Væk!!!!

129 3 0
                                    

Han stopper bilen, hvad skal du Ella?
Jeg svare ikke for jeg ved det simpelthen ikke selv, jeg ville bare væk, væk fra alt, væk fra mosjøen, væk fra Trofors, væk fra Norge, væk fra Marcus.
Jeg hader at jeg elsker ham så meget lige nu, jeg har så ondt i hele min krop og jeg kan slet ikke være i mig selv.
Ella??? Jeg kigger på ham, jeg ved det ikke bare væk.
Jeg blinker og en tåre falder fra mine øjne.
Ella jeg... han stopper uden jeg har sagt noget, jeg ved han elsker mig men hvordan kan jeg nogen sinde stole på han ikke gør sådan noget igen.
Han var en helt anden person, og hvordan kan han være sammen med en anden.
Jeg kigger på ham, han ser ned i rattet og har sit hår nede i hovedet, jeg stryger det væk og om bag øret.
Han drejer hovedet og ser på mig, hans øjne er fulde af tåre.
Ella jeg.... jeg.... han sukker for det er som om han ikke kan få ordene ud.
Jeg elsker dig Marcus, men jeg kan ikke.
Han nikker, jeg ved det godt jeg har ødelagt alt, Ella vil du ikke overveje om du kan tilgive mig.
Jeg nikker, jeg tænker over det Marcus jeg åbner døren og går ud,  Ella kan vi ikke snakke lidt sammen? Please lad os gå en tur eller lad os få en starbucks eller bare sidde på en bænk og snakke.
Hvad vil du snakke Om Marcus? Jeg vil gerne forklare dig hvad der sker, jeg vil gerne at du forstår hvad der sker. Han kommer tættere på mig, jeg træder automatisk et skridt tilbage, hans ansigtsutryk ændre sig til frustreret.
Ella er du bange for mig? Jeg nikker, for ja jeg er bange for den person han var, og om han bliver sådan igen.
Ella for fanden, han trækker mig ind i et kram jeg gør ikke modstand står bare og nyder hans varme. Jeg elsker ham så meget, men hvordan kan jeg være sammen med ham igen efter alt det her?
Jeg mærker tårnene komme og bryder sammen i hans arme. Det er som om mine ben giver efter, jeg kan ikke holde mig oprejst mere, Marcus sætter os ned på jorden.
Jeg er helt begravet i hans bryst, og græder som pisket, Marcus gør intet andet en at holde om mig og bare være der.
Jeg ved ikke hvor længe vi har siddet der, men det begynder at blive koldt, Ella skal vi ikke finde er sted at komme ind og få noget varme og måske noget at spise?
Jeg nikker, jeg er stadig begravet i hans bryst men jeg græder ikke mere, Marcus har nusset mig og forsøgt bare at  være hos mig uden hverken han eller jeg skulle forholde os til noget som helst.
Han rejser sig og rækker en hånd ned for at hjælpe mig, han hjælper mig ind i bilen det var dejligt med lidt varme.
Marcus dumper ind ved siden af, han kigger på mig hvad skal vi?
Hjem? Hotel? Mad? Eller hvad har du lyst til Ella?
Jeg ligger mig op ad ruden, hotel jeg vil gerne have et varmt bad og noget mad.
Han smiler kan jeg høre så gør vi det, vi køre hen til clarion hotel han parkere bilen, Marcus det er alt for dyrt det her?
Nej det er fint Ella kom, jeg går ud af bilen Marcus har allerede fundet min kuffert i bilen og kommer hen til mig. Vi går side om side uden at røre hinanden, jeg sætter mig i en sofa imens han booker et værelse.
Jeg kigger på ham imens han snakker med den unge dame i skranken, hun smiler flirtende til ham men Marcus gengælder det slet ikke.
Måske kan han godt forandre sig, damen går et øjeblik  han kigger mod mig den intense øjenkontakt der er mellem os er ikke til at tage fejl af, vi elsker hinanden men kan vi nogen sinde...Damen kommer tilbage og snakker til ham, han vender sig mod hende de snakker lidt frem og tilbage og han giver hende sit kort hun taster en masse ind på computeren, så  får han udleveret nøgler.
Jeg går hen til ham, der var kun en suite tilbage så det må vi tage, Marcus det er alt for dyrt det behøver du ikke så køre vi bare hjem.
Nej kom lad os få dig varmer op, damen i skranken kigger på mig uden at sige noget,  jeg må se herrens ud efter alle de tåre, vi går ind i elevatoren, vi står i hver vores ende helt uden at sige noget, endelig er vi på øverste etage, vores suite ligger længst nede i enden af gangen, den er stor og alt for meget det behøver vi slet ikke, vi skal jo bare have varmen og spise det er ikke som om vi skal alt muligt eller blive her i flere dage.
Jeg kan høre vandet løbe, Marcus kommer til syne i badeværelsets dør Ella jeg har gjort et karbad klar til dig. Jeg nikke og går ud på badeværelset, Marcus er gået ind i stuen jeg kan høre fjernsynet blive tændt, jeg smider tøjet og kravler op i badet det er dejligt varmt.
Jeg lader hele min krop blive omsluttet af vandets varme det er dejligt, mit ansigt glide ned under vandets overflade og skjuler mine tåre.
Jeg nyder stilheden under vandet, der er alt lige meget og ingen ser mine tåre der løber....
Jeg ligger mig på sengen, badet var dejligt Marcus er faldet i søvn i sofaen, jeg fryser selvom der er dejligt varmt i værelset. 
Min kuffert ligger på gulvet ved vinduet, jeg kigger ned i den hvad er det jeg har pakket?
Jeg hopper i Calvin undertøj sorte sports bukser en grå oversize striktrøje og striksokker, jeg går ud til Marcus som stadig sover i sofaen. Jeg stryger en tot hår bag hans øre han er ser bekymret ud, et udtryk jeg aldrig har set ham med før, jeg ligger En hånd på hans ryg, Marcus.....
han åbner sine øjne, skal vi spise lidt? Han nikker og rejser sig, hvad har du lyst til?
Jeg ved det ikke, skal vi gå ned i restauranten eller spise her?
Skal vi ikke spise her? Han nikker og leder efter et menukort, han sætter sig ned ved siden af mig og rækker mig det.
Han tager mobilen op ad lommen, og skriver hurtigt noget for så at ligge den væk igen.
Jeg kigger ned i menukortet, jeg har lyst til suppe og noget andet...
du bestiller bare alt du vil have smukke jeg skal nok betale, jeg kigger op på ham hans glimt i øjne er der slet ikke på sammen måde det plejer.
Han har stadig den samme alvorlige mine, og er slet ikke min glade og smilende Marcus.
Jeg kigger ned i menukortet igen, jeg ender med at bestille en tomatsuppe og brød,
Samt en ret med kartofler kød sovs og salat.
Marcus bestiller også kødretten,
——————————————————-
Hej
Nå så er de to fjeldaber i Danmark lige pludselig,
Andre som mig der så ikke lige kan tage til Kbh?
Jeps love it.....
nå men jeg håber i kan lide det nye afsnit,
Xoxo Mali

Stay (AFSLUTTET)Where stories live. Discover now