Capitolul 18

30 5 2
                                    


In sfarsit am ajuns acasa, isi spuse Victor in sinea lui, intrand in apartamentul sau, dupa ce descuie usa foarte usor. Stia de la Marian, ca blondul se afla in apartamentul sau, iar fiica lui se afla la mama lui, urmand sa o vada in acea dupa-masa. Lasandu-si bagajul pe canapea, rusul isi dadu jos paltonul si dupa ce il agata si se descalta, se indrepta spre dormitor. Deschizand usor usa de la dormitor, Victor zambi, cand il vazu pe Yuri dormea in patul sau, strangand la piept perna lui. Pasind cu multa grija in incapere, cenusiul il acoperit mai bine pe blond, inainte sa intre in baie.

  Oare Yuri va fi sincer cu mine si imi va spune de rahatul dintre el si soramea sau va ascunde totul sub pres, cum facea Katsuki cu Kenjirou? Se intreba legenda rusa, dandu-si jos toate hainele si intra in cabina de dus, dand drumul la apa fierbinte, bucurandu-se de senzatia de relaxare pe care dusul i-o oferea. Oftand usor, cenusiul se spala repede si iesi din cabina, incepand sa se stearga cu un prosop, inainte sa revina in dormitor. Lua din dulap o pereche de pantaloni din panza si se urca in pat. Cred ca i-am lipsit foarte mult, de a ajuns sa doarma in hainele mele, isi spuse Victor, cand recunoscu hainele lui Yuri, cand trase peste amandoi plapuma. 

 - Victor? Tu esti? Intreba Yuri in somnoros, cand simti bratele puternice a le lui Victor in jurul sau.

- Nu am vrut sa te trezesc Kotik. Dormi mai departe, murmura cenusiul, frecandu-si nasul de ceafa lui, inainte sa isi ascunda chipul in parul sau. 

 Yuri se intoarse in bratele sale si il impinse pe spate, urcandu-se deasupra lui. Victor clipi uimit de actiunea blondului, gemand usor, cand simti buzele calde, moi si fine ale tanarului pe fruntea lui. 

 - Vreau. Vreau sa fie ceva mai mult, spuse Yuri sigur pe el, luand chipul cenusiului intre mainile sale. 

 - Dar, il imbolti usor Victor, stiind ca era un dar in spatele hotararii rusului de deasupra lui. 

 - Mi-e frica ca nu o sa ma accepti asa stricat cum sunt si o sa doresti sa ma dai la o parte asa cum..., Yuri nu mai continua, fiindca buzele cenusiului il aduse la tacere. 

 - Lasa-ma pe mine sa decid cat de stricat esti si cum sa te repar, murmura Victor, avand buzele inca lipite de ale blondului. 

 Yuri gemu usor si isi intredeschise buzele, lasand loc limbii naravase a cenusiului sa isi faca de cap in gura lui, aducandu-l in al noualea cer. Un simplu sarut cu limba si sunt pe jumatate tare in pantaloni, isi spuse patinatorul, intizandu-se deasupra legendei ruse, adorand cum bratele puternice ale lui Victor ii inconjurara trupul. Yuri se desprinse usor din sarut si isi lipi fruntea de a cenusiului, simtind cum inima lui batea nebuneste in piept. Legenda rusa il apuca pe Yuri de buza de jos, incepand sa o suga intr-un mod sugestiv, pervers, dar senzual, facandu-l pe blond sa geama de placere si sa isi miste usor bazinul, dorindu-si sa fie amandoi goi in acel moment. 

 - Nu te mai juca cu mine si saruta-ma cum ar trebui, murmura Yuri, iar Victor ranji, inainte sa se intoarca pe o parte, bagandu-l pe tanar sub el. 

 - Daca aceasta e comanda ta, atunci am sa te sarut, raspunse Victor si ii captura buzele intr-un sarut lacom, lenes si plin de sentimente. 

  Buzele lui sunt atat de fine si de moi, isi spuse cenusiul in sinea lui, continuand sa ii guste buzele lui Yuri, in timp ce tanarul isi strangea degetele de la picioare, avand trupul strabatut de mii si mii de furnicaturi placute. Mainile blondului se strecurara in parul cenusiu al rusului, masandu-i scalpul, inainte sa il traga usor de acesta, arcuindu-se si gemand gutural, simtind cum putea sa aiba orgasm doar in urma unui sarut. Parca citindu-i gandurile, Victor isi muta una dintre maini intre ei, strecurand-o in pantalonii de pijama a blondului. 

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now