Trondheim

126 4 0
                                    

Hvad vil du nu Ella?
Jeg vil gerne Slappe af og se film, så ingen gå tur og starbucks? Jeg smiler for det er faktisk lidt fristende med en  frappuccino, du lokker mig Marcus det ved du godt ik. Mmmh men jeg ved bare hvor meget du savner en god starbucks, altså man høre jo ikke om andet smukke.
Hey så er det altså heller ikke værre vel Marcus? Han smiler, nå men hvad siger du? okay okay starbucks Marcus, men ikke alle mulig andre shoppeture. Jeg rejser mig og går mod værelset Men jeg skal lige skifte tøj først, for jeg var ikke klædt på til at skulle ud. Hvad mener du smukke de der pyjamas bukser er da helt vild cute, ja jeg ved godt du kunne finde på at have dem på meeeen jeg tror lige jeg hopper i et eller andet hvis jeg kan finde noget der passer sammen.
Jeg roder min taske igennem, det er bare så latterligt det jeg har pakket hvad tænkte jeg på. Måske det er det som er problemet jeg tænkte ikke, jeg trækker et par sorte rib  jeans  på og låner en af Marcus hoodies, jeg har intet der passer sammen.
Marcus vi må lige hjem inden Oslo, jeg går ud i stuen til ham, han smiler du går i mit tøj smukke mmmh det er det jeg prøver at sige, jeg har ikke noget tøj der passer sammen.
Han kommer hen og ligger armene om mig, jamen så er det godt vi skal shoppe lidt idag, Marcus nej.... jeg gider ikke shoppe og du skal ikke bruge dine penge på mig. Men hvis ikke jeg skulle have lov til at bruge dem på dig, hvad skulle jeg så bruge dem på.
Jeg ved det ik, købe huse sætte dem i aktier eller brødføde En afrikansk familie, han smiler du er altså så fjendtlig når det kommer til penge smukke.
Nu bestemmer jeg at vi shopper lidt og køber noget lækkert til os og hygger os, også tager vi på starbucks.
Jeg trækker ham ind i et kram, Marcus du er faktisk lidt sød når du er bestemt, måske jeg skulle til at være det lidt mere, mmmh det kunne godt ske du skulle det jeg trækker mig og går over og tager sko på.
Vi går ned af gangen, stadig uden at holde i hånd, det er så underligt og alligevel så helt naturligt.
elevatoren er længe om at komme så jeg står bare og kigger ud på udsigten, jeg kan mærke hans blik på mig jeg vender mig og kigger på ham hans øjne fanger mine.
han gør mig genert og jeg må kigge ned, elevatoren kommer og vi går ind.
Jeg stiller mig overfor ham, hans blik er på mig med det samme jeg kigger op i hans smukke øjne, han smiler og kommer hen til mig ligger sin hånd på min kind og kærtegner den, jeg elsker dig så meget  smukke det håber jeg du ved.
Vores læber skal til at mødes da der lyder er ding fra elevatoren og dørene går op, Marcus trækker sig til siden og vi går ud.
Vi går ud af hotellet heldigvis er der ingen fans så vi kan gå alene, vi går ned i byen jeg tager Marcus hånd. Han kigger på mig og smiler, jeg tænker små skridt er godt og jeg må lære at stole på ham igen.
.......

Hahah Ej for fanden Marcus det kan du ikke mene, den der trøje er for grim. Men Ella jeg synes den er fed? Ja men du er heller ikke altid med på hvad der er fedt og hvad der er grimt, hey driller du? Mmmh altid, han hiver mig ind i sine arme nå smukke nu tror jeg vi skal have den der starbucks. Ja tak Marcus jeg har også været dygtig, han smiler og kigger ned på de mange poser vi slæber, ja hvem havde troede at smukke Ella skulle have nydt at shoppe?
Ej men det er sku da kun fordi det er med dig Marcus, nåå så hvis jeg tager med vil du gerne?
Det er bare anderledes hyggeligt med dig, han smiler sit skæve smil. Jeg har også hygget mig smukke, selvom du har drillet mig meget, men du har fortjent det skat. Han smiler, og rynker på sine bryn kalder du mig skat? Mmmh men du er jo min skat, han stopper og kigger på mig, Ella?
Marcus det hele er så forvirrende lig nu, og jeg elsker dig stadig men lad os tage det som det kommer, små baby skridt og lige nu føler jeg for at kalde dig skat og holde dig i hånden.
Jeg fletter min hånd ind i hans, hans øjne er begyndt at få en smule af det gamle glimt tilbage, måske det er hans håb der er begyndt at komme tilbage.
....
Han ligger armen om mig bagfra, du skal vel have en frappuccino karamel med kaffe? Ja tak, han kysser min nakke, du er nem at have med på starbucks du bestiller altid det samme, hey hvorfor skal man lave om på noget der er godt?
Ja det er også rigtigt, det bliver vores tur der står en ung gut bag disken sådan en rigtig smart i en fart type.
Hej og velkommen hvad kan jeg hjælpe jer med,
Vi skal have en grande frappuciono karamel på kaffe, og en grande cafelatte han kigger hele tiden på mig,
Jeg kan mærke det genere Marcus, det er lidt sødt at han bliver jaloux især fordi jeg aldrig gør det når han får opmærksomhed på den måde.
Ellers andet, Ella vil du have mere? Jeg har svært ved at holde mit grin tilbage, jeg ligger min hånd på hans skulder nej tak skat, det er fint det her.
Marcus betaler og vi går hen og venter på vores bestilling, jeg stiller mig foran ham og kigger op på ham. Du er sød når du bliver jaloux, han smiler jeg blev ikke jaloux smukke hmmm så siger vi det.
Jeg læner mig ind til ham, han ligger armene om mig, der står vi midt i starbucks og holder om hinanden...
———————————
Håber i kan lide det i læser
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now