Part 3

174 11 0
                                    

Violte's POV

Τι του λες τώρα αυτούνου.Το κουδούνι  χτυπάει την κατάλληλη στιγμή ,για αυτό τον λόγο το αγαπώ.Ουφφφ  την γλιτώσαμε

Αλλο που δεν ήθελες να του μιλήσεις εσύ τώρα.

Δεν ειναι αυτό απλως δεν ήξερα τι να του απαντήσω. Καθώς μαζευόμαστε όλοι για τον αγιασμό
παρατηρώ ότι έχει σταθεί δίπλα μου μαζί με όλη την παρέα του ,τα λεγόμενα «bad boy» του σχολείου.Μετά απο μια βασανιστική ώρα κάτω απο τον ήλιο και με τον Ιάσωνα δίπλα μου μπαίνουμε επιτέλους στις τάξεις.Η Μάχη έπρεπε να βρει θρανίο για να κάτσουμε αλλά επειδή ειναι πολυ αργή για αυτή την δουλειά μάλλον έπρεπε να το κάνω εγώ, έτσι το μόνο θρανίο που υπήρχε ήταν πίσω απο τον Ιάσωνα.Τελειαααα (να σημιωθει η ειρωνία παρακαλώ πολύ).Εντάξει δεν με πειράζει να πάμε να καθίσουμε απο πίσω (μην πάει το πονηρό το μυαλουδάκι σας εκεί πίσω απο το θρανίο τους εννοώ😂) έτσι και αλλιώς απο την Δευτέρα Γυμνασίου καθόμαστε σε κοντινά θρανία. Οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Μπαίνει μεσα ο Μαθηματικός και αρχίζει τα γνωστά μπλα μπλα του κανεις όμως απο τα παιδιά δεν του έδωσε σημασία. Ευτυχώς ήρθε ο υποδιευθυντής και μας είπε να κατεύουμε για να πάρουμε τα βιβλία.
Οπότε πήραμε τα βιβλία και κανονίσαμε να πάμε στο σπίτι να τα αφήσουμε και να πάμε για καφέ στην γνωστή καφετέρια.
Μπαίνοντας  μεσα βλέπω σε ένα τραπέζι όλη την παρέα του , μαζί με αυτόν να κάθονται και να μιλάνε. Μα τι γίνεται με αυτό το παιδί, με παρακολουθεί. Έλεος δηλαδή. Εμένα με ρωτάει αν θέλω να τον βλέπω κάθε μέρα;;; Δεν έδωσα και πολυ σημασία και πήγαμε σε ένα γωνιακό τραπέζι και καθήσαμε. Έρχεται και ο Στέλιος για να του πούμε τι θελουμε

Στέλιος (σερβτ) : τι πάρετε κούκλες;;

Βιολέτα : Τα συνηθισμένα , αφού μας ξέρεις 😂

Στέλιος (σερβτ) : σωστή κουραμπιέ, σας τα φέρνω αμέσως

Ετσι όπως μιλάγαμε με την Μάχη και ο Στέλιος έφερνε τα πράγματα κάνει μια απότομη κίνηση και όλος ο καφές πέφτει απάνω μου.

Στέλιος : Βιολέτα συγνώμη δεν το ήθελα, καταλάθος έγινε.

Βιολέτα : Δεν πειράζει Στέλιο μου θα παω στο μπάνιο να την καθαρίσω.

Σηκώνωμαι και φεύγω τρέχοντας για το μπάνιο. Μα έπρεπε να γίνει τώρα αυτό.Εκεί που καθάριζα την μπλούζα μου μπαίνει μέσα ο Ιάσωνας... Όχι όχι πάλι αυτός. Δύο φορές σε μια μέρα , δεν αντέχω αλλο θεε μου γιατί μου το κανεις αυτό ;;;;

Iasona's POV

Την βλέπω τρέχει γρήγορα μέσα στο μπάνιο. Δεν ξερω τι έγινε και έφυγε ετσι , οπότε βρίσκω μια φτηνή δικαιολογία για να παω στο μπάνιο και φεύγω. Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα ή να την πείραξε ο άλλος ο χλεχλες.

Πριν μας ειπες ότι δεν νοιάζεσαι για αυτήν τώρα τι έπαθες ;;;

Εεεε δεν με νοιάζει καθόλου

Violet's POV
.......

Γεια σας αγάπες
Ανέβηκε καινούργιο κεφάλαιο
θα τα πούμε στο επόμενο 💞💞💞

To ReuniónWhere stories live. Discover now