2| eşsiz koku

18.5K 2K 1.2K
                                    

Selam canlarım! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir, ben çook iyiyim.

Bu bölümde biraz zaman atlaması yapacağız ve minik delta Jeongguk'u büyüteceğiz. Aklınızda bir şeyler canlanabilir diye medyaya lol animation koyuyorum oradaki kuyruklu güzeller güzeli kız Ahri, yani buradaki Taehyung o yüzden mutlaka izleyin.

Bu arada ufak bir açıklama yapayım burayı lütfen okuyun. Biela ve Delta türü birbiri için yaratılmış türlerdir aynı alfa ve omega gibi. Fakat alfa ve omeganın 4 5 kat daha güçlüsü. Birbirlerinin kokularına karşı koyamıyorlar ve birbirlerinden olması gerektiğinden daha fazla etkileniyorlar. Lütfen okurken bunu göz önünde bulundurun ve ''çok çabuk oldu'' tarzı düşüncelerinizi aklınızdan olabildiğince silmeye çalışın, size bu düşünceyi unutturabilmek için çabalayacağım umarım yardımcı olursunuz💕

Hepinizi seviyorum, iyi okumalar.
___

Yıl 2016

''Jeongguk nereye gidiyorsun sen?!'' Annesi kulübeden çıkıp bağırdığında Jeongguk elleriyle saçlarını geriye doğru tararken dilini yanağının içinde döndürmüş ve ''Yoongi ve Hoseok'la buluşacağım anne.'' diye mırıldanmıştı. Annesi gülümseyip saçlarını karıştırdığında Jeongguk mızmızlanıp ''Anne saçlarımı bozdun ya!'' diyerek kaşlarını çatmıştı. Annesi ise ''Çok dikkat et Jeongguk tamam mı? Çok uzaklaşma.''

Jeongguk gözlerini devirip ''Merak etme anne Biela zırvasından uzak dururum. Sürekli bunu söylüyorsun zaten.'' diye mırıldanmıştı. Annesi ise ''Üzgünüm ama seni korumak zorundayım.'' demişti. Jeongguk arkasını dönüp evden çıkarken ''Neyse ne, geç kalmam merak etme. Görüşürüz!'' diyip  koşmaya başlamıştı. Annesi ise arkasından ''Çok uzaklaşma! Dikkat et!'' diye bağırmış burukça gülümseyip eve girmişti.
____

Jeongguk kısa süreli koşma faslından sonra ağacın altında oturan arkadaşlarını görmüş ve gülümseyip onlara doğru yürümüştü. ''Oo Jeongguk bey hoş geldiniz. Sonunda teşrif edebildiniz.'' bacaklarını uzatmış olan Yoongi dalga geçtiğinde Hoseok gülmüş ve ''Annesinden zor izin almıştır boşver.'' diyip o da dalga geçmişti. Jeongguk ise gülümseyip ''Evet en azından beni önemseyen bir anneye sahibim, Bayan Min ve Bayan Jung sizi umursamadan sohbet edip duruyorlar.'' diyerek kıkırdamıştı.

Yoongi ise ''Deme deme, sanki görünmezim konu muhabbet olunca hiç umursamıyor beni.'' diye yakınmıştı.

Jeongguk ağacın önünden geçip saçlarını savurarak ilgi çekmeye çalışan omegalara sırıtıp Yoongilere dönmüştü. Hoseok sırıtıp ''Şimdiden kokun belirginleşmeye başladı bile tüm omegalar sana bakıyor. Bizi sap bırakacaksın lanet herif.'' diyip Jeongguk'un omzuna vurmuştu. Jeongguk ise bacaklarını açıp dudaklarını yalayarak ''Delta olmak kolay değil biliyorsun Hoseok. Bu da benim cazibem işte ne yaparsın.'' diye mırıldanmıştı. Hoseok ise ''havalı Piç'' diye sızlanmıştı.

''Eee bugün ne yapıyoruz?'' Jeongguk merakla sorduğunda Yoongi ''benimle gelin'' diyip ayaklanarak önden ilerlemeye başlamıştı. Hoseok da kalkıp arkasından gittiğinde Jeongguk ayaklanıp onları takip etmeden önce arkadaki omegalara dönüp göz kırparak Yoongi ve Hoseok'ı takip etmeye başlamıştı.

Arkadan 'bana göz kırptı' diye kavga eden omegaların sesi sırıtmasını sağlamıştı.
__

''Geldik.'' Yoongi durduğunda Jeongguk kaşlarını çatıp ''Ama burası sadece tel duvarlardan ibaret?'' diye mırıldanmıştı. Yoongi ise sırıtıp tel duvarın önündeki çalı öbeğini kaldırmış ve tel duvardaki koca boşluğu göstermişti. Jeongguk şokla gözlerini açtığında Yoongi ''Ormana gireceğiz.'' demişti.

BIELA | tkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin