Shopping og baby gaver

183 4 2
                                    

Jeg stryger hende over håret, hun er endelig faldet i søvn.
Kvalmen var rigtig slem ved hende her til morgen, det er som om at hvis hun skal tidligt op er det ekstra slemt.
Vi er på vej hjem, hjem til Trofors, hjem til os selv hjem til vores eget hus. Bare mig Ella og lille Leo, det bliver dejligt.
Alle vores ting ankom igår, mine forældre tog imod det, jeg er så taknemlig for at de hjælper så meget.

Vi har shoppet møbler og jeg har nydt at se Ella være vild med at shoppe.
Vi har tilbragt de fleste aftner på hotel værelset i vores seng hvor vi har kigget på ting til huset, og nu kan vi endelig tage hjem og få det hele på plads.
Jeg stryger hende over ryggen, hun åbner sine øjne ej jeg... puha Marcus her lugter af blomkål, jeg smiler for hun er så følsom overfor lugte.
Vi skal en tur til Oslo, der er desværre ingen direkte afgang fra paris til Trondheim, så vi tager en mellemlanding i Oslo.
Ella har bestilt en tid ved en læge i mosjøen i morgen  så vi lige kan få tjekket at alt er som det skal være, det er meget rart med en norsk læge.
Hun sætter sig op, puha her lugter godt nok jeg griner lidt ej Ella det gør der altså ikke.
Har du lyst til noget? Hun ryster på hovedet, nej jo måske ej jeg ved det ikke, hun trækker benene op under sig.
Har du stadig kvalme? Ja meget hun ligger sig ind til mig, vil du sove? Hun nikker og ligger sit hovede på mit skød, jeg nusser hendes mave, det virker som om hun slapper mere af når jeg gør det.
Der går ikke længe før hun sover igen, vi har en time endnu til vi skal boarde, så hun kan sagtens nå at sove.

Ellas pov.

Endnu engang er vi i en lounge, der er faktisk fem timer til vi skal boarde. Jeg er så træt og vil bare hjem nu, Ella skal vi ikke tage en tur ud af lufthavnen og lave noget? Hvad Marcus? Jeg vender hovedet mod ham, han smiler ja lave et eller andet end sidde her, Men hvad Marcus? Ja det ved jeg ikke shoppe? Ej det har jeg ikke overskud til, vi kunne leje et værelse så man rent faktisk kunne sove Marcus? Er du så træt skat? Mmmh meget skal vi udskyde flyv turen til i morgen søde? Nej Marcus jeg vil gerne bare hjem nu. Kom lad os gå en tur, han trækker mig op og til sig jeg smiler, du fandme stædig idag Marcus.
Mmmh men jeg gider ikke sidde her mere smukke, vi går ud af lufthavnen og tager en taxi ned til Karl Johans gate, det er stedet man shopper i Oslo.
Vi går lidt ind i div boligtilbehørs butikker og køber en masse, det er faktisk hyggeligt.
Vi kommer forbi en babybutik, skal vi gå ind? Men er det ikke lidt tidligt Marcus? Jo men vi kunne jo kigge også købe en gave til Martinus og Vera.
Vera fødte kort tid efter jeg tog på Tour, så vi har heller ikke set deres lille dreng endnu, han skal hedde Nor.
Jeg glæder mig til at se ham, de har sendt billeder hver dag og jeg synes han ligner Martinus vildt meget.
han er så sød, og de er så glade, jeg kan ikke næsten ikke vente til vi skal fortælle dem vores nyhed.
Vi kigger rundt, Marcus er slet ikke til at have med rundt, han vil jo købe hele butikken.
Han finder en masse ting, Marcus vi kan altså ikke købe alt det der? Han smiler hvorfor ikke? Fordi vi ved jeg slet ikke hvad det bliver eller noget.
Han kigger ned over sit udvalg af søde små bamser, bodyer, små strømper og alt muligt andet.
Nå men det virker meget neutralt smukke så vi køber det. Har du fundet en gave til nor?
Nej jeg ved ikke lige hvad de mangler, altså jeg så noget som jeg tænker er mega fedt.
Ja det tror jeg gerne du gjore Marcus, du kunne jo købe hele butikken hvis du måtte,
Ja du har sku ret smukke, han ligger det hele bed i kurven på gulvet og ligger armen om mig, jeg glæder mig smukke, Det gør jeg også Marcus,
Han kysser mig, Kom så skal jeg vise dig det. Jeg lader kurven stå, og tænker han muligvis glemmer alt om det.
Vi kommer hen til en afdeling med luksus vare, her taler vi om Gucci, Louis Vuitton, Prada og andre High tec mærker, men alt til baby og børn.
For det som Marcus ikke lige har fortalt mig er at vi er gået ind i en anden butik igennem den her. Det er et luksus shopping center der udfolder sig for vores fødder, jeg ved Marcus er i totalt shoppe himmel.
Her se Ella dem her tænker jeg vi køber til Nor.
Øh nej Marcus vi køber ikke Gucci sko til en baby, han smiler ej seriøst har du set hvor søde de er?
Jeg smiler, nogen gang skulle man tro det var dig der var kvinden i vores forhold Marcus.
Så det betyder jeg godt kan købe dem? Han ligger armen om livet på mig, jeg kan jo ikke forhindre dig jo? Næ det er vel rigtigt nok, han kysser mig og går hen for at betale for de små sko.
Altså hvis jeg skal være helt ærlig er de fantastisk søde, men det er sku underligt at bruge så mange penge på sko til en baby.

Jeg ser på nogle små søde bodyer, Marcus kommer hen til mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg ser på nogle små søde bodyer, Marcus kommer hen til mig. Så er det købt, finder du noget smukke? Nej eller jo men vi kan altså ikke købe noget idag Marcus det er alt for tidligt, ja det er nok rigtig.
Vi skal til at tilbage smukke ellers når vi ikke vores fly. Vi tager en taxi tilbage til lufthavnen, der er kun 45 min til vi boarder så vi kan lige nå at købe lidt ting i lufthavnen som vi mangler.
Endelig er vi på vej hjem.
——————-

Godnat for idag, i får lige et afsnit at sove på
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now