Capitolul 23

19 5 10
                                    

Nota autorului: Va multumesc mult pentru voturi, comenturi si vizualizari. :)

O sugestie: in timp ce cititi prima parte din capitol, va rog sa ascultati melodia de la titlul, ce a fost o sursa inebuizabila de imaginatie pentru prima parte: Sam Tinnesz feat Yacht Money - Play with fire.

________________________________________________________________

- Momentan ignori acel comentariu si acele acuzatii. Daca esti intrebat, schimbi subiectul sau faci pe prostul, ca te pricepi de minune sa faci acest lucru, spuse Antonia, iar Victor zambi usor, in timp ce privea cerul instelat al noptii.

- Sa inteleg ca o sa te bucuri enorm sa te ocupi de acest caz, spuse Victor, putand sa vada cu ochiul mintii zambetul de pradator al surorii lui.

- Nu eu o sa ma ocup de caz in mod oficial, ca nu intra sub expertiza mea, dar o sa-l ajut pe Alexei cu tot ce are nevoie, il informa Antonia si cenusiul zambi usor, stiind despre cine vorbea sora lui. Acum inchide, du-te si fa-ti de cap cu princesa blonda din patul tau, dar totusi ai mila de vecinii tai. Nu toti sunt dispusi sa iti auda patul cum iti scartie si printesa cum iti tipa numele, in timp ce cel putin optsprezece centimetri de placere intra in el, mai spuse sora lui si inchise telefonul, inainte ca Victor sa aiba ocazia sa spuna ceva.

Sora mea este incredibila, isi spuse cenusiul, privind perplex la telefon, inainte sa il aseze pe noptiera si sa se urce in pat, luandu-l pe Yuri in brate. Blondul gemu usor, cand simti buzele lui Victor pe pielea gatului sau, in timp ce mana antrenorului se strecura sub tricou, incepand sa ii mangaie abdomenul cu buricele degetelor. 

- Vitiya..., sopti Yuri numele iubitului sau, arcuindu-si spatele cand mana dreapta a cenusiului incepu sa ii ridice tricoul, expunandu-i pieptul. Ai chef de joaca? Reusi blondul sa intrebe, incorcandu-si chipul spre el, cand mana dreapta a barbatului ii cuprinse gatul intr-un mod dominator, dar lejer, facandu-l pe patinator sa se intareasca si mai mult in pantaloni. 

 - Cu tine, mereu am chef de joaca, sopti Victor in urechea rusul, iar mana lui stranga se strecura asemenea unui sarpe in pantaloni de panza, in care dormea Yuri si ii cuprinse in palma barbatia deja intarita. 

 - Hmm, facu Yuri cand Victor incepu sa isi treaca limba peste ceafa lui si isi lipi in acelasi timp pelvisul de posteriorul blondului, pentru ai arata cat de tare era in pantaloni. Trebuie sa ii spun Antoniei ca erect, treci de optsprezece centimetri, murmura patinatorul, smulgand niste chicoteli infundate de la cenusiu. 

 - Ce ar fi sa punem gurita asta la treaba, sopti cenusiul in urechea blondului, inainte sa ii apuce buza inferioara cu dinti, tragand usor de ea, tachinandu-l. 

 Yuri scoase un marait de placere, inainte sa se intoarca si sa il traga pe Victor deasupra lui. Mainile blondului se strecurasera in pantalonii de dormit ai cenusiului, apucandu-i fesele tari si ferme in palme, strangandu-le, lipindu-l si mai mult pe barbat de trupul sau. - Daca stiam ca esti asa de dominator in pat, erai de mult al meu, murmura Yuri, cand Victor ii scoase tricoul, iar buzele sale ii ataca pielea gatului, facandu-l pe blond aproape sa aiba orgasm instant, cand cenusiul ii ataca un punct eterogen din acel loc. 

 - Mai putine vorbe si mai multe fapte, sopti Victor, apucandu-i intre dinti un sfarc, strangandu-l cu grija, iar Yuri scoase un tipat mut de placere. 

E pus sa ma stoarca de energie si imi place, isi spuse blondul in sinea lui, in timp ce strangea degetele de la picioare de placere. Limba cenusiul ii biciuia, alinta si dezmierta sfarcul, folosindu-se si de piercing-ul din aceasta, pentru a intensifica si mai mult placerea. Mana lui Victor continua sa se plimbe de-a lungul penisului patinatorului, iar Yuri se arcui si mai mult, apucandu-l pe barbat de par, in timp ce valuri de placere ii strabateau trupul. 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 16, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now