Berlin

150 3 0
                                    

Er du klar smukke? Marcus ligger sine arme om mig imens vi venter på bagagen, vi er lige landet i Berlin jeg er lidt træt efter de sidste par dages job.
Vi har tre job tilbage det her i Berlin og to i paris.
Jeg glæder mig til paris, jeg elsker Frankrig, vi boede jo i Frankrig i to år da jeg var barn, og har kommet der i mange år på ferie.
Jeg håber at vi som familie kan komme her mindst en gang om året, Ella sover du smukke?
Jeg vender mig ind til ham, nej men jeg kunne godt han ligger sine arme om mig. Vi var også tidligt oppe i dag smukke, mmmh og med den lille mængde søvn du giver mig Marcus så er jeg i total underskud af søvn.
Han smiler, nå du klager da ellers ikke? Jeg læner mig tilbage og kigger op på ham, nej hvorfor skulle jeg også det? Han blinker til mig, måske du bare skulle have en lur inden showet i aften? Ja det tror jeg faktisk ville være en god ide Marcus.
Bagagen begynder at komme, og Marcus ligger vores kufferter på vognen, vi går ud i ankomsthallen.
Der er masser af Marcus fans men det har der jo været hele tiden, men jeg har også fået en lille håndfuld fans i de forskellige lande, de står troligt og venter ved siden af de mange mmer der møder op.
Jeg elsker mine fans og bruger meget tid på dem, Mathias har fået lavet nogle små merchandise ting jeg kan give til dem, de bliver så glade.
Jeg har de bedste fans, men især En han har været til alle shows på den her Tour nu.
Han er så sød, og kommer med gaver til mig, han er fra Frankrig, da vi snakkede sammen første gang var han helt overrasket over mit franske sprog var så godt.
Jeg har inviteret ham til at komme og hænge ud backstage til den sidste koncert i paris, jeg er lidt beæret over at have sådan en fan.
Min lille fan Alize kommer også idag i Berlin, hun er så sød og tagger mig på en masse på Instagram.

Marcus ligger en arm om mig i bilen, hvor er du idag smukke?
Jeg ligger mit hovede på hans skulder, jeg er bare så træt idag.
Han nusser mit hår og jeg mærker hvor tunge mine øjne bliver.
Jeg vågner ved at Marcus nusser min kind, smukke vi er her nu, jeg sætter mig op og kigger rundt jeg er totalt forvirret.
Han smiler lidt af mig kan jeg fornemme, vi er ved hotellet smukke, nååå jeg går ud af døren og tager min håndbagage, der kommer en mand ud fra hotellet og tager vores bagage.
Selvom vi lige er ankommet er der kommet en smule fans, mest mmer.
Jeg sukker træt og går hen til Marcus, er du sikker på du er okay smukke? Ja jeg er bare træt, lad os sige hurtigt hej også komme op og få et bad.
Jeg er faktisk sulten, han smiler du er altid sulten Ella. Ja det rigtigt, men nej jeg kunne godt spise en æbletærte, han kysser mig og vi går over til de fans der har stimlet sammen.

Vi står der faktisk længe, jeg bliver lidt ør i hovedet og finder mine solbriller i tasken. Jeg tager en tår vand, og snakker videre. Marcus ligger armen om mig, nå jeg tror vi skal have dig op i seng smukke,
Jeg nikker og vi siger farvel.
Vi går over til receptionen og får vores nøgler, Marcus har sørget for at vi får en suite på alle hoteller, det er faktisk meget lækkert og giver en mere hjemmelig følelse end et hotelværelse. Jeg var ikke helt enig med ham i starten, men jeg er glad for han også kan være stædig nogen gange. 
Jeg ligger mig i sengen uden at smide sko eller overtøj, jeg er helt færdig fuldstændig bombet.
Marcus kommer hen og tager mine sko og jakke af, skal du ikke have et bad min skat?
Nej jeg tror bare jeg lige skal ligge lidt her, gå du bare i bad, han kysser mig og går ud i bad.
Jeg hiver mine bukser og bluse af og ligger mig under dynen.
Det dejlige ved at sove på hotel er den dejlige nye følelse der er i sengetøjet.
Det er altid dejligt og "sprødt", jeg lukker øjnene og falder hurtigt i søvn.
Marcus kysser mig da han kommer ind fra badet, han dufter dejligt, han ligger sin hånd på mit bryst og kærtegner det og ligger sig hen over mig.
Han lader sin hånd glide ned af mit lår, nej Marcus please kan vi ikke bare slappe af.
Han fjerner sin hånd og kigger underligt på mig, Ella er du sikker på der ikke er noget galt?
Mmmh jeg har bare ikke lyst og er skide træt, han ligger sig ved siden af mig, jeg vender mig mod ham.
Han smiler, hmmm det har jeg alligevel ikke prøvet smukke. At hvad Marcus? At du sagde nej til sex, han nusser mit hår men det er okay smukke.
jeg har bare lige brug for at sove lidt inden vi skal hen til spillestedet.
Han putter mig under dynen og ligger sig med sin mobil, jeg falder i søvn igen.
Jeg vågner og har det sygt skidt, jeg er helt smadret i min krop har ondt over det hele. Jeg kigger efter Marcus, han er ikke i soveværelset.
Jeg rejser mig og går ind i stuen, Marcus sidder i sofaen med en kop kaffe og ser fodbold. Jeg dumper ned ved siden af ham, hej smukke sovet godt? Jeg læner mig ind til ham og ryster på hovedet.
Hey du virker ikke helt på toppen smukke? Nej jeg har det faktisk heller ikke så godt, jeg ligger mig ned på hans skød. Han køre en hånd igennem mit hår, er du ved at blive syg skat? Jeg ved det ikke, men jeg har det bare ikke så godt lige nu. Har du lyst til noget? Skal jeg lave en kop the til dig, jeg vender mig om på Ryggen og kigger op på ham.
Jeg har lyst til at ligge her og du nusser mig, han ligger sin hånd på min mave og nusser mig stille, jeg mærker hvordan roen breder sig i min krop, jeg lukker mine øjne og falder i søvn.
——————-
Så kommer der et afsnit, laver i noget godt i ferien?
Vi skal snart til Malmö og se drengene. Jeg glæder mig......
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now