Afsløret

125 5 0
                                    

Det har været en god aften,  god endte Ella med at blive pænt fuld og falde i søvn i sofaen, jeg lagde hende ind i hendes seng og ligger nu selv på sofaen.
Vi havde allerede aftalt jeg bare kunne overnatte her,  men på sofaen.
Det var så hyggeligt, vi snakkede en masse om hvad der er sket i hinandens liv og Jeg blev mindet om hvor meget jeg har savnet hende i mit liv.
Jeg trækker dynen op til mig, den dufter dejligt af Ella, jeg lukker mine øjne og falder i søvn.

Jeg vågner ved det skramler lidt i køkkenet, jeg sætter mig op,  gnider mine øjne og kigger mod køkkenet. Jeg kan se hun er igang med et eller andet, men ud fra duften tænker jeg det må være morgenmad.
Jeg går derud, godmorgen hun får et lille chok. Ej Marcus for fanden du må ikke forskrække mig sådan.
Jeg smiler sorry, men du var så optaget af det der madlavning noget, ja jeg tænkte at eftersom det eneste jeg kan lave er morgenmad så er det vel min tur.
Jeg smiler, hun er vitterlig så dårlig i et køkken hun forsøgte mange gange da vi var kærester, men det har aldrig lykkes at lave noget vellykket, ud over morgenmad som hun så også er helt fantastisk til.
Marcus?????
Ja undskyld hvad?
Hahah du falder stadig i staver, ja undskyld men hvad sagde du?
Om du gider dække bord, jeg Skal desværre ned og øve om et par timer så hvis vi skal nå at spise det inden, må vi heller komme igang jeg skal også lige nå et bad.
Jo selvfølgelig vil jeg det søde, jeg dækker bordet og fornemmer Ellas øjne på mig hele tiden, det er lidt underligt det her.
Hun sætter det sidste mad på bordet og så spiser vi, det er mega hyggeligt, vi snakker samme som var vi aldrig gået fra hinanden, eller stadig bare var de bedste venner.
Tag et bad søde så skal jeg nok rydde op her, mener du det? Mmmh selvfølgelig, tak Marcus så kan jeg måske nå det hele. Jeg smiler og begynder og tage ud af bordet.
Jeg høre døren til badeværelset lukke og vandet blive tændt, jeg får ryddet op og sætter mig med min mobil i sofaen.
Den ringer, Martinus jeps så er de klar igen til at tjekke op på mig. Mon også Ella har det sådan, altså at det føles som de ikke tro man kan fungere uden dem.
Jeg tager den, jamen godmorgen Martinus er du stået op?
Haha morsomt hva? Ja det synes jeg faktisk, Marcus hvor er du? Ja det er jo så lige det, du ret kæk fra morgenstunden hvad er du på?
Jeg ved godt han hentyder til mit meget gode humør, det er ikke sådan normalt  men hey Ella gør mig glad, hun får mig til at smile. Men jeg kan jo ikke fortælle ham det.
Marcus!!!!!??
Jeg bliver revet tilbage til vores samtal, altså Martinus kan det ikke være lige meget hvor jeg er, bare jeg har det godt.
Du ved godt vi har et job om 2 timer ik? Fuck nej det har jeg glemt, ja det tænkte jeg nok.
Skal jeg pakke en taske til dig med noget rent tøj?
Ja tak Martinus, det må du gerne, vi henter dig send adressen, øh nej det kan i ikke. Hvorfor ikke
I det samme kommer Ella gående ind mod mig, Marcus jeg tænkte på om, hun kigger på mig og holder sig for munden,
Men det er for sent,
Marcus er du sammen med Ella?
jeg ved ikke hvad jeg skal sige for han vil tro vi har været sammen.
Marcus....? Ja det er jeg men det er ikke som du tror.
Nå hvordan så?
Det er lige meget hent mig om en time du ved hvor det er.
Jo det ved jeg og Marcus  hils hende, jeg kan høre han næsten ikke kan lade være med at grine. 
Vi ses Martinus, så ligger jeg på. Undskyld undskyld undskyld Marcus det var ikke meningen, det er lige meget Ella vi har jo ikke gjort noget galt? Vi er bare to venner der har drukket lidt vin, den anden mere and andre, hey du... hun slår ud efter mig og af gammel vane trækker jeg hende ned til mig, vi bliver begge overrasket af det og der bliver lidt stille. Ella kigger mig i øjnene, Men ville det være så slemt hvis vi havde lavet noget Marcus? Det ved jeg ikke ville det?
Hun smiler sit skæve smil, og vikler mig ti gange rundt om sin lille finger, du kan ikke besvare et spørgsmål med et spørgsmål Marcus.
Hun kysser min kind og rejser sig, jeg følger hende med øjnene hele vejen hen til hendes soveværelse.
Skal du låne en ren T-shirt eller måske en ad dine egne hoodies?
Jeg går hen i døren til hende, min egen hoodie? Og har du flere?
Ja altså jeg har nok kommet til at låne et par stykker eller 5, siger hun og smiler uskyldigt.
Nåå så det har du? Du er da lidt fræk hvad Ella?
Mmmh altid Marcus du skulle bare vide,
Nå men skulle du have et bad? Ja tak, der er jo så åbenbart et job jeg lige har overset.
Ja Okay det er træls når det sker, hahah du lyder som om du har prøvet det Ella?
Jeps sidste job hovede jeg glemt også ringede bandet en time før start om hvor jeg blev af, så jeg måtte skynde mig og nåede kun lige at komme til start. Men det var en af de bedste koncerter jeg har lavet, hun smiler og stiller sig op ad vægen lige ved siden af mig, jeg glæder mig til at høre dig Ella, Det bliver lidt underligt du er der i blandt publikum, jeg går tættere på hende, altså hvis ikke du vil have mig der så sig det smukke.
Hun leger lidt med min T-shirt, jeg vil gerne have du kommer Marcus. Hun smiler, det vil være en ære at spille for dig, haha åh nej søde det der ik, hvad Marcus? Du får mig til at lyde som et eller andet stort, jeg er bare Marcus husk det.
hun smutter en hånd op under min T-shirt og nusser min bare overkrop, jeg tror hun bliver lige så forskrækket over hendes handling som mig så Hun smiler og går forbi mig, du skal i bad Marcus ellers når du det ikke.
Jeg står lidt og smiler for mig selv inden jeg går ud i badeværelset.
———————————————————

Late Night afsnit,
Ved ikke Om der kommer flere.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now