Capitolul 21

34 5 10
                                    


Abia astept sa se termine Nationalele, ca sa ii vad pe toti plecati de pe santier, isi spuse Victor in sinea lui, in timp ce privea Programul Scurt al Yelenei. Trebuia sa recunoasca, ca nu credea ca tanara va reveni pe gheata, mai ales dupa accidentul de masina prin care a trecut, fiind urmat de luni intregi de recuperare si dureri. 

 - Pentru o persoana inca in recuperare, se descurca foarte bine, spuse Victor, cand langa el veni Lukyan. 

 - Mai cunosc o persoana caruia ii s-a spus ca nu are nici o sansa sa mearga cum trebuie dupa accident si acum patineaza de rupe. As putea spune ca patineaza si mai bine decat in zilele sale de juniorat sau seniorat, spuse blondul-roscatul-sangeriu, iar cenusiul chicoti usor, stiind bine la cine se referea Lukyan. 

 - Foarte bine Yelena, spuse Victor, cand patinatoarea termina Programul Scurt si veni spre iesirea din ring. 

 - Mi-e ciuda ca am ratat aterizarea si m-am dezincronizat la piruete, mormai Yelena, iar ochii ei verzi-cenusiu erau tristi, aratand ca va plange de nervi incurand. 

 - Nu iti fie ciuda, mai adauga Victor, punand jacheta pe umerii ei si intinzandu-i aparatorile. Ai patinat perfect, spuse cenusiul, privind tabela de marcaj. Natalia, esti pregatita? Intreba fosta legenda, privind la o alta patinatoare, ce isi rotea bratele. 

 - Nu sunt, dar imi voi da toata silinta, raspunse adolescenta pe un ton sincer, spre uimirea antrenorului ei. 

Cred ca nu si-a revenit dupa divortul parintilor ei si ce a aflat dupa aceia, isi spuse Victor, amintindu-si cum Natalia a plans in bratele sale, dupa ce si-a vazut tatal si noua lui iubita venind sa o vada la antrenamentul oficial. 

 - Yelena, du-te si pescuieste-o pe Rona, spuse Victor satenei, iar Yelena aproba din cap, plecand spre vestiar, dorind sa isi dea patinele cat mai repede jos din picioare. 

  Cu siguranta nu si-a revenit, isi spuse Victor, cand Natalia executa un triplu Flip si pica la aterizare. Cenusiul ofta usor, incercand sa nu isi arate ingrijorarea pentru patinatoarea lui, ce pica din nou si acum era panicata. Calmeaza-te Natalia si concentreaza-te. Nu este capat de lume, daca ai gresit cateva elemente, isi spuse Victor in sinea lui, iar ochii sai albastri incercau sa transmita incurajari spre patinatoare. 

 - Antrenorule, am revenit cu Rona, spuse Yelena schiopanand putin, dar era fericita ca a scapat de patine. Ce face Natalia? Se interesa tanara, cand Rona incepu sa isi faca o mica incalzire. 

 - Sa fiti pregatite sa o incurajati, spuse Victor, privind cum Natalia termina programul si venea spre margine. 

- Acum va intra pe gheata Rona Iustinova, ce va incheia Programul Scurt la feminin, anunta comentator sportiv, iar Rona il imbratisa pe Victor, ce ii raspunse la imbratisare, inainte sa ia protectile si geaca de la patinatoare. 

 - O sa fie bine si daca gresesti, te apar eu de Antonia, promise cenusiul, iar adolescenta chicoti usor. 

 - Prea tarziu antrenorule. Antonia mi-a tinut deja discursul de incurajare si pot sa spun ca a fost foarte edificator, mai adauga Rona si pasi pe gheata, salutand publicul. 

  Nici nu vreau sa stiu ce fel de discurs i-a tinut sora mea, isi spuse Victor in sinea lui, privind atent la patinatoare, stiind deja unde trebuia ca aceasta sa exerseze ca totul sa ii iasa perfect.

 ~*~ 

 - Antonia mai avea putin si ii spinteca pe jurati, cand a vazut scorurile la feminin, dar noroc ca se afla acasa, il informa Yuri pe Victor, in timp ce stateau amandoi la masa si mancau o cina tarzie. 

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now