➳3

1.8K 259 247
                                    

İyi okumalar.

[-Duvardaki oyuk

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


[-Duvardaki oyuk

Hareket edemiyordum.Tüm bedenim üzerinden tır geçmiş gibi ağrıyordu.
Omuzlarımda başlayan sızı tüm bedenime ateş gibi yayılıp içimi alev alev yaparken bedenim üzerinde yattığım soğuk zeminde titredi.
Çok üşüyordum fakat alnım boncuk boncuk terliyordu.

Kan kokusu alıyordum.Yüzümün bir çok yerinden akan sıcak kan terimle karışırken bu paslı koku midemi bulandırdı.

Islak saç diplerimin acısı başımın ağrısına karıştığında saçlarıma asılan bir elin varlığını belli belirsiz hissettim.Bayılmak üzereydim ve bilincimi yerinde tutan tek şey bitmek bilmeyen acıydı.

Suyun altındaymış gibi hissediyordum.Kulağımda durmayan uğultular vardı.Sesler kesik kesik ve boğuktu."Bizi şikayet ettiğine inanamıyorum.Senin yüzünden ceza aldık.Bunu nasıl telafi edeceksin?"

Patlayan dudaklarım birbirine öyle iyi kenetlenmişti ki kuruyan kanın yapıştırdığı parçaları birbirinden ayırıp ağzımı açamadım.

"Şu hale bak,bok gibi gözüküyorsun.
Önümde tıpkı bir it gibisin ve sürünüyorsun.Şimdi seni kim kurtaracak?Hocaların mı,yoksa seni adamdan sayan köpeklerin mi?"

Islak saçlarımdan alnıma akan su kayan gözlerime düştüğü sırada gözlerimi kendimi zorlayarak bana sırıtan Jongin'e kaldırdım.Acımdan zevk alıyordu şerefsiz.

Ağzımda biriktirdiğim bol miktarda kanı tam suratının ortasına öfkeyle tükürdüğümde o sikik gülüşü solmuş ve tuvalette çınlayan bir şamarı yanağıma yapıştırması bir olmuştu.

Savrulan kafam tok bir sesle yere vurdu."Seni sürtük."Hızla ayağa kalkmış ve kan olan yüzünü koluyla silmişti.Gözleri sonuna kadar açılmış,
iğrendiği için çenesi titriyordu.

Sinirini alamayıp tekrar üstüme geldiği sırada yanındaki çocuk koluna girip durdurdu."Bu kadar yeter!Hadi gidelim,yoksa onu öldüreceksin."

Geçen seferki okulu ekişimizden bu sefer yakalanmadan kurtulamamıştık ve müdürün odasına cağrıldığımızda diğerlerinin başı da benim yüzümden belaya girmesin diye geçerli bir sebep sunmalıydım,yani her şeyi anlatmak zorunda kalmıştım.Bana yapılan her şeyi...

Sonuç olarak ,o sırada paçayı müdürden kurtarmış olsam da onları şikayet etmiş sayılıyordum.
Muhtemelen biz çıkıp gittikten sonra aynı yere gelip hesap vermişlerdi.
Başları benim yüzümden belaya girdiğinden,onlar da benden böyle intikam almıştı.

Tuvalete gitmek için diğerlerinden ayrıldığım sırada,bunu beklermiş gibi birden içeri dalmışlardı.Her şey o kadar hızlı olmuştu ki kendimi savunmaya fırsat bulamamıştım bile.

Fena halde dayak yediğim yetmezmiş gibi kafamı klozete sokup, binbir türlü işkence yaparak bir de tüm bu yaptıklarını kayda almışlardı.

wizard¡SopeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin