23| ebeveynlik içgüdüleri

13K 1.1K 518
                                    

eller yukari donlar asagi pio reisiniz geldi💅

gecikme icin ozur dilerim ask bocuslerim ONLİNE DERSLER AGZİMA SİCİYOR MAALESEF ama her seye ragmen aktif olmak icin elimden geleni yapiyorum umarim bu bolumle telafi edebilirim bu acigi.

finale az kaldi o yuzden cok heyecanliyim BİELA BİTİYOR SONUNDA tabi uzucu cunku bebegime kiyamiyorum ama en azindan omuzlarimdan bir yuk kalkmis olacak ona seviniyorum. isteginiz uzere 2 3 hamilelik bolumu yazacagim bu bolum 1.9k, daha fazla uzatabilirdim ama hem daha diger bolumlere de birakmak istedim hem de sabredemedim atmak istedim😔

bielaya final verdikten sonra ya da final olmasini beklemeden mechanicsi salmak istiyorum cunku daha fazla sabrim kalmadi arkadaslar taslakta curumesine izin veremem bunu size gostermem lazim acilen, eger begenmezseniz oturur aglarim orasi kesin cunku okurken tam pionun yazacagi bir sey demenizi istiyorum, ficteki taehyung gercekten cok sevdigim ve yazarken eglendigim bir karakter o yuzden aklinizda kalmasini istiyorum, mechanics taehyungun unutamayacaginiz bir karakter olmasi icin cok cabaladim umarim guzel sonuclar gorurum🥺😔

simdi size de bir sorayım, mechanics ne zaman gelsin?

BTW cok konustum hemen sizi bolume ugurluyorum finale adim adim ilerlerken soft olalim cokca🤙

hepinizi seviyorum, iyi okumalar!

•••

"Jeongguk biraz rahat bırakır mısın beni hayatım?" Taehyung bıkkın bir şekilde mırıldandığında Jeongguk omuzlarını silkmiş ve kucağındaki bedeni indirmeden ayağıyla aralık kapıyı açtığı gibi yatağa ilerlemişti. Bu sırada da "Olmaz bebeğim, artık babayız, dikkat etmemiz şart." demişti kucağındaki bedeni yatağa oldukça yavaş bir şekilde yatırırken. Taehyung ise "Hamile olduğumu öğreneli sadece 15 dakika geçti Jeongguk! Bebeğimizin anormal bir hızda büyüyecek hali yok! Hala yürüyebiliyorum!" diye mızmızlanmaya başlamıştı. Jeongguk eşinin mızmızlanmalarına karşı eğilip dudaklarına sert bir öpücük vermiş ve "Bebeğimiz deyip durma, kurdumu uyandırıyorsun." demişti.

Bu sırada Taehyung omuzlarını silkmiş ve işaret parmağını üzerine eğilmiş olan eşinin geniş göğsünde yavaşça gezdirmişti. Bu sırada da "Hm, kurdunu uyandırsam ne olur ki?" demişti cilveli bir sesle. Kuyruğu yavaş yavaş hareket ederken eşi tarafından sabrının sınandığını düşünen Jeongguk dişlerini sıkmış ve "Gerçekten kendimi zor tutuyorum bebeğim, benimle uğraşma." demişti.

Biela ve delta türleri, her şeyde olduğu gibi ebeveynlik içgüdülerini de uçlarda yaşarlardı. Biela hamileliğinden itibaren annelik feromonu adı verilen o feromonu salgılamaya başlarlardı. Bu feromon, kadın erkek fark etmeksizin her bielayı anaç bir ruh haline sokar, yuvanın bütün dengesini sağlamak, düzenini korumak adına farklı bir kişiliğe bürünmesini sağlardı. Annelik feromonları hem bebeğin sağlıklı bir şekilde büyümesine yardımcı olur, hem de deltayı ailesine bağlı bir hale getirirdi.

Deltalar için ise bu durum daha farklıydı. Delta türü ebeveynlik içgüdülerini bielaya göre çok daha vahşi bir şekilde yönetirdi. Deltalar saf koruma arzusuyla etrafa karşı saldırganlaşır, bielanın hamileliği boyunca normalden çok daha fazla hızlı ve güçlü hareket ederlerdi. Feromonlarını bielayı güvende hissettirmek adına 7/24 salgılar ve dışarıya karşı uzak dur izlenimi verirdi. Bu deltaların aile içi koruma mekanizmasıydı.

Ve artık Jungkook ve Taehyung, ebeveynlik içgüdülerini hissetmeye başlamışlardı.

"Jungkook, yanıma gelir misin? Uyumak istiyorum." Tehyung dudaklarını büzerek mırıldandı. Jungkook ise düşünmeden Taehyung'un yanına uzanmış ve onu yavaş olmaya özen göstererek kolları arasına almıştı. İnce dudaklarını çilek kokan saçlara bastırırken "Bir sorun mu var bebeğim?" diye sormuştu kısık sesle. Tehyung ise eşine daha çok sokulurken uzun işaret parmağını onun geniş göğsünde gezdirmeye başlamış ve "Biraz midem bulanıyor, ayrıca gerginim." demişti dalgın bir şekilde.

BIELA | tkWhere stories live. Discover now