3| kurtlar

16.6K 1.9K 1.1K
                                    

Selam canlarım! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir çünkü ben çok iyiyim

Sizi aşırı derecede beklettim bunun için çok özür dilerim. Bir planım vardı fakat planımın çok yanlış gittiğini fark ettim ve şu an bu bölümü atıyorum. Fark etmem çok geç sürdü bunun için de sizden özür dilerim umarım bu bölüm beni affetmenize yardımcı olur💘

Size tekrardan hatırlatayım. Delta ve Biela en güçlü türdür ve birbirleri için yaratılmıştır. Biela ve deltanın başka bir türle eşleşmesi çok zordur. Birbirlerinden çok fazla etkileniyorlar yani olması gerektiğinden daha fazla.

En çok etkilenen tür de deltadır. Bielayı bir kez gören, kokusunu bir kez duyan bir delta bir daha ondan başka birisini düşünemez. Biela da deltadan çok fazla etkilenir fakat delta adeta çıldırır. Bunu lütfen göz önünde bulundurun sonra neden böyle oldu diye düşünmenize gerek kalmaz.

Hepinizi seviyorum, iyi okumalar!
__

''Jeongguk, nereye gidiyorsun sen?'' anne Jeon, Jeongguk'un parmak uçlarında kapıya doğru ilerlediğini görmüş ve elindeki kirli tabağı silerken pervaza yaslanmıştı.

Jeongguk yakalanmanın verdiği telaşla aniden ''Jeongguk da kim?!'' diye bağırmış ardından etrafına bakınmıştı korkuyla. Annesi oğlunun sevimliliğine karşı kıkırdamış ve ''Jeongguk, senden bahsediyorum tatlım. Nereye gidiyorsun sabah sabah?'' demişti. Jeongguk ise annesinin inanmasını umarak ''Yoongi'lerle buluşacağım anne. Piknik yapacağız.'' diye mırıldanmıştı. Anne Jeon kaşlarını çatıp sert sesiyle ''Nerede?'' diye sorduğunda Jeongguk yutkunup ''Seranın önünde.'' demişti.

Anne Jeon gülümseyip ''Tamam o zaman. Çok geç kalma ve çok açılma.'' diye onu uyarmıştı. Jeongguk gülümseyip ''Tamam anne, seni seviyorum!'' diye bağırıp evden koşarak çıkmıştı.

Koşarak Yoongi'lerin evinin önüne geldi. Kapıyı hızla çaldı. Birkaç saniyenin ardından kapıyı Yoongi açtı. Jeongguk fazla uzatmadan ''Pikniğe gidiyoruz.'' dedi. Yoongi kaşlarını kaldırdı ve ''Ne kadar güzel. Peki bundan benim haberim var mı?'' diye sordu. Jeongguk gözlerini devirdi ve ''Artık var.'' deyip Yoongi'yi kolundan tuttuğu gibi Hoseok'ın evinin yolunu tuttu.

''Bir piknik için sence de çok hevesli değil misin?'' Yoongi zorla ordan oraya sürüklenirken mırıldandı. Jeongguk çaktırmadan ''Pikniklere bayılırım.'' dedi.

O sırada Taehyung'un kokusunu ve güzel yüzünü hayal edip dişlerini gıcırdatmıştı. Kurdu hala ona sinirliydi. O şelanenin başında onu kendisinin kılmadığı için çok öfkeliydi. Yine de, kurdunu takmamaya çalışıyordu. Amacını şimdiden belli etmemeliydi. Hem ayrıca, Taehyung onu deltası olarak görmüyor olabilirdi. Jeongguk kendini tutmaya çalışsa bile kurdu çok aceleci davranıyor ve onun başını derde sokuyordu.

Belki de Jeongguk Taehyung'un isteyeceği kadar erkeksi bir delta değildi.

Taehyung kesinlikle onu arkadaşı olarak görüyordu..

Jeongguk da Taehyung'u arkadaş olarak görmeye çalışıyordu fakat Taehyung'ı ilk gördüğü andan itibaren kurdu kulağına cezbedici şeyler fısıldıyordu ve durum böyleyken Jeongguk'un onu arkadaş olarak görmesi oldukça zorlaşıyordu.

Kendi hisleriyle duruma baktığında arkadaşı olarak görüyordu. Fakat delta türünün kurdu ergenliğe ve mühür yapma yaşına girdikten sonra içgüdüsel olarak eş isterdi. Eş için delirir onları mühürlemek için bazen kontrolü ele alırdı.

BIELA | tkWhere stories live. Discover now