Jordens lykkeligste mand

169 3 2
                                    

Jeg putter mig ind i hans arme, mmh kommer du der smukke? Hans hæse morgenstemme er så sexet, ja jeg fryser lidt. Skal jeg varme dig? Ja det var det jeg tænkte Marcus, han ligger armene om min næsten nøgne krop. Jeg sover i mit Calvin Klein undertøj, du ved godt at krops varme mod krops vare varmer bedst ik Ella?
Hahha Marcus det der score trick ved du jo godt ikke virker, ja men man kan jo altid prøve ik?
Jo det er selvfølgelig rigtigt, altså hvis du gerne vil se mig nøgen så har jeg  sagt at du bare kan spørge. Han ruller mig rundt så han ligger oven over mig, jeg kunne også hjælpe dig, han løfter min top til siden og blotter mine bryster.
Og inden jeg når at sige mere er hans læber på mine, han bryder kysset og lader sin tunge glide hen over mit ene bryst, den velkendte følelse af nydelse breder sig i min krop.
Hans ene hånd glider ned mellem mine ben og kærtegner mig uden på mine trusser, han kigger op på mig, skal jeg stoppe Ella?
Jeg ved ikke hvad jeg skal svare for jeg er så splittet, jeg har så meget lyst til ham, men samtidig synes jeg det er lidt tidligt, Ella skat..???
Jeg ved det ikke Marcus, jeg har lyst men.... han smiler men det er for tidligt??? Mmmh det tror jeg. Vi kan også bare putte, er det okay Marcus? Ja hvorfor skulle det ikke være okay smukke?
Fordi du har lyst? Mmh og?? Nej jeg ved ikke men...
han ligger sig ned og trækker mig ind til sig, jeg elsker at putte med dig smukke, bare at kunne mærke dig tæt på mig. Jeg drejer mig så jeg kan se på ham, jeg havde helt glemt hvor dejligt det var at putte med dig Marcus. Han smiler, jeg er glad for vi kan finde ud af det igen smukke, jeg har savnet dig så meget.
Jeg trækker ham ind i et kys, og ruller ham rundt så jeg er øverst. Jeg trækker mig og kigger ned over hans krop, han smiler kan du lide hvad du ser smukke? Mmmmh der er ikke værst hahah åh for fanden Ella du fortjener en røvfuld for den bemærkning. Mmmh det kunne godt være fristende Marcus, han klapper mig hårdt i røven og jeg bider mig i læben, jeg mærker nydelse brede sig i min krop.
Skal du have mere, ja tak Hr. Gunnarsen, han smiler du har sku altid været en fræk lille en.
Han klasker mig endnu engang i røven, og et et lille støn forlader mine læber.
Hold kæft du lækker Ella, jeg hiver toppen over hovedet og sidder stille afventende og kigger på ham. Han smiler og sætter sig op, vores læber smelter sammen jeg bevæger mine hofter stille frem og tilbage og mærker han vokser under mig.
Marcus slipper mine læber og planter dem på mit bryst han Lader tungen køre stille over min brystvorte og jeg slipper et støn.
Jeg ligger armene om hans nakke og læner mig ind til hans øre.
Jeg vil have dig Marcus, please....
han trækker sig og kigger på mig, Ella? Jeg troede ikke? Jeg bider mig i læben, fuck det du er så fandens lækker at man jo ikke kan holde fingrene fra dig.
Jeg ligger mig ned på ryggen og trækker mine trusser af, han kravler hen over mig han kigger ned over min nu nøgne krop og smiler.
Nå skal du bare stå der og smile eller? Jeg trækker forsigtigt hans boksershorts ned og af.
For fanden Ella, han ligger sig ned og trænger ind i mig, jeg slipper et højt støn da han kommer i bund.
Han støder igen, og stønner selv højt, vi finder en rytme hvor vi begge kan være med, vores læber finder hinanden og kysser meget passioneret.
Marcus trækker sig og lader sine læber sætte små kys ned over min hals, han napper mig i øret og visker jeg elsker dig stadig Ella, jeg elsker dig så meget.
Jeg mærker sommerfuglene i maven, for jeg elsker også ham. Jeg elsker også dig Marcus, lov mig vi holder denne gang okay.
Han trækker sig og kigger ned på mig, du får aldrig lov at smutte for mig smukke. Vi kysser igen og Marcus støder hårdt til, vi stønner begge to.
Marcus lad mig... jeg når ikke at sige mere inden han vender mig om på alle fire og klapper mig hårdt i røven.
Nå er prinsessen tilfreds, ja tak.
Han trænger ind i mig og stønner, fuck det godt.
Han støder til, hårdt og hurtigt efter hinanden, jeg mærker hvor tæt på jeg er på at komme Marcus stop, jeg trækker mig, han kigger forvirret på mig, er der noget i vejen smukke?
Nej jeg vil bare gerne se dig, han smiler og sætter sig ned, jeg kravler op på ham og vores læber smelter sammen, jeg bevæger mine hofter frem og tilbage, vi kommer i hinandens arme.
Vi sidder længe og nusser og kysser, det er så intimt og dejligt.
Marcus jeg bliver nød til at komme ud og tis, han smiler kommer du tilbage til mig. Mmh selvfølgelig gør jeg det, vi kysser igen og Marcus trækker sig ud af mig.
Da jeg kommer ind igen snakker Marcus i telefon, jeg kravler hen over han og ligger mig på hans bryst.

Nej mor, jeg er ikke hjemme... nej jeg besøger bare lige en.
jeg kan høre Gerd Anne snakker ivrigt, det ved jeg ikke 2 min så spørger jeg lige, har du lyst til at spise middag med mine forældre idag de er i Oslo?
Jeg smiler, jo det kan vi da godt jeg har bare lige det der møde kl 14 med sony.
Jamen det passer fint så skal vi sige kl 18? Ja det helt ok, han tager mobile op igen.
Okay vi kommer kl 18, hvor henne? Han smiler, Ella....
ja den Ella mor, Marcus smiler og kysser min pande.
Ja det skal jeg nok vi ses mor..
han slukker mobile og ligger den i sengen, jeg putter mig ind til ham. Jeg skulle hilse fra min mor, ja det kunne jeg høre. Hun blev glad for det var dig, mig der hvad Marcus, ja der er jo så lige det ik smukke.
Men dig jeg er sammen med, hmmm jeg troede du mente jeg var din kæreste? Han smiler nej du er bare den jeg er sammen med ik? Vi skulle jo tage det stille og roligt ik Ella?
Jeg sætter mig på på ham, jeg vil gerne være din kæreste Marcus.
Hmmm, det vil jeg tænke over smukke. Åh du dum marcus, jeg skal til at kravle ned af ham da han griber fat om mig og trækker mig ind i sine arme.
Ella jeg elsker dig så meget, og hvis du vil være min kæreste vil jeg være jordens lykkeligste mand.
Jeg smiler, det vil jeg gerne Marcus.....
————————
Håber i kan lide det her,
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now