Pjækker

186 5 0
                                    


De når op til os, hvad skal i? Vera smiler og kigger afventende på os.
Skal du ikke til time Ella? Jeg ryster på hovedet, nej det skal jeg ikke.
Hvad skal du? Jeg skal.... jeg går i stå for hvad skal jeg sige? Skal jeg være ærlig? Eller lyve eller?
Ella? Vera kigger på mig, hvad sker der?
Jeg skal.... Marcus afbryder mig, hun skal hjælpe mig.
Jeg kigger overrasket op på Marcus åh ja det Er det skal jeg.
Men hvad smiler Vera, ja det er jo så det lille Vera, Martinus du må lære din dame ikke at være så nysgerrige, han smiler og ligger armen om hende jeg har prøvet Marcus det går bare ikke så godt.
A hva har du, hun skubber til ham og han trækker hende ind i et kys.
Så Ella jeg går ud fra at din aftale med mor er aflyst? Jeg smiler naah bare lavet lidt om, hun smiler jeg tager noter til dig så du skylder.
Jeg nikker og smiler, Marcus løfter mig op over sin skulder, nå så nu vil jeg bortføre denne ungmø vi ses folkens.
Han begynder og gå og jeg griner fra hans skulder, hahahah m-Marcus sæt mig ned, han klapper mig hårdt i røven. Det er for at være så uartig idag, han klapper igen og det her er for at være så helvedes lækker, han klapper en sidste gang og det her er fordi du pjækker for skole.
Han tænder mig faktisk lidt, og jeg mærker hvordan min vejrtrækning ændre sig, Ella er du okay?
Jeg siger ingen ting og han lader mig glide ned foran sig.
Ella? Jeg smiler og trækker ham ind i et kys, han smiler i kysset nå så du er til den slags smukke. Jeg trækker mig fra hans læber, hvis du kan fange mig inden jeg er ved bilen kan du få mere.
Jeg kigger ind i hans øjne som er fulde af begær, han smiler sit skæve smil også løber jeg.
Han står lidt først og venter, men så kommer han, han kan løbe stærkt og er næsten oppe ved mig nu.
Jeg når næsten hen til bilen inden hans arme er rundt om mig, han bakker mig op ad bilens side. Han er forpustet og vi står lidt begge to og får styr på vejrtrækningen, fuck du hurtig smukke mmmh Marcus men det ser ud til at vi to skal lege lidt.
Han smiler, det vil jeg glæde mig til smukke. Hvis du er bare halvt så fræk som nu så er det lovende.
Jeg kigger ned, og mærker hvor meget han tænder mig ved bare små berøringer. Ella kig op, jeg ser ham i øjnene og jeg bliver som fanget, han smiler fuck hvor er du lækker. Jeg læner mig ind mod bilen og trækker ham stille med ned mod mig.
Jeg ligger mig ind Til hans øre, jeg vil have dig Marcus.
Hans læber finder mine, fuck du fræk smukke han presser sig mod min krop og jeg kan mærke hans bule i bukserne. Jeg lader min hånd glide ned på den, og et støn forlader hans læber, skal jeg hjælpe dig med det der problem Marcus?
Han smiler, mmmh det tror jeg så lige du skal men ikke her Ella. Han trækker sig og låser bilen op, kom lad os komme hjem.
på vej hjem er der ingen der snakker, jeg kan mærke spændingen der er imellem os.
Da vi køre op i indkørslen holder der en bil, han kigger på mig og smiler. Nå så vi er  ikke alene, hvad mener du Marcus?
Gør dig klar til at møde mine forældre, nej Marcus det kan jeg ikke. Hvorfor ikke Ella? Jeg kigger ned, hey smukke se på mig. Jeg kigger op på ham, de vil elske dig, Kom nu, jeg nikker og går ud ad bilen, Marcus tager min hånd, hey det skal nok gå smukke de æder dig ikke.
Vi går ind i huset hej råber han ud i luften, jeg tager skoen af og Marcus hjælper mig af med jakken altid så galant
Hej med jer,  jeg kigger op og ser en smilende dame, hej Mor Marcus smiler og giver hende et kram.
Mor det her er Ella min kæreste, hun smiler og giver mig hånden hej Ella dejligt at møde dig, hvordan kan det være i allerede er hjemme Marcus?
Vi har arbejd selv, så i går i samme klasse eller? Nej jeg går i 1. Hun smiler og du har også arbejd selv?
Jeg smiler for 100 på hun godt ved vi pjækker, Nej Ella skal have hjælp til Norsk. Åh ja, hun smiler ja fordi norsk er vildt svært når man som Ella er dansk mor, er i sultne?
Marcus kigger på mig, jeg nikker jamen så er vi kan jeg se. Hun går ud i køkkenet, Marcus smiler til mig så du kan godt være stille, jeg skubber til ham jeg er bare ikke så god til forældre.
Det går fint, mmmh helt sikkert 1. Gang jeg møder dine forældre er da vi bliver taget i at pjække.
Slap nu af smukke, han kysser mig og vi går ud i køkkenet,
Hans mor står og snakker med en mand som jeg går ud fra er hans far, han kommer hen stor smilende hej jeg er Marcus far Kjell Erik, jeg giver hånden til ham hej jeg er Ella.
Åh du er dansk? Han kigger spørgende på Marcus, ja Ella er flyttet til Mosjøen fra Danmark.
Nå ja okay på den måde, og hun er? Marcus smiler ja Ella er min kæreste.
Kom og spis lidt i to, hans mor sætter noget mad på bordet. Jeg går stille hen og sætter mig, jeg er ikke så god til det med forældre, jeg hader det men helt ærligt det er så akavet.
Vi sidder lidt og spiser den gode mad, det viser sig at hans forældre er vildt søde og nemme at snakke med. Jeg slapper mere og mere af under måltidet og undervejs glemmer jeg helt at jeg lige har mødt dem.
Marcus ligger sin hånd på mit lår, jeg kigger på ham og smiler.
Nå Ella, hvordan er det så at flytte til Mosjøen? Gerd Anne som hans mor hedder kigger afventende på mig.
Jamen det er helt anderledes end alt jeg plejer, jeg er jo en rigtig københavner pige født og opvokset inde i centrum. Så at flytte her op i nord Norge hvor tingene går lidt langsommere, og der er højt til loftet er så meget anderledes. Men jeg er efterhånden ved at vende mig til det. Også elsker jeg naturen, især jeres udsigt er jeg vild med, det er jo ren terapi for sjælen.
Hans mor kigger på Marcus, jeg ved ikke hvad det blik hun giver ham betyder men jeg håber hun kan lide mig.
Nå men skal vi lave det norsk Ella? Jeg smiler jeps lad os det, tak for dejlig mad Gerd Anne. Velbekomme søde, jeg håber vi ser dig snart igen. Tak og i lige måde.
Jeg rejser mig og tager min tallerken, ej Ella det behøver du ikke jo selvfølgelig gør jeg det, jeg går over til opvaskemaskinen og sætter den i. Mor du kan ligeså godt lade hende gør det, jeg har diskuteret med hende Om det og hun gør det alligevel.
Din kæreste er godt opdraget Marcus pas du godt på hende, Gerd Anne smiler til mig.
Det gør jeg bestem mor, jeg her ikke tænkt mig at lade hende slippe.
———————————

Så får i lige er afsnit til at gå i seng på
Hpber i kan lide det
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now