Kig den anden vej!!!!

219 4 0
                                    

Jeg køre en hånd igennem hans hår, han smiler og trækker mig tætter på.
Du siger ikke det allerede er morgen vel, jo desværre Marcus hvordan kan natten være så kort. Jeg smiler, for vi sov ikke før meget sent, du kan jo bare rent faktisk sove om natten Marcus.
Men det er jo svært når du ligger der og er så fandens lækker.
Men det har vi jo været igennem før Marcus, det er fysisk umuligt for mig ikke at være lækker. Du sød smukke, han trække mig med helt under dynen, Marcus det der er der ikke tid til jeg skal nå i skole lidt. Han kysser min hals, hvorfor er det du skal i skole? Fordi jeg bliver jo ligesom nød til at vide hvad jeg skal lave imens jeg er væk. Øh men det ved jeg, han blinker ja tak Mr. Loverboy den er god med dig. Hvad mener du smukke? Ja de der dirty tanker kan du godt pakke sammen, vidste du ikke at jeg ikke kan have sex før ægteskabet? Hmmm hvornår blev vi to lige gift smukke, for jeg mindes da en helt masse dejlig sex i nat. Han kysser min skulder, nå det mindes jeg ikke noget om Marcus, men så må jeg da heller hjælpe dig med at huske det, han lader sin hånd køre op ad mit lår.
Marcus..... mmmh hva så smukke, hans hånd er uden på mine trusser. Marcus.....
han skubber mine trusser til side og lader en finger smutte op i mig, jeg slipper et støn. Hmmm så du kan godt lide det, han køre den ud og ind i en hurtig rytme.
Men Marcus det laver ikke om på.... han ligger sin finger på min klit og kør den stille over, jeg slipper endnu et støn. Han napper forsigtigt i mit øre og jeg får kuldegysninger over hele kroppen.
Nååå vil du have mere?
Mmmh han fjerne sin hånd og sætter mine trusser på Plads. Sener min skat, du skal jo i skole. Jeg kan høre hans selvtilfredse smile bag mig, jeg forsørger at samle mig lidt igen. Fuck det ondt det der Marcus, nej det er bare for at hjælpe dig med at huske.
Bare vent Marcus, det bliver dig der tigger i sidste ende, jeg kysser ham og rejser mig jeg trækker min top over hovedet og smider den på gulvet.
Marcus øjne Brænder på min nøgne krop, jeg går over til min kuffert Finder en sort bodysuite og et par  lyseblå rip skinny highwaisted jeans.
Jeg trækker et sæt blonde undertøj på, og mærker hvordan Marcus øjne brændemærker min krop.
Jeg tager bodyen på og trækker mine jeans op, de sidder helt tæt og perfekt på min krop.
Jeg er ikke en spinkel pige men heller ikke tyk, jeg har former men de rigtige steder, gode store bryster hofter en smal talje og en røv.
Jeg har altid været meget populær hos drengene pga mine former, og jeg har også kunne bruge min krop til at få min vilje,
Jeg bukker mig forover og samler mit hår i en hestehale, jeg mærker Marcus arme om min hofter jeg rejser mig op og sætter elastikken i. Fuck du ser godt ud smukke, tak siger jeg og gør mig fri af hans arme  jeg tager min toilet taske og går ovenpå, den eneste fejl ved den her kælder er af de ikke har deres egen toilet hernede.

Jeg ligger en flot makeup, gør noget ud af mig, jeg tager elastikken ud og lader mit hår hænge løst det er meget bedre.
Jeg kigger mig selv i spejlet, den røde læbestift er prikken over i'et. Der er lidt lyd ude fra køkkenet, Jeg går derud, og møder en smilende Martinus han giver mig elevatorblikket, godmorgen Ella. Godmorgen Martinus han glor stadig helt vildt, jeg mærker en arm om min hofte han kysser min skulder kaffe smukke? Ja tak, han går forbi mig og over til Martinus.
Hold dine øjne for dig selv, tak... Martinus kigger hurtigt væk. Jeg står bare og kigge på dem, fuck det havde jeg ikke lige set komme.
Martinus tager sin mad med og går ud ad køkkenet, han siger ingen ting, og kigger ikke på mig.
Jeg går hen og ligger armene om ham, hvad var det lige det der Marcus?
Han vender sig om mod mig, han gloede på det der var mit og det skal han ikke.
Marcus du  kan sku da ikke snakke til ham på den måde, det kunne du da høre jeg kunne. Marcus han sagde hej, ja og overgloede dig totalt.
Marcus for fanden, han vender sig og rækker mig en kop kaffe. Han kysser mig, og lad lige være med at gå i skole sådan der ik. Hvad er der galt med det her? Ser jeg grim ud eller, han smiler nej du er bare så fandens lækker og jeg kan ikke have der er flere fyre der overglor dig.
Nååå så du kan ikke tackle at jeg ser godt ud og får lidt opmærksomhed Marcus, men så må du jo tage med i skole og passe på mig.
Han læner sig ind til mig, jeg vil smadre dem der rør hvad der er mit.
Jeg synker lidt, for kan han finde på det? Jeg sætter mig op på køkkenbordet,  Marcus står bare og kigger på mig, det følels som han klæder mig af med øjnene.
Skal du bare stå der og glo? Mmh det skal jeg Smukke, for udsigten er fandens god. Du skulle se den herfra Marcus, han kommer hen til mig jeg er enig smukke han læner sig ind til mig og kysser mig.
Nå men jeg må heller komme i tøjet hvis jeg skal køre dig, men skal Du ikke med? Nej jeg skal lige ordne noget herhjemme inden, som hvad? Det lige meget smukke, det skal du ikke bryde dig smukke hovede med.
Han kysser mig og går neden under, jeg bliver siddende lidt også går jeg ned og pakker mine ting, min kuffert skal være klar til vi skal afsted, også min skole taske.
Jeg går ned ad trappen, nej men det må blive en anden gang jeg har ikke muligheden for at ses denne gang.....Nej ikke noget specielt men.....ja jeg savner også dig....hej.
Han afslutter samtalen og jeg går ned, han har ikke set jeg har overhørt det.
Han smiler, skal vi komme afsted smukke? Jeg nikker tager min taske og går ovenpå.
Jeg tager mine sko og jakke på Jeg kan høre Marcus komme op ad trappen og går uden for og sætter mig.
Hvem snakkede han med? Og hvilken aftale? Har han en anden i Oslo?
Døren går op og han kommer smilende ud, nå min kloge kæreste skal vi få afleveret dig i skolen?
Jeg nikke og går hen mod bilen, jeg sætter mig ind uden at sige noget.
Han dumper ned ved siden af, Ella er der noget i vejen?
Jeg sætter et smil på læben, nej jeg er bare spændt på senere, ja det skal nok blive en god tur. Ja det skal det nok Marcus, vi køre hen til skolen.
Ingen siger noget, men jeg kan ikke lade være med at tænke over hvem han aflyste med.
———————————-
Dagens afsnit
Håber i kan lide det
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now