Capitolul 17

29 5 0
                                    


- Se vede ca Antonia i-a terorizat putin inainte de plecare, spuse Yuri, privind la video-urile cu studentii lui Victor si ai Antoniei, cum executasera Programul Scurt in cadrul concursului. 

  - Inainte sa plecam spre stadion, am trecut pe la birou si i-am bagat intr-o sala de conferinte. Am sunat-o pe Antonia pe video si ea le-a tinut un discurs foarte edificator, explica Victor, in timp ce isi pregatea hainele pentru maine, in timp ce purta doar o pereche de pantaloni de pijama. 

 - Acum inteleg de ce toti studentii Liliei au iesit lesinati din studiou, murmura Yuri, ce privea atent fiecare miscare a cenusiului, iar Victor incepu sa rada, cand auzi acele cuvinte. 

  - Cred ca Lilia era disperata cu acei balerini, de i-a dat pe mana Antoniei, spuse rusul, punandu-si hainele pe umeras, iar blondul gemu usor, cand vazu spatele legendei ruse, inainte sa expire usor. 

 - Victor, spuse Yuri pe un ton incarcat de tensiune sexuala si dorinta erotica. Cand te intorci din Moscova? Dori tanarul sa stie, muscandu-si buzele, cand cenusiul se intoarse spre laptop si putuse sa vada fiecare muschi in parte de pe abdomenul lucrat cu sarguinta la sala. 

  - Kotik, teoretic ar trebui sa ne intoarcem dimineata urmatoare, dar daca prindem un zbor direct spre St. Petersburg, ar fi perfect si nu escale pe la naiba in praznic. O sa te anunt cand vin, promise Victor, facandu-i cu ochiul, iar Yuri rosi in obraji cand auzi numele de alint pe care il folosea cenusiul cu el. 

 - Te rog spune-mi cand va ateriza avionul tau, il ruga blondul, iar cenusiul aproba din cap, inainte sa priveasca intr-o parte a camerei. 

  - Eu te las, fiindca e cineva la usa si dupa voce mai mult ca sigur e Maxim cu cineva. Noapte buna Kotik, mai spuse Victor si ii facu cu ochiul, inainte sa inchida convorbirea pe Skype. 

 - Noapte buna Vitya, sopti Yuri si se arunca in pat, aproape tavalindu-se in cearceafurile ce purtau mirosul cenusiului. 

  Oare sunt o persoana rea, daca ma bucur, ca mariajul lor nu a functionat si au divortat? Se intreba Yuri, incercand sa isi aminteasca ce ii scapase lui Victor si fratilor sai despre destramarea faimosului cuplu. Stia ca din cauza lui Yuri urcase Victor baut la volan si facuse accidentul ce aproape l-a rapit de patru ori din lumea aceasta. Tot din cauza lui Yuri are tatuaj, dar... Daca din vina lui Minami s-a dus toata relatia lor pe apa sambetei? Adica se iubeau ca nebunii si mereu unde era el era si porcul de Katsuki, isi spuse blondul in sinea lui, intorcandu-se pe burta si afunda fata in perna, inspirand parfumul cenusiului. 

 - Cand se intoarce din Moscova, il voi ruga sa imi spuna de ce s-a despartit de Katsudon si cum dracu s-a urcat baut la volan, murmura rusul, ridicandu-si chipul inrosit din perna, privind la telefon, ce avea pe fundal poza lui Victor, intins pe pat in camera lui de hotel. 

  Daca el iti va spune adevarul, va trebui sa ii spui si tu adevarul despre EL. Esti in stare sa faci asta? Il intreba propria constiinta, iar Yuri mari ochii, cand isi auzi gandurile. Injurand cu sete, blondul trase patura peste el, infasurandu-se in aceasta si inchise ochii, incercand sa adoarma, chiar daca stia ca era o cauza pierduta. 

~*~ 

  La dracu, Plisetsky! Mai ai doua saptamani pana la Nationale! Ce dracu pazesti? Fi in pula mea atent! Se injura Yuri pe el insasi, cand incerca un quatruplu Salchow, dar reusi sa il faca dublu, inainte sa pice pe gheata, lovindu-se la fata. 

 - Yuri! Strigara Antonia cu Mila, venind rapid langa el, incercand sa il ajute sa se ridice. 

 - Nu! Lasa-ti-ma in pace! Urla Yuri nervos, lovind cu pumnul in gheata, inainte sa se ridice in picioare si sa scuipe sangele din gura. Nu aveti altceva mai bun de facut? Sa iti inseli sotul cu un mos sau sa il cauti pe tradatorul ala de Nikiforov, ce nu a stiut sa ciripeasca ca nu este gay si m-a lasat sa ma umilesc? Isi varsa Yuri nervii pe cele doua colege ale lui, care clipira usor la izbucnirea tanarului. 

Un carusel de sentimente - On holdTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang