Capitolul 10

20 5 0
                                    


Yuri se bataia de pe un picior pe celalalalt, asteptand ca Victor sa termine de vorbit cu Valentin si Marian, inainte sa poata discuta ei doi. In sfarsit a terminat de vorbit, isi spuse blondul in sinea lui, privind cum cenusiul facu cu mana la verisorul sau si porni spre intrarea in bloc.

- Te-as ruga sa nu tipi sau sa faci urat, ca nu sunt singur in apartament si te dau afara in secunda urmatoare, daca imi faci ca si King Kong, il informa Victor, deschizand usa blocului cu cartela si ii facu semn lui Yuri sa intre.

- Ma, dar stiu ca tu si Yuuri nu pierdeti defel vremea ca sa va refaceti vietile. El cu pomeranianul ala stirb si tu cu cine stie ce tip sau tipa esti in acest moment, spuse Yuri ironic, punandu-si mainile in san, indreptandu-si spatele, iar Victor isi dadu ochii peste cap, chemand liftul.

Cei doi intrara in lift si cenusiul pe un buton, inainte sa se razame de un perete al liftului. Cred ca e obosit dupa cearta cu Maxim, isi spuse Yuri, in sinea lui, iar ochii verzi-albastrui il analizau atent pe rus. Parul lui Victor era usor ciufulit in jurul capului, dandu-i un aer rebel si obosit in acelasi timp. Tricoul decolorat, ponosit si usor murdar, ii accentua silueta supla si tonifiata ce o avea. La corp nu s-a schimbat mult, poate ca arata mult mai bine decat cu zece ani in urma, isi spuse tanarul in sinea lui, privind atent la pantalonii largi de trening, ce ii contura foarte subtil linia posteriorului bombat si ferm pe care il avea legenda rusa. Victor simti privirea arzatoare a lui Yuri asupra lui si il privi o secunda pe tanar, inainte sa iasa din lift.

- Care era urgenta ca nu a mai putut astepta pana maine? Il intreba Victor pe Yuri, in timp ce descuia usa de la aprtamentul sau si il invita sa intre.

- Ai pe cineva la seniori, care sa reprezinte Rusia in sezonul ce urmeaza? Il intreba Yuri, privind in jurul sau, inainte sa se descalte de slapii de plaja si sa il urmeze pe Victor in bucatarie.

- Abia am pe cineva la juniori care sa lupte pentru un loc in echipa nationala. Seniorii ies din discutie anul acesta si celalalt, raspunse cenusiul pe un ton sincer, asezand doua pahare pe blatul de la barul ce despartea bucataria de sufragerie si turna suc de portocale proaspat.

- Uite ma gandeam la o chestie, spuse Yuri, privind atent la paharul cu suc din fata lui.

Victor veni langa el, asteptand ca blondul sa ii spuna la ce se gandea. Vazand rabdarea si bunavointa cu care era tratat, Yuri, trase de cateva ori aer in piept si il expira usor, inainte sa dea glas rugamintii sale. Cand auzi, Victor clipi usor si il privi atent pe fostul patinator al Rusiei.

- Esti sigur? Il intreba legenda rusa, iar fostul coleg de ring aproba din cap, continuand sa priveasca paharul dintre mainile sale. Atunci, abia astept sa vad impactul ce il avea hotararea ta asupra lumii, mai adauga cenusiul pe un ton vesel, luandu-l pe Yuri de dupa umeri si il pupa usor pe par.

Si eu sunt curios, isi spuse Yuri in sinea lui, simtind senzatii si emotii ciudate cum se strangeau si se rasuceau in stomac, in urma gestului ce la facut fostul sau coleg de ring. Oftand usor, blondul lua o gura de suc, bucurandu-se de prezenta linistitoare si primitoare din apartament, avand senzatia ca se afla acasa si ca este insiguranta, lucru pe care nu l-a simtit niciodata cu adevarat cat a stat in Moscova cu bunicul sau. Acasa este acolo unde iti este inima...

~*~

Antonia o sa se distreze maxim cu Yuri, isi spuse Victor in sinea lui, in timp ce facea niste miscari de intindere musculara, pe care Lukyan ii le-a recomandat sa le faca in fiecare seara si dimineata, pentru a ramane in forma. Cenusiul se lasa cu grija in sfoara, proptindu-se in maini, pana ajunse pana jos cu partea intima. Se lipi cu pieptul de podeaua calduta si intinse mainile deasupra capului, tragand de ele, simtind cum fiecare os al spatelui ii pocnea si ii trosnea. Dupa ce facu de cateva ori aceasta miscare, se ridica cu grija din sfoara si isi lua mobilul, in timp ce isi rotea trunchiul, incalzindu-si bazinul. Chris s-a intors din vacanta din Hawai? Se intreba Victor, cand vazu ca fostul sau rival ii trimise un link, alturi de un mesaj.

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now