Capitolul 3

32 4 2
                                    

Nota autorului: Fiindca personajule din anime-ul Yuri on Ice! au conturi de socializare si mai comunica intre ele pe aceste conturi, cand o sa vedeti ceva de genu:

Makkachin => tralalal (inseamna ca, Makkachin a scris un mesaj si l-a trimis la cineva)

Eu => blabla (inseamna ca personajul din perspectiva cui ii scriu a scris un mesaj la cineva)

~~~~~~~~~~~~~~~

Bine ca azi durerea ma lasa in pace si pot sa patinez fara probleme, isi spuse Victor in timp ce facea o pirueta-cumpana, iar Marian aranja aparatura electronica, fiind ajutat de Valentin si Petru. Cenusiul iesi din pirueta si incepu sa patineze cu spatele, inainte sa isi ia avand si sa sara, executand un Quadruplu Flip, aterizand cu usurinta pe piciorul stang. Cum ateriza, Victor auzi niste aplauze usor ironice, ce ii atrase atentia spre marginea ringului de gheata.

- Sti, daca te vedea Yakov ca aterizezi pe piciorul gresit, te mustruia de nu te vedeai, spuse Yuri, razamandu-se cu coatele de mantinela, iar ochii verzi-albastrui il urmareau pe barbat, cum patina lenes spre el.

- Stiu si chiar daca m-ar vedea Yakov, nu mi-ar spune nimic, il informa Victor pe blond, oprindu-se in fata lui si lua un prosop, incepand sa se stearga pe fata si gat.

- Chiar daca tu ai fost preferatul sau, nu fi asa de sigur ca nu ar spune nimic in legatura cu piciorul de aterizare. Sa nu faci chestia asta in Gale sau daca o sa revii pe gheata, ca o sa fi depunctat, il avertiza blondul, privind spre persoanele ce montau o boxa pe un stativ.

- Zilele mele ca patinator profesionist au apus de mult, mormai Victor, indreptandu-se spre iesirea de pe gheata, cand o vazu pe Antonia venind cu nepotii lui la patinat. Acum sunt doar un antrenor ramolit, obosit si iritat, mai adauga cenusiul, punandu-si protectile pe lamele patinelor, inainte sa isi intampine nepotii, imbratisandu-i si sarutandu-si pe fiecare pe crestetul capului.

Dupa ce termina sesiunea de imbratisari si sarutari, Victor ii facu semn lui Yuri sa il urmeze spre vestiar. Cenusiul deschise usa, iar blondul il urma, scotand un fluierat de uimire si soc, cand vazu interiorul vestiarului baietilor. Peretii care de obicei erau scorojiti, plini de desene si cu cuvinte obscene, murdari, acum erau curati, vopsiti pana la jumatate cu un crem cald, iar cealalta jumatate erau lambriuri de culoarea mierii, ce infatisau diferite siluete de patinatori, executand diferite elemente. Bancile din lemn, zgariate si murdare, au fost inlocuiete cu banci capitonate cu musama neagra, iar sub ele se aflau dulapioare cu numere si cifru, folosite de patinatori pentru a-si depozita incaltamintele pe durata antrenamentului sau competitilor din cadrul patinoarului.

S-au investit bani cum trebuie, nu au fost doar de fatada, isi spuse Yuri in sinea lui, privind la randul de dulapuri noi, vopsite in culorile steagului Rusiei, avand in mijloc emblema nationala. Tanarul isi amintea ca dulapurile din vechiul patinoar erau lovite, aveau incuietorile fortate si unele dintre ele erau atat de mizerabile, incat nimeni nu se incumeta sa le deschida cu adevarat, folosindu-le pe post de ascunzatoare a prezervativelor, siringilor si a pachetelor de tigari, cand isi faceau de cap prin vestiar sau dusuri.

- Dusurile, glasui blondul cuvantul cu voce tare, atragandu-i atentia lui Victor asupra lui.

- Intrarea spre baie se face dupa randul acela de dulapuri. In fata ai chiuvetele, la care sa te speli, toaletele sunt in primul coridor, iar dusurile pe al doilea, spuse Victor, reluand dezlegarea patinei din picior.

- Si ai prins pe cineva facand sex in dus? Intreba Yuri curios, mergand dupa dulapuri si clipi usor.

- Singurul caruia ii tropane hormonii in corp ar fi Maxim, dar are cine sa se ocupe de hormonii lui, pe langa asta are paisprezece ani, nu cred ca si-a inceput inca viata sexuala si daca si-a inceput-o, nu ne-a spus, raspunse Victor, scotandu-si si a doua patina, in timp ce Yuri cerceta baia.

Un carusel de sentimente - On holdOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz