Vera...

289 5 1
                                    



Jeg dumper ned på en tom stol nede bagved, jeg hader at sidde oppe foran ikke at jeg er en af dem der er totalt dumme, nej  jeg gider bare ikke unødvendig opmærksomhed. Jeg sidder lidt i mine egne tanker da en dumper ned ved siden af mig, jeg kigger op og en smilende pige kigger på mig.

Hej jeg hedder Vera, hej jeg hedder Ella.

åh du er dansk, ja du er sku ikke nem at narre hva, hahah ej men det var altså bare helt uventet at du snakkede dansk. jeg ved hvad du mener. Er du lige flyttet til Mosjøen? ja altså her i sommer.

vores lærer kommer ind, godmorgen og velkommen til Mosjøen Videregående 1. klasse det er dejligt at se jer allesammen. vi starter lige med at se om alle er her, hun starter den lange opråbning af mine klasse kammerater.
Vi har fransk, jeg er faktisk god til det, det skyldes nok at vi boede to år i paris da jeg var 7-9 år.

Quelqu'un veut-il parler du ses vacances? peut-être, Ella (det betyder: vil nogen fortælle om du sommerferie)

Jeg bliver revet ud af mine tanker, øhhh. Jeg kigger op på min lærer, hun smiler Ella jeg ved ikke hvordan det var på din sidste skole men her høre man efter. Jeg smiler til hende

désolé, mais je me suis assis et j'ai rêvé de vivre à Paris. et pour autre chose on ne l'appelle pas Quelqu'un veut-il parler du ses vacances, ça s'appelle Quelqu'un veut-il parler de ses vacances.

Jeg kan fornemme de andre sidder og stirre, læren er lige så mundlam og vender sig mod tavlen, vera griner lidt for sig selv.

🌸🌸🌸

Hvad sagde du til hende? Vera går ved siden af mig ned ad trappen,
Bare at jeg ikke sov men sad og tænkte tilbage til den tid jeg boede i paris. Og at hun altså lavede en fejl ved at sige du i stedet for de.
Hahah ja jeg er sikker på du nok er blevet veldig populær hos hende.
Ej men det er da en latterlig måde at starte ud på, er alle lærer sådan her i Norge?
Hun smiler nej det er de ikke Ella, nogen er meget værrer, kom så skal jeg præsentere dig for nogen af de andre tøser.
Vi går over til en lille flok af piger, allesammen det her er Ella, hun er akkurat flyttet til Mosjøen fra Danmark.
Alle hilser på mig, de er så venlige, vi sidder og snakker ja eller de snakker jeg forsøger bare at følge lidt med, det går lidt hurtigt og de bruger en masse slang. Godt nok har jeg set skam, men det her er bare helt anderledes.
Har i set hvor godt Marcus ser ud idag? En lille spinkel pige med sort hår kigger spørgende rundt, ja er du gal han er lækker idag, ham og Martinus kom tilbage fra Oslo i sidste uge.
Han er så lækker smiler en af de andre,
Jeg puffer til Vera, Hvem er Marcus?  Hahah ja Hvem er marcus? Siger hun lidt for højt så De andre høre det.
Pigen med det sorte hår som hedder Merle kigger rundt, hun kigger tilbage til mig smilende.
Marcus er ham der står derovre med Gucci jakken på.
Jeg kigger over på ham, en dreng med  lidt for langt hår gemt i sin hoodie, Gucci jakke og sorte skinny jeans, skulle han være noget særligt?
Ella han er skolens mest eftertragtet fyr, han er 3. Klasse, han er skide lækker også er han musiker, hmmm som om det skulle være noget.
Men han ligner ikke andet end en fuckboy vera, hahah det er han sku da også smiler Merle, men jeg gad fandme godt. Hun kigger tilbage til  ham, som var han en helt uopnåelig ting. jeg kan se det ikke kun er Merle og de her tøser der er all over ham. Næ det er faktisk hele skolens tøser der følger alt hvad Marcus og hans slæng laver.

Han hanker op i sin taske og i bedste slowmotion stil går de gennem skolegården og forbi os. I ved den der følelse af en film slowmotion, hvor alt bare bliver forstørret, Alle vender sig for at se dem, ej seriøst hvad er der så fantastisk ved ham Marcus?
Ej Ella kan du ikke se det? Vera kigger undrende på mig, nej hvad? Han er jo totalt og helt fuldstændig... hahah nej.... vera han er da ikke andet en en totalt selvoptaget, player.
Nå så frk. Danmark er svær at imponere, næ jeg falder bare ikke for de overfladiske typer.

Så er du sku den første og eneste pige på hele mosjøen vg der ikke er klar til en omgang med Marcus Gunnarsen. Ja eller for den sags skyld en af de andre 3. Klasses drenge.
Jeg smiler, tja måske, men jeg skal heller ikke have nogen omgang med nogen dreng her. Er du til piger så smiler Merle, hahah nej Merle jeg er ikke til piger.
Nå men det kunne da godt være, og du skal vide at hvis du var, var det totalt 100% i orden for mig jeg støtter bøsser og lesbiske.
Tak Merle, men jeg er ikke lesbisk nej nej men hvis du nu var.
🌸🌸🌸

Vera kan du hjælpe mig med det her Norsk, hun smiler ja selvfølgelig. Du skal bare analysere det digt her, jeg kigger op på hende så jeg skal kunne analysere det her digt af Henrik Ibsen til norsk?
Hun smiler ja klart, det er da ikke svært er det?
Jeg fornemmer hendes ironi, Vera læser det stille op

"Agnes, min dejlige sommerfugl,
dig vil jeg legende fange!
Jeg fletter et garn med masker små,
og maskerne er mine sange!"

Det er da nemt nok ik Ella? Tager du gas på
Mig, hun smiler ja sku da det er da selv svært for os.
Men det må være noget med at han er forelsket i Agnes og han giver hende sommerfugle i maven, men den der del med nettet og sangen det er totalt wierd, så det forstår jeg ikke.

Jeg sidder resten af timen og forsøger at tyde det der digt, det er sku lidt hmmm ja jeg ved ikke.
Endelig ringer klokken, På gangen møder vi de andre tøser, hej der er fest hos 3. Klasses drengene kommer i?
I aften på en almindelig hverdag? Øh ja? Merle ser på mig som om jeg havde slået en prut eller noget,
Men det er bare torsdag?
Ja men vi er på VG, så er det meget vigtig at pleje vores sociale omgang. Hey og det er 3. Klasses drengene der holde den, så kommer man.
Jeg smiler, ja okay hvornår og hvordan.
Jeg kan bare komme forbi dig Ella, så kan vi følges smiler Vera.
Ja klart, jeg taster mit nr ind på hendes mobil, fint aftale.
Vi følges hjemad, vera og jeg det er hyggeligt at have en at være sammen med.
Nu må vi bare se Om mosjøen kan leve op til festerne i København.
—————————————————
Hej:)
Tak fordi i læser med. Hvad synes i?
Er det godt?
Smid en vote og besked.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang