Capitolul 11

29 5 1
                                    

           

 - Jur Otabek, am senzatia ca am fost batut rau de tot cu batul, marturisi Yuri, in timp ce vorbea cu prietenul sau cel mai bun, ce statea pe marginea patului.

- Dar vad ca iti place, mai ales ca a dat rezultate destul de bune, spuse kazastanezul, iar rusul aproba din cap, privindu-se trupul in oglinda dulapului.

Nu imi vine sa cred ca dupa doua saptamani a dat rezultate, isi spuse blondul privindu-si burta, care acum doua luni era mult mai proeminenta, rotunda si lasata. Chicotind usor, Yuri se intoarse spre Otabek, aratandu-si din nou cele sase patratele discrete de pe abdoment.

- Eu tot nu inteleg de ce Victor e atat de permisiv cu Minami si cu ce rosteste prin presa. Tu de ce crezi ca este asa? Din respect pentru fostul sau sot? Il intreba brunetul, iar Yuri isi musca buza inferioara, in timp ce se gandea la o scuza.

Inainte ca blondul sa deschida gura pentru a raspunde, se auzi un ciocanit in usa dormitorului sau. Yuri descuie usa si o deschise, aratand paranoia ce o dezvoltase dupa incidentul cu Victoria si cleiul ei, astfel incat incuia usa de fiecare data cand stia ca micuta se afla in casa. In camera intra Antonia, ce isi dadu ochii peste cap, cand il vazu pe Yuri la bustul gol.

- Am inteles beculet. Te-ai indragostit de propria-i imagine in oglinda si noaptea iti faci laba, gandindu-te la tine gol, dar acum hai in sufragerie, ca se va afisa repartizariile nationalelor, spuse Antonia, venind in dreptul blondului si isi trecu degetele prin parul scurt si des al acestuia. Vad ca ti-a crescut repede. Bine ca ai scapat de chelia dintr-o parte. Trebuie sa le rog pe fetite sa il faca si pe Lukyan beculet, ca o sa mai aflu chesti interesante..., Antonia iesi din camera, vorbind singura, iar Yuri incerca sa isi faca parul sa stea cum isi dorea, dar renunta, lasandu-l sa stea in toate partile, aratand ca o pisica zbarlita.

- Eu sunt a doua victima. Victor a fost prima si ca tu sa nu fi a treia, de aceia incui usa dormitorului, mormai Yuri, fara a-i spune lui Otabek unde dormea cu adevarat dupa faza cu incidentul.

- Hai ca sunt curios cu cine voi concura, spuse Otabek, ridicandu-se de pe pat si il lua pe Yuri de dupa gat, iesind din dormitor.

Oare Silva este acasa? Se intreba Yuri in sinea lui, fiindca de cand Victor a anuntat ca au un reprezentant la seniori, el cu Silva nu au mai apucat sa discute mai mult de saluturi si intrebari despre anumite persoane. In intra in sufragerie, blondul observa ca se afla bunicul sau alaturi de Anisiya pe doua fotolii si jucau carti. Copiii clanului Nikiforov stateau intinsi pe podea si desenau sau se jucau diferite joculete, in timp ce Maxim statea pe canapea imbratisat cu iubita lui si se sarutau din cand in cand.

- Izuna! Lorelai! Ce naiba faceti? Cultivati popcornul? Haideti o data! Striga Antonia, in timp ce butona televizorul, cautand ceva. Unde in papusoi sunt ceilalti? Intreba blonda-suvitata, iar Yuri incepu sa rada, fiindca Antonia scotea cele mai haioase injutaturi, cand era in preajma copiiilor, ca acestia sa nu se prinda in ce scop folosea femeia acele cuvinte banale.

- Aici suntem, minus Victoras! Se auzi un glas vesel si inima lui Yuri sari peste cateva batai, cand il vazu pe Silva foarte zambitor si vesel.

Blondul se desprinse de Otabek, dorind sa il intampine pe Silva, dar se opri, cand o vazu pe Mila venind in urma roscatului si discutand cu acesta. Mila, ce naiba faci?! Sti ca imi place de el! Marai blondul in sinea lui, dorind sa mearga la cei doi si sa ii desparta, cand o vazu pe Yulia cum veni in fuga la el.

- Salut piticot, o saluta Yuri, privind spre usa, asteptand sa apara si Victor dupa Marian.

- Papa nu vine. A ramas sa discute cu tati pe Skype si nu doreste sa fie deranjat pana maine. Azi dorm la buni, spuse Yulia entuziasmata, dar blondul putuse sa sesizeze usor tristetea ce o simtea cand parintii ei se certau.

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now