Capitolul 6

21 5 2
                                    


Acum nu are decat sa se afiseze cu Minami cat va dori, isi spuse Victor, in timp ce urca in Uber bagajele lui si ale Antoniei, asteptand rabdator ca Yulia sa isi ia la revedere de la bunicii ei din Japonia. Antonia veni langa Victor, cand il vazu pe Minami venind spre ei alaturi de Yuuko si tripletele.

- Victor, sper sa mai vi in vizita pe la noi si poate il aduci pe Yurio si Maxim cu tine, spuse Yuuko, imbratisandu-l pe cenusiu si pupandu-l pe ambi obraji.

- Poate imi conving fratii sa venim cu toti aici in concediu. O sa ai pe urma la patinoar tot clanul Nikiforov pe cap, glumi Victor, imbratisandu-le pe triplete pe rand, inainte sa isi concentreze toata atentia asupra lui Minami. Minami, rosti cenusiul numele tanarului patinator, atragand atentia celor patru persoane de sex feminin asupra lor.

- Victor, rosti Minami numele sau, incercand sa nu se lase intimidat de persoana fostului sot al iubitului sau.

- Sper ca tu sa reusesti sa-l faci fericit pe Yuuri, fiindca eu nu am putut, dar tine minte un singur lucru: nu te vreau in preajma fiicei mele, daca ea va dori sa vina aici la tatal ei, spuse Victor, intizand mana spre Minami, iar acesta dadu mana cu rusul, ezitand o clipa.

- De fapt tine tu minte urmatoarea chestie. Am sa sterg pe jos cu fiecare competitor, indiferent de cine este antrenat. Nimeni nu o sa mai castige locul intai pana nu ma retrag eu...

- Nu te da prea cocos, fiindca s-ar putea sa ti-o iei rau de tot in freza si cat de curand, il intrerupse Victor, retregandu-si mana, inainte sa se indrepte spre fostul sot.

- Ai avea sanse daca Yuri Plisetsky s-ar intoarce pe gheata, dar cum el a disparut de tot de pe gheata, iti urez succes, il ataca Minami verbal pe Victor, iar cenusiul isi dadu ochii peste cap, afisandu-si un zambet superior, de parca ar sti un secret si nu doreste sa il impartaseasca cu nimeni.

- Indiferent ce s-a intamplat intre noi, tine minte. Esti parintele Yuliei si ai tot dreptul din lume sa o vezi de cate ori doresti. Poti veni in Rusia sau sa mergeti in vacante impreuna. Nu te instraina de ea, Yuuri cum a facut tatal meu cu mine si cu fratii mei, ca o sa ajungi sa regreti, il sfatui barbatul, iar Yuuri aproba din cap si il imbratisa pe Victor, luandu-l o clipa prin suprindere, inainte sa ii raspunda la imbratisare.

- Multumesc pentru clipele minunate pe care mi le-ai daruit si m-ai ajutat sa ies din carapacea mea. Te rog, ai grija de Yulia si de tine, murmura Yuuri, facand un pas in spate, cand micuta veni intre parintii ei, luandu-i pe amandoi de mana, privind zambitoare.

- De fapt, eu iti multumesc ca mi-ai arat ce inseamna cei doi L, marturisi cenusiul, privind la micuta si aceasta chicoti usor, inainte sa se indrepte spre matusa ei, urcand in masina. Promit ca ii cumpar un mobil si o poti suna direct pe ea...

- Victor, scuze ca va stric discutia, dar avem avioane de prins, il atentiona Antonia, venind langa ei doi. Yuuri, sa sti ca esti o persoana buna, chiar daca ai calcat in strachini si sper sa vi in St. Petersburg, iar pana atunci, pune-i filtru de benzina lui Minami, ca ii merge gura fara creier, mai spuse blonda-suvitata, pupandu-l pe nipon pe ambii obraji, apoi ii facu semn lui Minami ca este cu ochii pe el.

- Sa sti ca are dreptate. Invata-l pe Minami ce sa spuna si cand sa spuna, fiindca poate jigni sau provoca oameni fara sa vrea si pe urma va suporta consecintele, iar unele pot fi destul de urate, il sfatui Victor pe Yuuri, ce se inrosi pana in varful urechi.

- Ar trebui sa iti urmezi propriu sfat, sopti niponul, facandu-si mainile in pumni, incepand sa tremure usor.

- Am inteles. Dasvidaniya Yuuri Katsuki, spuse Victor, pupandu-si fostul sot pe ambii obraji, inainte sa se urce pe bancheta din spate a masini.

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now