Oslo #1

211 3 0
                                    

Vi står og venter på vores bagage, jeg er træt vi har været undervej et godt stykke tid nu, først i bil fra Trofors til Trondheim lufthavn hvilket tager over 4 timer også vente i lufthavnen inden vi skulle med fly til Oslo, hvilket er en flyve tur på ca 1 time. Så vi har efterhånden en  rejse på omkring 7 timer bag os, og vi venter stadig på vores bagage.
Marcus ligger armen om mig bagfra, de kommer nok lige om lidt. Mmmh det kunne være rart jeg er godt nok træt Marcus, ja det er jeg også smukke så det godt vi ikke skal mere idag.
Ja det bliver dejligt, jeg trænger til at få et bad, det lyder ikke så tosset smukke må jeg komme med?
Ja det kunne du lide hva Mr. Cutiepie mmh det ville være dejligt.
Hvad tror du Martinus og Vera vil sige? Jamen de skal vel ikke være med smukke, eller har du en eller anden fantasi om at være sammen med tvillinger?
Ej stop du dum Marcus, men jeg ved da ikke hvad du har af fantasier.
Nej det rigtigt men det der er slet ikke en af dem, og slet ikke Martinus.
Nå hvad der der galt med Martinus? Alt, ej det lyder forkert men han er jo Martinus og jeg har ikke lyst til at være sammen med ham.
Han smiler,
du er lidt sød Når du får kørt dig helt ud på et sidespor, jeg ved hvad du mener smukke, men vi kom fra der der bad, mmmh det gjore vi men.... ja og dit spørgsmål var hvad med de andre? Jamen de har deres eget værelse, jeg drejer mig ind i hans arme.
Så vi har vores helt eget værelse? Mmmh så vi kan gøre lige hvad vi har lyst smukke.
Hmmm det lyder sku dejligt, jamen så kan vi da  godt lave en date i badet Mr. Cutiepie,
hmmm Mr. Cutiepie Ella det lyder altså lidt hmmm underligt.
Nå men skal jeg så kalde dig snuskebasse? Eller troldemus?
Ej det gør du så ikke, måske bare skat eller noget deromkring?
Hvad smiler du sådan for Ella?? Skat? Er det ikke sådan lidt for...? Ej jeg ved ikke Marcus måske er det lidt mmm.
Jeg kan godt lide du står og diskutere med dig selv, ja ik? Altså på den måde får man jo altid ret, du fandme skør smukke, ja men du kan godt lide mig alligevel.
Han smiler og kysser mig, min trætte krop sitre helt ved hans berøring,
Marcus!!!! Martinus råber ovre fra bagagebåndet, vores kufferter er begyndt at komme.
Nå smukke nu lader det til vi kan komme videre, vi går hen til de andre og drengene henter vores bagage.
Endelig er vi på vej ud mod Oslo, det bliver dejligt at komme hen til hotellet, drengene går med hver deres bagagevogn.
Der er lidt fans uden i ankomsthallen, Marcus havde fortalt mig at der nok var en del, og at vi ikke må sige at jeg er hans kæreste for der kan blive en masse ballade.
Vi går hen imod de mange fans, Vera og jeg bliver lidt i baggrunden imens drengen får taget billeder med de mange piger. Jeg kan fornemme mange af dem kigger på os, en pige på ca min alder kommer hen til os hun smiler venligt.
Hej er i deres kærester, jeg kigger på Vera hun smiler også. Jeg ryster på hovedet nej, vi er bare venner. Hun lyser op i et smil, nå okay tak. Bor i også i Trofors? Nej vi bor i Mosjøen hvor vi går i skole sammen allesammen.
Åh ja okay tak for svar, jeg kan fornemme Marcus øjne på os hele tiden, han holder øje med os det er faktisk lidt sødt. Pigerne går hen til de andre igen, og de fortæller dem om det jeg sagde.
De smiler allesammen, og virker lidt lettet jeg har faktisk lidt ondt af dem, jeg synes ikke det er rigtigt at lyve for dem. Men Marcus fortalte om hvordan de kan være, og vi tør ikke tage nogle chancer.
Nå Vera skal vi ikke komme videre jeg gider faktisk ikke vente mere nu jeg har brug for at slappe af nu. Hun nikker jeg orker sku heller ikke at stå her mere, Vi går lidt hen til de andre, og kan nu høre alt de snakker om, det meste er om ny musik og Tour.
Marcus kommer Alma også ??? En pige med store blå øjne kigger hen mod mig of smiler, nej Alma kommer ikke. Er i ikke sammen mere? Jeg mærker er stik i maven, kunne Alma være hende jeg overhørte en samtale med, Han smiler vi har aldrig været sammen, Alma er bare en rigtigt god ven.
Men tøser nu vil vi afsted, vi er mange der er trætte efter en lang rejse. Vera og jeg begynder og gå imens de krammer færdig og får sagt farvel, jeg har en mærkelig følelse i maven, men skubber den væk da jeg mærker Marcus ved min side.
Han ligger armene om mig, og svinger mig rundt jeg hviner og folk omkring os kigger på os, ej Marcus for fanden det der kan du da ikke bare gøre. Det kan du da se jeg kan, han sætter mig ned og trækker mig ind i et kram.
Det der Alma noget ik? Mmmh hvad med det?
Altså hun var en pige jeg så noget til på et tidspunkt, men øh.
Marcus du behøver ikke at forklare, jo for de der tøser forsøger bare at skabe drama og jeg gider ingen misforståelser.
Men Alma og mig er færdige, det er jeg da glad for det ville være lidt underligt at skulle dele seng med hende også.
Hahah for fanden Ella, så du er helt cool med det? Øh ja Marcus det er jo heller ikke som om vi to er kærester jo.
Hey det der er ikke fair smukke, næææ men det er det jeg har fået afvide jeg skal sige jo. Han trækker mig ind til sig, du er min smukke, du er min kæreste. Jeg smiler Nå men jeg fik da afvide at vi ikke var kærester, du er uartig lige nu Ella. Jeg læner mig ind til hans øre,
Nå men hvad vil du gøre ved det Marcus?
Du sku en værre en Ella, og lige nu spare du sammen til en endefuld.
Ja tak Marcus, og gerne snart Mr. Cutiepie.
Det kan du bande på du skal få smukke, jeg blinker til ham og han kysser mig hurtigt.
Hey hvis ikke vi er kærester i offentligheden så kan du jo ikke kysse mig Marcus. Næ men jeg havde lige lyst, nåå så når du har lyst kan vi være kærester? Mmmh vidste du ikke det.
Du dum Marcus, mmmh men du kan godt lide mig alligevel, det ved jeg nu ikke. Hey smukke den der endefuld vokser, det vil jeg glæde mig til Mr. Cutiepie, han ligger armen om mig og  Vi går over til de andre der er ved at pakke bagagen ind i taxien.
Endelig er vi på vej til hotellet.
—————————————-
Hej:)
Endelig kommer det, havde lidt krise så bær over med mig.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now