jeg er træt.....

158 4 0
                                    

Jeg er hjemme hos Marcus, han er på vej jeg har dog været her en del timer nu.
Gerd Anne og kjelle Erik er så søde, og når Marcus er på tur spiser jeg alligevel hos dem en gang om uge en eller mere.
Emma deres søster og jeg er blevet rigtig tætte, hun er så sød man kan godt mærke hun er den eneste pige hjemme hos dem, hun nyder når vi hænger ud sammen. Vi laver alle mulige tøse ting, men det vi mest laver er at se tøsefilm og mange af dem.
Emma tog hjem til en af sine veninder, så jeg blev efterladt med Marcus forældre,

Er du klar til eksamen Ella? Gerd Anne ser hen på mig og smiler, ja altså fransk er jeg helt klar til, den norske er jeg lidt mere usikker på, ej Ella du er blevet så dygtig til norsk, hahah ej jeg er blevet bedre ja men ikke dygtigt.
Du skal nok klare den Ella, Kjell Erik smiler op over sin kaffe kop, tak i er så søde.
Hvad med Oslo Ella er du kommet videre med hvad du vil?
Gerd Anne og jeg har snakket meget om Oslo, hun har kunne hjælpe mig med at se det fra begge sider. Vi har kigger skoler sammen og set om der faktisk var noget der lignede den skole jeg skulle være startet på i Danmark.
Jeg smiler, jeg tror faktisk jeg tager med, dejligt det er jeg glad for min pige, ja også lidt ked af det for så har jeg dig jo ikke her.
Men hvad med skole? Jeg har sendt ansøgning til Foss vgs, og skal til en optagelsesprøve her den 7.
Der lyder spændende Ella, ja jeg glæder mig faktisk lidt til det, hvad siger mor og far til det hele?
Jeg smiler for mine forældre er helt anderledes end jeg forventede, jeg troede aldrig jeg ville få lov at tage afsted men jo de støtter mig 100%
Jamen de er så meget med på at jeg skal følge den vej jeg vil, men jeg tror da de synes det er lidt underligt jeg flytter hjemmefra.
Så må vi komme og besøge jer der er jo masser af plads i den der lejlighed, ja det ved jeg nu ikke helt hvad da Ella?
Jeg smiler drengene pønser lidt på at få overtalt Vera til at flytte med så jeg ikke er alene når de er ude og rejse.
Gerd Annes smile bliver stort, ja det ville være en god ide, det er ikke nogen hemmelighed at hun blev så knust af at se Martinus var så langt nede efter deres brud.
Men vil det kunne gå Ella? Altså jeg mener hun har jo en ny kæreste ik?
Nej de er ikke sammen mere, men jeg er sikker på det nok skal gå også bliver det rart at have en pige mere mod de der to gutter.
Ja de kan godt være lidt stride til tider, hahah ja det kan de.
Vi begynder at rydde ud af bordet, jeg tror jeg gå ned og laver lidt lektier ja det fint Ella du siger bare til hvis jeg skal hjælpe med noget. Tak det skal jeg nok,
Jeg tager min norsk bog og min mac og går hen og smider mig på sengen, den dufter dejligt af Marcus jeg har sovet her et par gange ja eller mere imens de ikke har været hjemme.
Men det har ikke været mærkeligt, jeg elsker den her familie og jeg ved de holder ligeså meget af mig.
Jeg ligger mig under dynen, åh fuck hvor jeg savner ham jeg glæder mig til at holde om ham meget snart.
Jeg kigger ned i min bog, jeg kan slet ikke forstå vi skal have så mange lektier men de begraver os totalt pt, jeg åbner macen og begynder på at skrive den stil jeg skal lave.
Vi skal skrive om samfundet syn på bæredygtighed og de kritiske miljøproblemer vi har i verden. Det er faktisk en meget fed opgave men jeg er bare så træt af at skrive opgaver, jeg kan høre lidt larm oven på det må være drengene der kommer hjem. Jeg orker ikke at gå op, jeg er sikker på Marcus kommer ned om lidt, Jeg skriver videre på min opgave.

«En av tre nordmenn bekymrer seg over økte kostnader som følge av miljøendringer i 2015, viser en undersøkelse gjort for Nordea. Dette burde føre til at adferd endres. Men det gjør det ikke alltid.
Verden er i endring. Det går noen ganger på bekostning av miljøet vårt. Vi lever i et forbrukssamfunn. Bevisstheten har likevel økt, og uttrykket shoppestopp har blitt et populært begrep de siste årene. Selv om du ikke slenger deg på akkurat denne trenden kan man spare både penger og miljø ved å bli mer bevisst eget forbruk.»

Jeg kigger op, og møder Marcus smilende ansigt hvor længe har du stået der? Åh længe nok til at se hvor sød du er når du er koncentreret, hahah du sjov hva?
Hvad laver du? Han kommer hen og ligger sig ovenpå min ryg, åh du er tung Marcus, men jeg laver norsk stil.
Har du skrevet det der Ella? Ja hvorfor skulle det ikke være mig? Altså som i helt selv? Ja Marcus hvorfor?
Det er jo helt vildt godt, tak jeg er ikke helt tilfreds men det skal nok blive okay til sidst. Han kysser min nakke, og jeg mærker hvordan min krop får kuldegysninger over hans berøringer.
Jeg ligger macen ned på gulvet, og forsøger at dreje mig, Marcus rejser sig lige så jeg kan dreje mig.

Hej smukke, Hej skat jeg har savnet dig smukke, han kysser mig på næsen jeg har godt nok også savnet dig. han lader sine læber ramme mine, min krop hungre efter mere og jeg kysser med. Hans hænder er hurtigt over min krop, jeg nyder varmen for hvert kærtegn hans hænder laver på min krop. 

Hvordan har jeg kunne klare en helt mrd. uden dig smukke? ja det ved jeg heller ikke Marcus, hvordan vil du klare det hvis ikke jeg flytter med til Oslo?

Ja det kan jeg heller ikke, det er jo derfor du bliver nød til at tage med Ella.

jeg smiler og køre en hånd igennem hans hår, jeg har faktisk søgt ind på skole, har du hvornår ? det er faktisk over en måned siden, og du har ikke sagt noget til mig? næ du skal jo ikke tro du bare kan få din vilje, du dejlig ved du godt det Ella? mmmh i know babe, hahah ej Ella det kan man da ikke kalde en mand, hmmm er du en mand Marcus.

nå frk næsvis, ligger du op til en endefuld eller hvad? Altid skat du kender mig jo babe, Ella skat du er uartig, ja og hvad vil du gøre ved det.

åh skat, jeg kunne finde på en masse, men jeg er totalt bombet så kunne vi ikke bare ligge her og putte, er der noget galt Marcus?

han ligger sig på siden og køre en hånd igennem mit hår, hvorfor skulle der være noget galt Ella? jeg ved ikke, det er bare..... ej det er lige meget, Ella skat jeg er bare træt, jeg har så meget lyst til dig men jeg er så træt.

jeg putter mig ind til ham han ligger armene om mig og krammer mig tæt på sig, for fanden hvor har jeg savnet dig, nå smukke fortæl hvilken VGS har du valgt?

jeg smiler og kigger op på ham, jeg har valgt Foss, ja spændende hvad gjore at det var den?

De har det bedste musik program og tilbyder masser af solo undervisning også, din mor har faktisk hjulpet mig med at finde skoler der minder om den i Dk, han smiler så du har kigget skoler med min mor? og jeg har ingen ting vidst? ja det er jo ikke alt du skal vide Marcus. du fandme for sød Ella der er derfor jeg elsker dig så meget, fordi jeg er sød? nej fordi du er dig selv. hvem skulle jeg ellers være Marcus? haha ja det er rigtigt nok, men ingen andre end dig selv, har i snakket med Vilde? han nikker og smiler, ja jeg tror vist nok det er planene at hun kommer her i morgen, så vi skal hænge på dem eller?

nej er du gal smukke, i morgen skal jeg udnytte alt energi på at have sex med dig hele dagen, nå så det skal du? hmmm men hvad så hvis jeg er for træt eller har andre planer.

han kigger spørgende på mig, øh ja så bliver de planer lavet om, og du er aldrig for træt til sex smukke, nej det plejer du nu heller ikke marcus.

nej jeg ved det godt smukke, men det har været en hård tur jeg tænker at næste gang må du tage med. nå ja som om at jeg lige kan tage fri fra skolen og hvad med dine eksamener? Det er i sommerferien Ella, skal i allerede afsted igen, ja vi skal lave lave nogle få koncerter men du kan jo tage med smukke. 

jeg læner mig ind til ham og kysser ham, jeg har så meget lyst til ham  at mærke ham tæt på, han kysser med og det virker som om han har det på samme måde. Han plejer altid nærmest ikke at kunne holde fingeren fra mig når han kommer hjem, så det her er så mærkeligt. måske han rent faktisk bare er mega træt, men jeg kan ikke lade være med at tænke der er noget andet. 

________________________________________

så kom dagens afsnit. håber i kan lide det.

hvad der mon er med marcus? 

xoxo Mali


Stay (AFSLUTTET)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon