Lejligheden

208 4 0
                                    

Shoppingturen blev udskudt til i morgen også bare for Vera og jeg. Marcus har overbevist mig om at alle kvinder elsker at shoppe.
Martinus havde også givet Vera sit kort, hun havde dog ikke været nødvendig at overtale, dog nok det modsatte.
Jeg ligger i sofaen Marcus er ved at lave mad, og Vera og Martinus er på hans værelse, det er helt underligt at vi er os selv, altså som i at vi ikke er på et hotel men i en lejlighed.
Jeg går hen til Marcus og ligger armene om ham, kommer du der prinsesse? Mmmh jeg følte mig så ensom i sofaen, nå det kan vi jo ikke have han kysser mig længe og passioneret.
Jeg kan altså rigtig godt lide dig Ella, han trækker sig og kigger mig i øjnene. jeg smiler jeg kan også rigtig godt lide dig Marcus, måske jeg rent faktisk er gået hen og blevet en smule forelsket i dig.
Nååå så det er du prinsesse, det troede jeg ikke du kunne, næ men det kan jeg så åbenbart. Han løfter mig op på køkkenbordet og kysser mig, vin smukke?
Jeg nikker, hvis du skal have, hahah jeg havde ellers en plan om at drikke dig fuld smukke, ja det kunne ligne dig.
Han vender sig hurtigt mod sin madlavning igen, og åbner en flaske vin, hælder op i to glas og rækker mig det ene.
Det er faktisk hyggeligt det her smukke, det kunne jeg godt vende mig til. Hvad mener du? Dig og mig her i lejligheden, mmmh men nu bor jeg jo så i mosjøen og du i Trofors så der er sku lidt langt til Oslo.
Han kommer hen til mig, det er faktisk meningen jeg skal flytte herned efter skolen er slut.
Jeg får et stik i maven og mærker en følelse af skuffelse og frustration, øh hvad?
Ja det er jo derfor vi køber lejligheden.
Men hvad med os Marcus?
Tag med smukke, nå ja som og mine forældre ville tillade det? Han smiler, lad os snakke med dem der er jo stadig næsten et år til og så er du jo 18 hvilket er myndigt og strengt taget voksent så Du kan vel selv bestemme.
Du sku fuld af gode idéer Hr. Gunnarsen mmmmh det er jeg, og den bedste er at du flytter med til Oslo og bor sammen med mig.
Hans læber er på mine inden jeg når at sige mere til det forslag. Han trækker sig, nå smukke hopper du hen og dækker bord og vækker de der to. Tør jeg vække dem, nu er de endelig blevet stille. Ja vi må gøre noget ved isoleringen i de her værelser.
Jeg blinker til ham, eller lære at være stille naaaa jeg tror vi tager den første mulighed.

Lejligheden er mega lækker, der er 4 værelser en tvstue, et køkken med spisestuen 2 badeværelser og en lang gang. Der er to altaner så man kan komme ud, den ene vender mod alt livet i Oslo, men den anden har udsigt ud over vandet, og er sådan en rigtig hyggelig altan, man går ud på den her altan fra spisestuen.
Det er allerede mit ynglings sted i hele lejligheden. Den er indrettet med sådan nogle lounge sofaer, et lille bord masser af planter, tæpper på gulvet, lamper og andre ting der gør den rigtig hyggelig, og hjemmeligt.
Står du her og nyder udsigten? Jeg mærker Marcus arme om mig, han rækker mig et glas rødvin mmh det er så flot, ja det er det men det kan ikke helt måle sig med Trofors.
Marcus behøver du flytte her til? Jeg drejer mig ind i hans arme, han smiler og kysser mig Marcus??? forsøger du at undgå at svare eller?
Nej, smukke, men at flytte hertil gør det bare meget nemmere for mig at kunne arbejde og holde fri i stedet for at skulle rejse så meget, men vil du så bo her for altid Marcus? 
Han smiler, snakker Du fremtid Ella Kjærgaard?
Måske, jeg læner mig ind mod hans bryst, det kan vi jo altid tage som det kommer smukke, Men mon ikke vi skal bo tæt på vores forældre når vi får børn.
Jeg løfter mit hovede og kigger op i hans smilende ansigt, Hvem siger jeg skal have børn, og hvem siger det er med dig Marcus?
vi skal have et helt fodbold hold og jo os to sammen smukke, du kan jo slet ikke undvære mig når det kommer til stykket.
Nåå så det mener du ikke, næ bare se hvordan det går når jeg har arbejdet en hel dag, du kan jo slet ikke holde fingeren fra mig.
Så Tror jeg lige vi skruer ned for charmen Hr. Gunnarsen.
Men jeg stemmer stadig for at vi flytter til Oslo, Vera kan jo tage med også kan i tage VG i Oslo.
Men Marcus du ved jo slet ikke om vi kan bo sammen, du ved jo næsten ingen ting om mig.
Jo jeg ved du hedder Ella, er smuk har en mor en far og en lillesøster. Du er fra Danmark, gå i 1. Vg, er helveds fræk, går op i miljøet, og politik, også er du født den 22 februar, hvilket er dagen efter min fødselsdag.
så elsker du tøj men bruger ikke mange penge på det, du kan godt lide gul. Hmmm ja så må jeg få resten,
Det der er jo totalt overfladisk Marcus, hvad er mine drømme og forventninger til fremtiden. Ja det ville jeg også gerne vide.
Ej du skal ikke snakke mig efter munden Marcus, han kysser mig, skal vi ikke sætte os hen i sofaen?
Jeg nikker og går med, han tager mine ben hen over sig og nusser mig.
Hvad lavede Du før Ella?
Altså i Danmark Marcus?
Mmmh jeg smiler, det kan jeg sku ikke fortælle ham om, det er for pinligt i forhold til det han laver.
Hey smukke, ej Marcus det er lige meget nej Ella jeg vil gerne vide hvad du godt kan lide at lave.
Okay jeg skulle have startet på en meget anerkendt musik skole i Danmark, men mine forældre valgte at flytte os til Norge jo. Jeg mærker hvordan vreden igen blusser op i mig, Han smiler jeg kan fornemme du ikke er helt tilfreds med deres valg.
Jeg ryster på hovedet jo men altså jeg havde aldrig mødt dig hvis ikke, men det har altid været min drøm at skulle på den skole.
Så du spiller eller? Ja lidt men det er mest sang, så du synger hvorfor har jeg ikke hørt det smukke?
Fordi det ikke er godt nok, du er en popstjerne jeg er bare en ung dum dansk pige hvis drømme er slukket.
Jeg putter mig ind til ham på hans bryst, ikke mere snak om mig Marcus. Jeg tørrer en tåre væk uden han ser det,
Det der tror jeg simpelthen ikke på Ella, men for nu lader vi det ligge.
En eller anden dag kommer jeg vel til at høre dig synge.
Jeg lukker øjnene og nyder hans kærtegn, og falder i søvn.
———————————
Godmorgen:)
Så kommer der er nyt afsnit.
Tak for alle votes og fordi i læser med.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now