Fans og blowjob

254 2 1
                                    

Jeg smiler til hende og ignorere hende.
Der lyder stemmer ved min side og jeg kigger rundt, fuck jeg har slet ikke set de fans der står her.
De smiler, fuck hun var sur griner en pige hvad har du gjort hende? Ikke så meget sat hende på plads tror jeg.
Godt for Amalie er en sæk, hun tror hun er så meget og føler sig højt hævet over andre og så var hun ingen gang Marcus kæreste.
Jeg smiler, er det fordi hun var hans kæreste i ikke kunne lide hende? Pigen ryster på hovedet nej det er helt fint Marcus har en kæreste, det skal bare ikke være sådan en kost som hende.
De kigger smilende på MigEr du en fan eller? Jeg smiler nej det er jeg ikke, jeg er Marcus  veninde hjemmefra vi går i skole sammen.
Åhhh okay, hvad hedder du? Jeg smiler Ella, hej jeg hedder Josefine.
Ella ved du om Marcus kommer ud? Det skulle han gerne for vi var på vej ud og spise, skal jeg se om han snart kommer? Mmmh det må du gerne vi har stået her i 10 timer så vi fryser efterhånden nu.
Ej det har i ikke vel? Jo siger pigen det gør vi tit, står i så bare herude og fryser til de to dumme drenge gider komme ud og sige hej. De griner allesammen og nikker, ej så henter jeg lige fjeldaben,
Du er sku god nok Ella, øh hvad? Hvad mener du? Hun smiler vi ved jo godt du er hans kæreste og Vera er Martinus kæreste, men du virker sød og Marcus er så glad, så det er jo helt fantastisk. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, men så mærker hans arme om mig, nå så du står lige og får en snak med tøserne herude? Mmmh jeg var faktisk lige på vej ind efter en meget efterspurgt ung Hr. Gunnarsen har du set ham, altså den flotte af de to tvillinger. Han griner, du sku fantastisk søde, nå tøser skulle vi få nogle billeder?
Han stiller op til billeder med dem alle, hold op han er sød ved dem snakker og giver sig tid. Marcus kan vi ikke få et billede med dig og din kæreste? Han kigger spørgende på mig, jeg har ikke sagt noget han smiler nej de ved alt, men vil du med på et billede smukke?
Jeg går hen til ham, han ligger armen om mig og trækker mig ind til sig, de ved alt smukke. Jeg smiler og der bliver taget en masse billeder.
Han smiler undskyld det der før, det skal du ikke Marcus det er jo ikke din skyld hun er en dum gås.
Jeg kan høre pigerne snakke om os, Marcus smiler du fik sku sat hende på plads. Mmmh men hun ville jo have det der var mit, han smiler og kigger ned ja det er rigtigt nok, og man må jo passe på sine dyrebareste når andre forsøger at stjæle det.
Han blinker til mig, jeg kigger op i hans øjne han kysser mig hurtigt nå smukke lad os komme afsted jeg er så sulten.
Nå tøser vi vil smutte, se og kom hjem og få noget varme det er koldt herude. Marcus tager min hånd og går mod en bil der holde og venter på os, jeg har slet ikke set den komme.
Døren bliver lukket og vi er helt alene igen, jeg når ikke at sætte mig før Marcus hiver mig ned på sit skød.
Er du gal du er fræk smukke, jeg har haft lyst til dig fra du kom ned ad trappen.
Nåååå så du blev ikke tiltrukket at Amalies dybe nedringet kjole?
Nej er du gal den storbarmet blondine er ingen ting målt med dig, jeg elsker hvordan du satte hende på plads, men Marcus hun var da for dum at høre på.
Jeg ligger min arm om hans nakke og nusser hans hår, han smiler og jeg begynder at vugge i mine hofter, jeg mærker hvordan han vokser neden under mig, heldigvis er der en tonet rude ud til chaufføren.
Ella vi kan ikke.... jeg kan ikke komme ind på... jeg blinker til ham og hopper ned på gulvet foran ham.
Jeg åbner hans jeans og smiler op til ham, fuck du er fantastisk Smukke.
Jeg trækker hans bukser og boksershorts ned og finder ham frem. Han stritter lige ud i luften, jeg ligger min hånd på og køre den op og ned et par gange, Marcus stønner jeg lader mine læber om slutte ham og tager ham helt i munden.
Endnu et støn efter fulgt af er fuck Ella forlader Marcus mund.
Jeg øger farten og Marcus bliver mere og mere opstemt, han ligger sin hånd på mit hovede og forsøger at kontrollere farten. Jeg stopper slipper ham og kigger op på ham, fuck Ella ikke stop, så lad være at kontrollere søde skat, han smiler du er sku en bestem kvinde. Jeg smiler og lader mine læber ramme ham igen, Marcus læner sig tilbage og nyder mit arbejde.
Han kommer i munden på mig og jeg sluger det hele, ikke fordi jeg synes det er lækkert, men hvor skulle jeg ellers gøre af det. Han trækker sine bukser på igen, og trækker mig op på hans skød igen, fuck du vild smukke. Han kysser mig længe og passioneret,
Bilen stopper, jeg hopper ned fra Marcus døren bliver åbnet og vi går ud.
Vi er ved en fin restaurant, Marcus tager min hånd kom smukke lad os få noget at spise.
Inde i receptionen er der så smukt, alt er holdt i mørke blå farver og med et tvist af noget lyserødt, der er store lysekroner i loftet og bag en skranke står en lille stram dame. Hun smiler venligt da hun ser Marcus, nå endnu en af hans utallige bejlere, vi går over til hende.
Godaften Hr. Gunnarsen vi har deres bord klar hvis de vil følge med, tak smiler Marcus og vi følger efter den trissende dame.
Hun viser os hen til et bord hvor en tjener allerede står klar og holder stolen for mig.
Vi får menukortet og jeg kigger op på Marcus, hmmm der er nogen der har flottet sig. Kun det bedste er godt nok til min prinsesse, jeg mærker mine kinder blive røde og kigger ned. Du er så sød nå..... jeg kigger op på ham ja tak Hr. Gunnarsen så driller vi ikke Ella mere vel.
Han blinker til mig, nå har du fundet ud af hvad du skal have?
Jeg kigger ned over menu kortet, det er så dyrt det er da spild af penge det der.
Ella....? Jeg kigger op Marcus det er jo... han smiler bare vælg hvad du vil have jeg betaler smukke. Men det er dyrt Marcus, hans smil bliver endnu størrer jeg tror nok lige jeg har råd til det smukke. Han blinker til mig, og jeg kigger ned i kortet igen,
Godt jamen så vil jeg have oksemørbraden med rodfrugter.
Han smiler, dejligt med en kvinde der kan spise noget andet end en salat.
Ja altså hvis du ville have salat typen så er det ikke mig, jeg elsker mad og det eneste der er bedre end mad er mere mad. Han smiler, dejligt jeg har altid ønsket mig at få en dejlig lille kone der elsker mad.
Hmmm der var den igen Marcus, et frieri??? Du skal ikke lave sjov med det smukke, lige pludselig så gør jeg det.
Vi hygger os rigtig meget, spiser den gode mad? Får en lækker dessert, en masse god vin.
—————————————————-
Så får i lige et afsnit mere, jeg håber i kan lide det.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now