21| istenmeyen mühür

12K 1.3K 723
                                    

selam!❤

bu sefer biraz daha erken geldim :3

geçen bölüm her şey bitti derin bir nefes aldım ama içinizden birkaç psikopat ''Bu yetmez! Daha fazla acı daha fazla kan daha fazla vahşet!'' dedi, hatta içlerinden biri işkence teknikleri de verdi WÜFMWĞGMAĞGWĞGKWĞGÖWÜGKWGÇSĞGL

arkadaşlar haticeye değil neticeye bakalım, sonuç olarak geberip gittiler asıl önemli olan bu artık soft bölümler gelecek.

artı olarak, geçen bölüm finale bir iki bölüm kaldığını söylemiştim, bu kadar üzüleceğinizi hiç tahmin etmezdim, gerçekten şok oldunuz ve çok üzüldünüz, bu yüzden size kıyamadım veeeee birkaç bölüm daha yazıp sizin hikayeye doymanızı sağlayacağım, birkaç soft mu soft bölüm sizin işinize yarar diye düşünüyorum.

ayrıca, bu bölüm taehyungun kurduna söveceksiniz, fakat sövmeyin, taehyungun kurdu bu bölüm çok güzel şeylere vesile olacak, sabırlı olun❤

kontrol etmedim, umarım yanlışım yoktur.

hepinizi seviyorum, iyi okumalar!

•••

2 hafta sonra

Sabahın ilk ışıkları gözlerine vururken kaşlarını çattı ve ağzını şapırdattı genç delta. Çenesine ve boynuna sürtünen yumuşak dokuyu hissettiğinde ise gözlerini ağır ağır açmış ve etrafına bakmıştı. Kendi odasındaydı ve sabah olmuştu. Kafasını aşağı eğdiğinde burnuna değen yumuşak kulakla gülmeden edemedi. Dudaklarını hafifçe kulağa bastırdığında, titremiş ve hareket etmişti. Bu da deltayı güldürmüştü.

Bu sırada biela ise huzurla uyuyordu. Kahverengi saçları yastığının üzerine yayılmış, yüzünü deltanın boynuna saklamıştı. Deltanın ellerine kıyasla küçük kalan elleri deltanın çıplak göğsünde dinleniyordu, parmakları arada hareket ediyor, parmak uçlarını deltanın göğsüne bastırıyordu. Bir bacağını deltanın beline sarmıştı, bembeyaz kabarık kuyruğu da aynı şekilde deltanın koluna sarılıydı. Delta kolunu hareket ettirdi ve bielanın belini kavrayıp küçük bedeni kendine çekti. Kendini ilk defa bu kadar huzurlu hissediyordu.

İki hafta içerisinde her şey yoluna girmişti. Jeongguk ve Taehyung, Yoongi ve Hoseok'u köye kadar taşımıştı. Sürü halkı ilk önce Taehyung'dan korkmuş ve saldırıya geçmişti fakat, delta üstlerine yürümüş ve hırlayarak hepsini korkutmuştu. İkili eve girdiğinde ise Jeongguk bielayı odasına sokup ikisinin de giyinmesini sağladı. Jeongguk için en zoru sürü halkına ve annesine gerçekleri anlatmaktı. Başta, kimsenin ona inanmayacağını düşünse de, sürü halkı deltaya güveniyordu, bu yüzden herkes gerçeklerle yüzleşmiş, senelerce bielalara çektirdikleri yüzünden kendilerine kızmışlardı. Onlar için en kötüsü, evlerine çekildiklerinde yüzleşmeleri gereken şeylerdi, yaptıklarıydı.

Sonrasında her şey daha da iyi oluvermişti. Büyükanne Jimin ve diğer omegaları bir şekilde bulmuş ve Jeon sürüsüne getirmişti. Bu sayede omegalar da bir sürüye dahil edilmiş ve uzun süre ardından rahata kavuşmuşlardı. Jeongguk yıllardır hiç yüzünü göremediği büyükannesinin, aslında sevdiği adamı koruduğunu öğrenmiş, bu sayede ikili kaybettikleri zamanı telafi etmek üzere anlaşmıştı.

BIELA | tkHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin