The end eller forevigt

256 3 0
                                    

Ella skat....

Hun kigger op på mig, og en tåre glider ned over hendes kind.
Ella hvad betyder det er vi to færdig med hinanden eller?
Hun ryster på hovedet og går lidt væk, men hvad betyder det så? Du siger du ikke kan mere, så må du jo forklare mig hvad det betyder.
Hun vender sig mod mig igen, men det er så fandens svært når jeg ikke selv ved hvad det betyder, råber hun til mig,
Jeg er så fandens træt, men jeg kan ikke sove, jeg har så helvedes lyst til dig Marcus men har ikke overskud, alt bunder i at jeg ikke har overskud til noget. Jeg savner dig, jeg savner os Marcus dig og mig.
Jeg smiler for det er ligesådan jeg har det jeg savner os, Ella for fanden du bliver nød til at lukke mig ind, snak med mig i stedet for du skubber mig væk, jeg elsker dig så meget smukke og vil ikke miSte dig.
Hun smiler, jeg går hen og ligger mine arme om hende og trækker hende ind i et kram, for fanden smukke vi må finde en løsning på det her.
Jeg trækker hende med hen til sofaen, jeg sætter mig ned og hun sætter sig på mit skød, vi snakker længe om hvordan vi har det og hvad der kan laves om, vi nusser og putter og er stille sammen.
Det er det her jeg har savnet, Ella og Marcus os der er så gode sammen, os som kan blive væk i hinanden øjne, os som folk synes er trælse fordi vi kan lukke hele verden ude sammen.
Jeg mærker hendes læber på mine og kysser med, hun ligger sin arm om min nakke og nusse mit hår, jeg lader min hånd smutte op under hendes kjole og kærtegner hendes numse, hele min krop bruser af lyst til hende. Lyst Til at mærke hendes nærhed, lyst til at elske med hende, og lyst til at føle mig som et med hende.
Hun rejser sig og trækker mig med ovenpå, hun skubber mig blidt ned på sengen og finder mine læber igen, vi klæder hinanden af og elsker.
—-
Ella vi bliver nød til at huske hinanden, jeg nusser hendes ryg. Hun kysser min brystkasse, ja men der er bare så...
men måske vi skulle tage med hinanden når der er arbejde, hun drejer om og kigger op på mig.
Hvad med Nelly? Ja hvad med hende? Jeg køre en tot hår bag hendes øre, jamen kan vi tage hende med?
Vi kan ihvertfald ikke lade hende være hjemme alene vel, hun smiler ej men Marcus kan vi byde Nelly et liv på landevejen?
Hahah du får det til at lyde som om vi skal til at være vagabonder, nej men jeg tænker bare der er bare ikke de samme rammer for hende. Ella er det ikke lige meget bare vi er sammen? Jeg kan ikke blive ved med at leve sådan her, du kan ikke leve sådan her.
du har ret Marcus, jeg smiler kan jeg få det på skrift? Du dum skat, ja det kan godt være men jeg har ret.
Hahah ja lad det ikke stige dig til hovedet Hr Gunnarsen, jeg trækker hende op til mig jeg elsker dig smukke, jeg elsker også dig Hr Gunnarsen.
Vi skal nok klare det ik, jo Ella vi har lovet hinanden at det her er forevigt så kan vi sku ikke bare give op.
Vi bliver bare nød til at huske vi også har brug for tid med hinanden,
Hvornår blev du så klog Marcus? Jeg tog nogle ekstra timer på skolen for at min IQ kunne komme op ved siden af dig.
Åh du dum Marcus, mmmh men du elsker mig alligevel.

———-

Vil du lige pakke pusletasken Marcus? Jeg smiler til hende ja selvfølgelig vil jeg det smukke.
Vi er ved at pakke til vores første tur, vi tager fremover afsted som familie, allesammen sammen, jeg er sikker på det nok skal blive godt for os.
Men Ella er stadig lidt bekymret for det, jeg pakker to sæt tøj, bleer, vådservietter, sutter, nellys ynglings legetøj og hendes ynglings kanin lolo. Hun er helt skør med den og kan ikke sove uden, engang havde vi glemt den hjemme og Nelly græd hele natten hun faldt kun i søvn fordi hun var så udmattet, det har lært os at den dumme kanin altid skal være med og man skal passe godt på den.
Jeg mærker Ellas arme om mig, står du og falder i staver hr Gunnarsen?
Jeg trækker hende ind til mig og løfter hende op på bordet foran mig, jeg lader vores læber mødes Og  lader min hånd glide op ad hendes lår, ind under hendes kjole.
Marcus vi kan ikke.... sssshh smukke ikke snakke nu,  jeg lader to fingre smutte op i hende, hun stønner da jeg rammer i bund. Nå så det kan du godt lide Fru Gunnarsen? Hun nikker og bider sig i læben,
Jeg trækker dem ud og finder hendes klit, endnu engang stønner hun, jeg bevæger min finger i forsigtige cirkelbevægelser, Marcus jeg v-vil... hun stopper og slipper et støn igen. Jeg smiler selvtilfreds ned til hende, vil du have mere smukke? Hun nikker og trækker mig tættere på, hun bider sig i læben. Er du klar over hvor meget jeg har lyst til dig lige nu smukke? Jeg trænger ind hende, hun stønner og finder mine læber, jeg støder hårdt og hurtigt til vi kommer i hinandens arme.
Fuck jeg elsker dig smukke, jeg elsker også dig Marcus, og jeg elsker du nogen gange er så stædig Marcus.
Jeg elsker vi er tilbage smukke, det gør jeg også Marcus.....

Ellas pov
Vi er ankommet til vores hotel, Nelly er faldet i søvn i Marcus arme efter vi har forsøgt at ligge hende til st sove i sin egen seng uden held. han ligger hende ind i hendes seng. Det er faktisk lidt hyggeligt at være afsted allesammen, det giver en ro så man ikke skal bruge tid på at savne dem derhjemme.
Han sætter sig ned ved siden af mig,
Jeg har forresten en overraskelse til dig Hr Gunnarsen, han vender sig ind til mig hvad er det smukke? Der er faktisk en grund til jeg er så træt hele tiden, han smiler Ella?? Er du??? Skal vi?
Ja jeg er gravid Marcus, han smiler og trækker mig ind intet kys.
Tak smukke, tak fordi du giver mig alt jeg ønsker mig.
Han kysser min mave, hvor langt er du henne?
Jeg tror omkring 8-9 uger, han smiler så Nelly skal være storesøster, ja hun bliver den bedste.
Jeg elsker vores familie Ella, det gør jeg også Marcus.
Han trækker mig op på sit skød og kysser mig, lov mig du vil være mig forevigt smukke.
Det lover jeg Marcus.....

———————
Her slutter bog nr to om
Ella og Marcus,
Jeg håber i her nydt at læse med,
Jeg føler det er rigtigt at slutte den af nu,
Jeg har desværre ingen ideer til en ny historie så hvis i har Så skriv det i en besked eller her i kommentar.
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now