagram, men den er fantastisk.
Hun kigger op og stopper, Ella ikke stop det er fantastisk, ej den er ikke helt færdig marcus,
jeg synes heller ikke jeg har hørt den før. Hvad mener du Marcus?
Jeg sætter mig ved siden af hende, Marcus ???
jeg smiler og kigger ned jeg har kinda stalket dig lidt. Hendes smil bliver stort, det er sku meget sødt, Så du har fulgt med?
Mmmh det har jeg, du er jo sindsyg dygtig smukke,
hahha ej så er det heller ikke... Ella jo du er fandens dygtigt til det du laver, hun ligger guitaren på gulvet og kommer tættere på mig.
Marcus hvad er det vi har gang i? Jeg kigger uforstående på hende, hvad mener du Ella?
Altså jeg har brugt halvandet år på at komme mig over dig Marcus, så jeg kan jo ikke bare smide mig i armen på dig bare fordi du lige har lyst til at..... hun stopper kigger på mig og smiler, undskyld Marcus jeg er bare.... hun rejser sig og går over til altan døren.
Hold op jeg har savnet den her udsigt, jeg går over og ligger armen om hende bagfra, jeg ved ikke hvad vi har gang i Ella, jeg ved ikke hvad vi vil med det her, jeg ved ingen gang hvad jeg vil. Men det føles rigtig det her, dig og mig, men vi kan også bare lige prøve at finde hinanden igen før vi gør mere.
Jeg ligger mine læber på hendes nøgne skulder og kysser den....

——————————————————-
Så kommer det et mere, lader til at min skriveblokade er helt væk.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now