Tilgiv mig....

118 4 0
                                    

Jeg sætter mig op jeg har det alt for varmt, der er helt mørkt i rummet, Marcus ligger ved siden af mig, han sover stadig, vi har begge alt vores tøj på hvilket også er grunden til jeg har det så varmt,
Jeg rejser mig og går ud i stuen der er stadig smukt ud over vandet selvom der er mørkt, jeg henter en flaske vand i køleskabet.
Mit hovede er lidt ørt men ja sådan er det når man dulmer sine sårer med rødvin.
Jeg sætter mig over i stolen ved siden af vinduet, der er så smukt, tænk man kan bo sådan steder her til dagligt og bare tage det for givet.
Hvorfor sidder du her, jeg kigger forskrækket op jeg har slet ikke hørt Marcus komme ind, jeg havde det varmt og kunne ikke sove, så jeg tænkte at jeg ville gå her ind så jeg ikke vækkede dig.
Han smiler, vil du have en kop til smukke?? Ja tak, han går hen i køkkenet og begynder og rode med elkedel og kopper, jeg går derover og sætter mig op på køkkenbordet, det er hyggeligt at se på når Marcus arbejder i køkkenet
Han kigger ned på kopperne, hvad siger du til at blive her et par dage?
Øh vi har skole Marcus? Ja men var det ikke dig der ville lidt væk?
Jeg smiler jo, men det var nok ikke helt  gennemtænkt og du har også eksamener, ja men der er over en uge til.
Han stiller sig imellem mine ben, Ella please sig ja lad os tage lidt tid hvor vi får snakket sammen.
Jeg skal til Oslo på mandag, han kigger forvirret på mig, hvad? Ja jeg skal til Oslo på mandag eller jeg skulle gerne være der noget før for jeg har en optagelses prøve jeg skal til.
Nååå, Foss? Mmmh,
flytter du stadig med Ella? Jeg kigger op på ham jeg ved det ikke Marcus, men jeg flytter ihvertfald til Oslo om jeg gør det alene eller med jer ved jeg ikke.
Han ligger sin hånd på bordet og hviler i den, det er ikke lige det svar han ville have men jeg ved det ikke jo, jeg skal bruge lidt tid på at tænke over det hele.
Jeg ligger min hånd på hans, skal vi få the eller gå i seng?
Han smiler, jeg har ikke Lyst til the mere har du? Jeg ryster på hovedet, og læner mig ind til ham jeg ligger mine arme om ham og trækker ham ind i et kram, han gengælder det og ligger sine arme om mig.
Vi står lidt i totalt stilhed og bare holder om hinanden, det er dejligt ikke st skulle forholde sig til noget.....
vil du med i seng smukke?? Ja Marcus jeg er helt udmattet jeg slipper ham, han kigger mig øjnene Ella vil du ikke nok være her sammen med mig nogle dage, så kan vi evt tage til Oslo på fredag?
Jeg nikker ja det vil jeg godt Marcus, jeg køre en hånd igennem hans hår, han smiler hvad smiler du sådan af?
Jeg elsker bare når du gør det der, når jeg leger med dit hår? Mmmh det er noget af det bedste jeg ved, jeg smiler nå men så må jeg jo heller stoppe med det igen, han smiler lad os komme i seng smukke.
Han begynder og gå, jeg løber hen og hopper op på hans ryg, hahaha så prinsessen vil bæres?
Mmmh han stopper så jeg kan komme ordentlig op, jeg ligger armene om ham og ligger mit hovede tæt ind til ham, han dufter så dejligt jeg kysser forsigtigt hans skulder uden han ligger mærke til det. vi når ind i soveværelset, jeg hopper ned af hans ryg. Jeg smider mit tøj, nå så du gider ikke sove med alt det der tøj på? Nej er du gal det var varmt før, jeg kravler op under dynen iført mit Calvin undertøj Marcus ligger under sin dyne med sin mobil i hånden, han er skide afhængig af den og til tider er det ret irriterende at skulle kæmpe om hans opmærksomhed. jeg ligger mig tættere på ham og støtter mit hovede i min arm, Marcus er stadig meget optaget af sin mobil og ser mig slet ikke, jeg ligger min anden hånd på hans nøgne bryst og nusser ham stille. Han reagere stadig ikke, men han ser så sød ud når han er koncentreret han bider sig let i læben, jeg har lyst til at kysse ham men kan jeg nøjes med det?
Lige nu kan jeg ikke gå videre, også selvom jeg elsker ham, Marcus har overskredet mine grænser og jeg bliver nød til at kunne stole 100% på ham igen før jeg kan gå videre. Og om jeg nogen sinde kommer til at stole 100% på ham igen det ved jeg ikke, men jeg vil gøre er forsøg.
Jeg tager hans mobil ud af hånden på ham, hey Ella jeg lavede lige noget, mmmh men jeg gider ikke konkurrere med den der om din opmærksomhed.
Nå så du vil gerne have min opmærksomhed, jeg ligger mig på hans bryst og kigger op i hans smilende ansigt, mmmh er det så svært at forstå Marcus?
Ja jeg troede faktisk ikke du gad mig lige nu, Marcus jeg elsker dig, derfor er det pisse svært for mig at holde mig fra dig, men jeg har behov for tid og plads til at finde ud af det hele i mit eget tempo. Jeg køre en hånd igennem hans hår, han lukker sine øjne og nyder mine kærtegn.
Så kigger han op på mig, Ella skat du kan få alt den tid og plads du har behov for, bare du lover mig at vi får snakket om det her.
Jeg nikker, og putter mig ind til ham, han kysser mit hovede og ligger armen om mig.
Jeg ligger mig som jeg normalt gør når vi sover sammen, på maven hen over halvdelen af hans krop med benet over ham, og min højre hånd hvilende på hans brystkasse, Marcus tager min hånd i sin og kysser den.
Godnat smukke, godnat Marcus.
Jeg falder i søvn med hans arm om mig, og den anden flettet ind i min.
Jeg ved stadig ikke om jeg kan tilgive ham for det men jeg vil forsøge alt. Men for nu er det her okay.

———————————————
Så kommer dagens sidste afsnit,
Håber i kan lide det,
Nogen der skal være oppe og vente på ep'en ?
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now