Capitolul 8

29 5 1
                                    

Nota autorului: Fiindca pe retelele de socializare se mai folosesc si emoji, am hotarat ca in paranteze sa scriu ce emoji a inserat personajul in mesajul respectiv, fiindca din punctul meu de vedere ar arata inestetic, daca prin text apar poze cu emoji.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


- Multumesc mult Lucretia si iti doresc o zi frumoasa, spuse Victor secretarei lui si incheie convorbirea cu femeia, inainte sa isi atinteasca ochii spre poarta de debarcare.

- Victor, avionul din Moscova tocmai a aterizat, spuse Petru, ce veni langa cenusiu, iar acesta aproba din cap.

- Sun-o pe mama si spunei ca Yuri sa doarma in camera mea de acolo si anunta-l si pe Lukyan ca am treaba cu el, il ruga Victor pe soferul familiei lui, care era mai mult decat un sofer pentru el si fratii lui.

- Am inteles. Te astept la masina, mai adauga Petru si il lasa singur pe barbat, ca sa isi intampine prietenii.

Sunt aici, isi spuse Victor, cand il vazu pe Yuri iesind alaturi de bunicul sau, ce se deplasa cu greutate. Cand ajunse in dreptul lui, Victor dadu mana cu Nikolai, asteptand ca Yuri sa ia bagajele lor.

- Multumesc mult pentru ajutor Victor, spuse Nikolai, iar cenusiul zambi prietenos si amabil batranului din fata lui.

- Sper sa nu va deranjeze ca o sa stati acasa la mama mea. Ea chiar se bucura ca are companie..., Victor se intrerupse, cand auzi niste injuraturi maraite si se intoarse spre Yuri. Stiu ca am promis ca o sa stai in chirie, dar din pacate nu am gasit nimic bun si la un pret acceptabil. Oricum in cateva luni, blocul va fi gata si o sa va mutati in casa noua, se impuse Victor pe un ton calm si usor taios, venind langa blond luand bagajele din mana lui. Gandeste-te asa. Silva locuieste cu mama mea. Poate ai sanse sa ajungi in chilotii lui, dar cum il cunosc eu pe Silva, mai mari sanse ai sa ti-o tragi pe canapeaua din cancelarie decat sa te reguleze varumiu, sopti Victor in urechea lui Yuri, calmandu-l imediat pe tanar.

Cei trei pornira spre parcare, iar Victor incepu sa ii povesteasca pe scurt lui Yuri ce urmau sa faca ei doi la patinoar. Trebuie sa il avertizez pe Silva, isi spuse Victor, scotandu-si mobilul si deschise mesageria, incepand sa scrie un mesaj.

Eu => Bad news. Ghici cu tine o sa stai in casa!!

Silva varul nebun => ? (emoji "I don't know")

Eu => Cu un baiat, blond, aratos si pregatit sa te violeze in somn (emoji smug)

Silva varul nebun => Fuck... Cat de confortabila e canapeaua ta?

Silva varul nebun => Scuze, voiam sa stiu cat de scumpa e inchirierea canapelei tale pe noapte? (emoji "thinking")

Eu => Prea scumpa pentru curul tau. Fara frica. Pune postere cu JJ si o sa-l ti pe vampirul Yura departe de gatul tau.

Silva varul nebun => Cine/ce dracu e JJ?

Victor chicoti amuzat de ignoranta verisorului sau cand venea vorba despre fost si actuali patinatori, ce nu erau rusi. Daca stau sa ma gandesc, in afara de mine, mama si Antonia, Silva nu stie alti patinatori din Rusia, isi spuse cenusiul, cautand un filmulet cu performanta lui JJ inainte sa se retraga si il trimise lui Silva. Dupa cateva minute, telefonul lui Victor incepu sa vibreze si sa scoata sunete de latraturi, atragand privirea iritata a lui Yuri.

- Schimba-ti soneria, ca e ciudata. De fiecare data am senzatia ca este un caine pe aici, mormai blondul, inainte sa isi bage castile in urechi si sa priveasca pe geam.

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now