Receptionsdamen...

133 4 0
                                    

Marcus pov

Ella sover stadig, jeg trænger til at komme op og få
Et bad, men jeg her ingen ting med da jeg jo ikke vidste vi skulle blive her.
jeg har fået Martinus til at pakke en taske og komme med den, han smed den nede i receptionen som aftalt.
Det er sku lidt underligt det her, at være her med Ella velvidende om at vi muligvis ikke er sammen, Martinus ved godt at jeg har været sammen med en på turen, han skældte mig så meget ud og jeg fortrød også med det samme. Jeg havde lyst til at fortælle Ella det tusinde gange i telefonen, men jeg kunne ikke, jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at knuse hendes hjerte.
Hvor er det usselt at være utro, jeg hader mig selv for det og hvis jeg selv skulle vælge ville jeg aldrig tilgive det.
Jeg elsker Ella af hele mit hjerte og det her er mit livs fejltagelse, jeg tager kortet til værelset  og går ud af døren, Der er stille på gangen, kun nogle få personer har vovet sig ud for at spise morgenmad, jeg når elevatoren, der står en pige sammen med hendes mor, hun er vel omkring de 10-12 år hun kigger undersøgende på mig.
Den er god nok hun har genkendt mig, jeg har bare ikke behov for at der bliver lagt billeder ud om vi er her, jeg har brug for at kunne være alene med Ella.
Undskyld Marcus må jeg få et billede med dig?
Jeg smiler, jeg kan jo ikke sige nej til det der smil
Ja det må du på en betingelse hun bliver lidt stille og kigger op på mig, øh ja????
Altså jeg er her på privat ferie med min kæreste, så hvis du ikke poster det nu så kan vi godt tage det.
Jeg vil gerne værne lidt om vores privat liv.
Hendes mor smiler, selvfølgelig kan du lade være med  det Josefine jeg smiler til moderen, hun smiler venligt tilbage, vi får taget billedet og hun er glad.
Nede i receptionen er damen fra i går der igen, hun flirtede lige rigeligt nok,  før ville jeg nok ikke tænke over det og nok bare have blinket til hende, men jeg ignorere det totalt.
Godmorgen Hr Gunnarsen hvad kan jeg hjælpe med?
Jeg smiler venligt, altså jeg skulle hente en taske som var blevet afleveret til mig, ja jeg ser lige om den er ude bag ved. Hun går og jeg ligger mærke til hvor meget ekstra hendes hofter svinger, hun gør sig sku umage med at få min opmærksomhed.
Ja men lad hende da, hun kommer tilbage med tasken i hånden lige lovlig smilende.
Skulle man gøre det klart for hende? Ej jeg gider ikke bruge tid på det. Her har de deres taske Hr. Gunnarsen var der andet jeg kunne hjælpe dem med?
Øh ja hvis du gider sende morgenmad op til vores suite, jeg vil gerne forkæle min kæreste lidt ekstra idag. Hendes smil falmer lidt, ja det skal jeg gøre Hr Gunnarsen, hun smiler venligt og jeg tager min taske og går mod elevatoren.
Ella sover stadig da jeg kommer op, åh hvor har jeg lyst til at putte mig ind til hende og kysse hende.
Jeg tænder for bruseren og lader vandet ramme min krop, det er rart jeg ligger begge arme på vægen og nyder det dejlige varme vand.
Jeg slukker vandet og tager er håndklæde om livet og går ind i soveværelset, man kan høre Ellas dybe vejrtrækning det er sødt for det er en lille snorken, vi har diskuteret det mange gange og Ella vil ikke høre tale om jeg kalder det snorken, for kvinder snorker ikke.
Men det er sødt, og det er et lille snorken, jeg finder er par boxershorts i tasken, en T-shirt og nogle random bukser. Man kan godt se det er Martinus der har pakket, men det var sødt af ham og komme med det, der er alligevel lidt langt jo.
Jeg sætter mig på sengekanten og nusser hende på ryggen, Ella smukke vågner du op?
Hun åbner sine øjne og smiler, fuck hvor jeg elsker det smil lysten til at hive hende ind til mig er endnu større nu.
Er det morgen allerede Marcus? Ja det er jeg bange for smukke, jeg har bestilt morgenmad så hvis du vil have et bad inden så.... Har du været i bad allerede og uden mig? Ja smukke desværre, men jeg kan jo ikke vide at du ville bade med mig jo, hun rykker på sig og jeg ligger mig ned ved siden af hende.
Du dufter godt Marcus, hun ligger sig ind til mig helt hen i mit bryst. Jeg ligger armen om hende og trækker hende ind i et dejligt kram, åh det er dejligt det her Marcus skal vi ikke bare ligge i sengen og putte hele dagen? Jeg smiler tjo det kan vi vel godt, medmindre du har lyst til at se Trondheim?
Jeg har lyst til det her Marcus, hun kysser mit bryst jeg bliver først overrasket for det havde jeg slet ikke regnet med ville ske igen.
Øhh ja det kan vi helt sikkert også, hun fortsætter hendes kærtegn, fuck jeg har savnet hende savnet at mærke hende. Hun rejser sig og kigger ind i mine øjne, hun har de smukkeste øjne dybe klare blå øjne.
Hun køre en hånd igennem mit hår og bider sig i læben fuck jeg har lyst til hende, lyst til at bide blidt i den læbe der. Lyst til at kysse hendes dejlige læber, lyst til at mærke hende tæt på, lyst til at elske med hende, lyst til hende. Jeg rækker ud og kærtegner hendes kind, hun kommer tættere på, jeg kan mærke hendes ånde på min kind, hun kigger mig stadig ind i øjnene. Det er så intenst og intimt, jeg lader min hånd glide ned over hendes krop og trækker hende tættere på mig, vores læber skal lige til at mødes da det banker på døren hun trækker sig væk fra mig og trækker dynen op over sig.
Jeg rejser mig og åbner, det er morgenmaden den lille spinkle dame nede fra receptionen kommer ind med en vogn. Hun kigger smilende rundt hvor må jeg sætte det?
Bare sæt det på spisebordet, Ella kommer vimsende ud i T-shirt og trusser receptionsdamen kigger på hende, og Ella kigger tilbage, jeg kan fornemme at der er spændinger imellem dem.
Ella går hen til køleskabet og tager en flaske vand,
Hun stiller sig op ad køkkenbordet og kigger flirtende på mig, fuck jeg har lyst til hende, hun smiler og bider sig i læben. Hvis det var det hele så... ja tak det var alt smiler Ella, damen går forbi Ella og er hurtigt ud ad døren.
jeg går over til hende,  Ella hvad gik det der ud på?
Hun smiler, ikke noget det bare dumt Marcus. Nå smukke hop i bad så vi kan få noget mad.
————————————
God morgen allesammen
Så kommer dagens første afsnit
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Место, где живут истории. Откройте их для себя