Capitolul 16

37 5 3
                                    

- Si maine pleci in Moscova cu copiii, murmura Yuri in timp ce pregatea patul, privind cu coada ochiului la Victor, cum facea niste exercitii de intindere. 

-Da. Am facut check-in-ul la copii, am actele lor. Tu doar tine-o pe Antonia ocupata, rosti Victor, ridicandu-se in picioare si se indrepta spre pat. 

Yuri aproba din cap, neputand sa priveasca la cenusiu, mai ales ca acesta astepta un raspuns de la el. Trecusera mai bine de trei saptamani de cand au avut acea discutie in camera, iar Yuri inca nu era capabil sa ii ofere un raspuns. Initial, blondul evitase cu succes sa ramana singur cu cenusiul, avand grija sa fie cineva cu ei, dar de cand Victor s-a mutat temporar cu Yulia in locuinta mamei lui, pentru ca Maxim sa se poata odihni cum ar trebui pentru campionatul de Junior ce va incepe in doua zile, blondul nu a mai putut sa-l evite, dar avea grija sa nu aduca in discutei acel lucru sau sa schimbe rapid subiectul. 

- Sti, m-am gandit la propunerea ta, spuse Yuri deodata, iar Victor se tranti pe pat, facandu-i loc.

- Nu te simti presat din cauza mea, fiindca acum ai altele pe cap. Cat eu lipsesc pentru nationalele de juniori, ai grija ca Antonia sa nu fie pe langa telefon si incearca sa o ti ocupata, ca astfel o s-o streseze pe fiica ei, marturisi legenda rusa, iar blondul se aseza pe pat, tresarind usor, cand simti bratele puternice ale lui Victor cum il trasesera mai aproape de el.

- Am sa fac tot ce pot, dar nu promit nimic, promise Yuri, intorcandu-se spre cenusiu si se cuibari la pieptul sau.

- Stie si ea si o sa te munceasca foarte mult, il atentiona Victor, inainte sa inchida ochii, incercand sa adoarma.

Stiu asta, isi spuse blondul in sinea lui, amintindu-si de dicustia cu Antonia din acea zi. 

Flashback 

Incercam sa nu ma las intimidat de persoana blondei-suvitate, dar cumva reusea sa se impuna in fata mea fara prea multa dificultate.

- Yuri, sti ca maine Victor cu toti juniorii nostri vor pleca in Moscova pentru Nationalele de Juniori, spuse Antonia, iar eu m-am abtinut sa nu imi dau ochii peste cap, stiind din propria experienta ce insemna sa o sfidez pe sora cenusiului, cand era agitata sau nervoasa.

- Da. Mi-a spus deja Victor aseara, cand se ocupa de acte si de bilete, raspund, amintindu-mi cum fostul meu coleg de ring, statuse pana aproape de ora trei dimineata, ca sa puna totul in ordine, dand telefoane si injurand cu sete.

- Nu stiu daca sti, dar pe langa Maxim, fiica mea cea mare Edith, va pleca cu el, fiind primul ei concurs serios. Eu nu pot sa merg cu ei, fiindca Izuna trebuie sa plece cu munca in Islanda, Lukyan pleaca cu Victor si nu pot sa o las pe Victoria pe capul mamei, in conditiile in care are deja grija de copiii fratilor mei, fiindca si Lorelai pleaca pana la parintii ei in Italia si de aceia raman toate odraslele Nikiforov aici, explica Antonia situatia, iar eu am inteles de ce Lorelai m-a impus de cel putin douazeci de ori cu doua zile in urma, cand am fost sa probez costumele.

- Fara frica, te ajut cu clasele si copiii..., ma opresc din vorbit, cand femeia din fata mea incepu sa chicoteasca usor.

- Vreau sa ma ti ocupata. Cand ma vezi in preajma telefonului, fute-mi o patina in cap. Nu ma vezi atenta, traznaste-mi o boanta in nas. Nu vreau sa-mi stresez fiica cu telefoane sau sa sufar mania lui Victor, mai ales ca nu are ce fute, nu ca l-ar fi futut mult pe Katsuki, ca ala era mai pudic decat o virgina din Evul Mediu, mormai Antonia, iar eu am rosit puternic in obraji, cand am auzit ultima parte. 

Endflash 

Yuri inchise ochii si incerca sa nu se gandeasca la fierbinteala ce ii cuprinse chipul, amintindu-si ranjetul de felina a blondinei-suvitate, cand ii vazu chipul rosu al blondului in legatura cu viata sexuala a lui Victor cu fostul sot. Oftand puternic, tanarul se ghemui si mai mult langa trupul cald a lui Victor, adormind imediat. 

Un carusel de sentimente - On holdWhere stories live. Discover now