Capitolul 20

35 5 2
                                    

Nota autorului: Melodia de la inceputul capitolului, este melodia Programului Scurt a lui Yuri Plisestky, iar la sfarsitul capitolului, o sa gasiti costumul lui Yuri, dar varianta originala :) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

               E foarte agitat, isi spuse Victor in sinea lui, in timp ce statea alaturi de Lukyan si Antonia in jurul lui Yuri, protejandu-l de jurnalisti, in timp ce blondul isi facea incalzirea. 

 - Cred ca e timpul sa ne indreptam spre ring si sa te aratam lumi, spuse Antonia, dupa ce asculta cu atentie, iar Yuri aproba din cap, privind cum blonda-roscata porni spre ring. 

 - Nu iti simti piciorul sugrumat sau incomod? Il intreba Lukyan pe blond, iar acesta nega din cap, neputand sa dea voce cuvintelor. Bun. Cum ai terminat de patinat si ai iesit din ring, am sa-l verific, mai adauga blondul-roscat si porni dupa sora lui, avand geanta de medic pe umar. 

 Cand Yuri dori sa porneasca dupa ei, simti cum cineva il apuca de mana si il trase in spate. Bratele puternice ale lui Victor ii inconjura trupul, intr-o imbratisare calda si protectoare. 

 - Yuri, relaxeaza-te si distreaza-te. Nu pune la suflet ce o sa auzi sau ce o sa spuna uni. Arata-le cine este cu adevarat Tigrul de Gheata a Rusiei, sopti Victor cuvintele in urechea blondului, iar acesta inchise ochii, incercand sa isi ascunda lacrimile. 

 - Victor, daca o dau in bara? Ca multi asta isi doresc. Ca eu sa o dau in bara si sa ma fac de ras, murmura Yuri, iar cenusiul ofta usor, cand auzi acest lucru. 

 - Atunci sa ne facem de ras impreuna, sopti Victor, luand cu grija chipul lui Yuri in palmele lui si buzele lor se intalnira intr-un sarut incurajator si inocent, lasandu-l pe patinator fara respiratie pentru cateva clipe. Sa mergem kotik, mai adauga Victor, luandu-l de mana si incepu sa il traga spre ring. 

Totul o sa fie bine, isi spuse Yuri, dorindu-si ca in acel moment sa isi scoata extensile din par, pe care ii le-a pus Antonia, pentru a-i putea aranja mult mai usor parul in impletituri complicate si sa isi smulga parul din cap, din cauza emotilor enorme pe care le avea. O sa fi un Targaryen foarte dragut, ii aparu in minte cuvintele Antoniei, cand Yuri isi imbraca pentru prima data costumul pentru Programul Scurt, ce era negru si aducea cu costumul lui Daenerys din ultimul sezon al francizei Game of thrones, dar in loc de brosa blazonului Casei Targaryen, era blazonul imperial al Rusiei si fusta era inlocuita cu pantaloni negri. Geaca era lunga pana la genunchi, facea sa para un fel de trena dupa el, ce va adauga si mai mult efect programului sau. 

- Urmeaza sa intre pe gheata, Yuri Plisetsky, cel care va inghide gala de azi la Programul Scurt la sectiunea barbati, se auzi o voce cum anunta, iar peste ring se lasa o liniste grea, cel il facu pe blond sa inghita in sec. 

 - Va fi bine Yuri, sopti Victor in urechea lui, luandu-i geaca de trening si aparatorile de la patine. Patineaza cu inima si cu sufletul. Arata-le ca tu esti regele ghetii si toti trebuie sa ingenuncheze in fata ta, mai adauga Victor, asezandu-si o mana pe obrazul tanarului si isi trecu degetul mare peste buzele lui. 

 Yuri intredeschise buzele si intr-un impuls de moment, isi trecu varful limbii peste buricul degetului mare a lui Victor si il ciupi delicat cu dintii de acesta, inainte sa se indrepte spre mijlocul ringului, fiind intampinat de o furtuna de aplauze. 

- Melodia aleasa de Yuri pentru Programul Scrut este „Kneel before the crown", compusa de Audiomachine. Coregrafia a fost alcatuita de fosta Legenda Rusa a patinajului artistic, Victor Nikiforov, care ii este si antrenor in acest sezon, spuse prezentatorul, iar Yuri se opri in mijlocul ringului, facandu-si cruce, inainte sa se aseze ingenunchi si sa isi lipeasca fruntea de antebrate, de parca ar implora pe cineva sa-l ierte. Se pare ca Yuri si-a planuit revenirea pe gheata, mai ales dupa accidentarea destul de urata din cadrul antrenamentului sau de acum cativa ani, cand se antrena in Canada alaturi de fostul campion canadian Jean-Jacques Leroy, mai adauga prezentatorul, iar Yuri gemu usor, putand sa simta privirea intrebatoare a lui Victor in legatura cu afirmatia de mai devreme. 

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now