Undskyld Ella

124 5 0
                                    

Det har været en fantastisk dag, vi har hygget os rigtigt meget. Lige nu ligger vi i sofaen og slapper af og ser film, jeg har overtalt Marcus til at købe masser af slik og se romantisk film.
Jeg ligger på hans bryst og han nusser mig, det her er min ynglings beskæftigelse med Marcus. Afslapning og at nyde hinanden, jeg løfter mit hovede og kigger op på ham, han er opslugt af filmen selvom han var svær at overtale til at skulle se den.
Jeg ligger lidt og kigger på ham, uden han opdager det, men det går ikke længe.
Ella du stirre, jeg kravler længere op på ham, så jeg ligger helt oppe ved hans hovede. Marcus nusser stadig mit hår, det er så dejligt bare at ligge her sammen.
Marcus.... mmmh, hvad skal vi i morgen? Lige det du ha lyst til smukke, så det her? Hvis det er det du vil, så gør vi det.
Jeg kigger ud på solnedgangen den er flot, udsigten heroppe fra er fantastisk. Hvad tænker du på smukke?
Ikke så meget jeg kigger bare på solnedgangen, ja det er flot,
mmmh.
Skal vi gå ud og se på den? Nej Marcus der er så koldt, men jeg kan varme dig? Nej jeg vil heller ligge her det er dejligt. Han smiler, du sku meget sød, jeg kender ingen der fryser så meget som dig. Men så er det godt jeg har dig til at holde mig varm jo, Mmmmh altid smukke du siger bare til.
Jeg skal tis, rent faktisk har jeg skulle tis i en time nu men jeg har nydt at ligge i Marcus arme så jeg ville ikke rejse mig.
Jeg rejser mig, Marcus tager min hånd hey hvad skal du smukke, toilet min blærer springer snart Marcus. Han smiler ja det skal jo også passes, jeg løber nærmest ud på toilettet og når kun lige at sætte mig.
Da jeg kommer ind har Marcus sat sig op, han sidder med sin mobil og slikket, selvfølgelig gør han det.
Han ser mig slet ikke komme ind, han er så optaget af den der lille latterlige mobiltelefon.
Jeg sætter mig på hans skød med benene på hver side af ham, han kigger væk fra mobilen og smiler.
Nåå så man kan godt få din opmærksomhed, du kan altid smukke, hahah marcus det er ikke helt rigtigt den der vinder faktisk tit. Han smider mobilen i sofaen, godt så nu har du min fulde opmærksomhed hvad så smukke, Ja okay det er underligt det her, han smiler nå jeg venter smukke hvad var så vigtigt at jeg skulle smide alt jeg havde i hænderne?
Jeg ligger mig ned på ham, han ligger sine arme om mig nåå så du vil bare putte igen? Mmmh kan man nogen sinde få nok af det?

Marcus pov

Nej smukke det kan man ikke, og slet ikke med dig, hun sætter sig lidt op og kigger mig i øjnene, hun har fanget mig jeg er totalt i hendes magt, lige nu kan hun få mig til at gøre alt.
Jeg ligger en hånd på hendes kind og kærtegner hende, hun læner sig ind mod den og nyder det.
Hun kommer tætter på mig, jeg mærker hendes vejrtrækning på min kind , Ella... inden jeg når at sige mere kysser hun mig, hold op det er fantastisk jeg kysser med det er meget intimt, det er et kys og ingen forventer der skal ske mere end bare at kysse, men bare det at få lov at kysse hende igen er helt fantastisk.
Jeg troede aldrig jeg skulle mærke hendes bløde læber mod mine igen.
Hun trækker sig og ligger sin pande på min, og du ville sig Marcus?
Jeg smiler det kan jeg da ikke huske nu, måske jeg kan hjælpe dig med at huske det?
Jeg sætter mig op og liger mine arme om hende, vores læber smelter sammen igen, jeg lader mine hænder kærtegne hendes krop. Hun hiver sin T-shirt over hovedet, Ella Skat det behøver vi ikke det her, hun trækker sig fra mig og kigger undrende på mig, har du ikke lyst til mig mere Marcus?
Hun skal til at rejse sig, men jeg trækker hende ind til mig igen. Hey hvorfor skulle jeg ikke det? Hun kigger ned, hvad hed hun Marcus jeg fornemmer gråd i hendes stemme.
Jeg sukker, Maria.... men det betød ikke noget Ella, hun kigger op med tåre i øjnene, noget må det jo have betydet siden du gjore det? Hun blinker og hendes øjne løber over, fuck jeg hader mig selv for at have såret hende, Ella du må tro mig når jeg siger det bare var noget der skete, hun betyder intet for mig.
Jeg elsker dig, og det er dig jeg vil være sammen med resten af mit liv.
Men hvad så næste gang du savner mig og der er en der frister?
Ella der bliver ingen næste gang, og der skulle heller ikke have været en første gang, men jeg kan ikke lave det om sket er sket og jeg er så ked af at have såret dig.
Og hvis det betyder jeg har mistet dig for altid, jamen så må jeg leve med det selvom jeg ikke kan forstille mig hvordan jeg skal kunne det.
Ella jeg elsker dig så meget, og... mere når jeg ikke at sige før hendes læber er på mine, hendes hænder hiver min T-shirt af og hun kysser mit bryst, jeg åbner hendes bh og lader den glide ned og blotte hendes helt perfekte bryster. Jeg kærtegner det ene og kigger op i hendes øjne, hun har stadig tåre i øjnene. Jeg lader mine læber omslutte det ene bryst Ella slipper et lille støn, jeg elsker at høre hende sådan her, det tænder mig så meget.
Hun rejser sig og tager sine bukser og trusser af, jeg stiller mig op til hende og kysser hende, undskyld Ella, undskyld. Hun knapper min jeans op og lader dem falde til jorden jeg træder ud af dem og løfter hende op hun ligger benene omkring mig.
jeg går ind i soveværelset og ligger hende forsigtigt på sengen og trækker mine boxershorts af, Ella er du sikker på du har lyst til det her?
Hun lukker øjnene og en tåre falder ned af hendes kind, Er du okay smukke? Hun nikker jeg vil gerne Marcus, er du sikker skat? Jeg... Marcus please ikke spørg mere, hun lukker munden på mig med et kys og tækker mig tættere på.
Jeg trænger forsigtigt ind i hende og stønner for fuck hvor har jeg savnet den her nærhed.
Vi elsker, Ella græder hele vejen igennem, men jeg må ikke stoppe, jeg forsøger bare at gøre alt på hendes primisser.
Jeg ligger og holder om hende resten af natten, Lytter til hendes gråd der erstattes med hendes dybe vejrtrækning. Jeg elsker hende, jeg elsker hende så meget og jeg hader mig selv for alt det jeg har gjort ved hende, Men jeg håber det kan reddes.
————————
Dagens 1. Afsnit
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now